• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

sen eczaneden al canım

Loveli canım iyisin demi, birkaç kere kutladım seni ama aralarda kaldı, eren nasıl annesi, sen nasılsın duyguların nasıl, yazılarını okudum, bende çok duygulandım, o sahneyi hayal ettim. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum seni ve bebeğini. iyi akşamlar canım.

Selam kızlar, ben geldim. 1 hafta raborluydum. 2 li testim normal çıktı, yalnız bu göğüsüm ağrıdığı için kendimi çok kastım, o yüzden 3 lü taramada yaptırmak istiyorum. Lovelim, nesem bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun, oh yerim ben onları, darısı başımıza, allahın izniyle inşallah bizde kucağımıza alırız. Kızlar 2 tane minoset yuttum. Mecburen artık. Allahım bebeğim sana emanet.

geçmiş olsun zerdal bundan sonra daha dikkatli ol.hamilelik döneminde daha hassas oluyor insan.minoset ve parolu doktorlar tavsiye ediyor hafifmiş onlar birşey olmaz allahın izniyle.

geçmiş olsun zerdal bundan sonra daha dikkatli ol.hamilelik döneminde daha hassas oluyor insan.minoset ve parolu doktorlar tavsiye ediyor hafifmiş onlar birşey olmaz allahın izniyle.

Teşekkür ederim canım, işte nerden hastalandım şaştım kaldım. daha iyi olacam bundan sonra, kendime söz verdim. Minoseti doktor verdi, artık mecburen 2 tane yuttum.:çok üzgünüm:

Kızlar benim elevit bitti, randevum 11 kasımda herhangi bi ilaçta vermedi bana, o zamana kadar bişey içemiyeceğim. Bi sıkıntı olmaz heralde demi kızlar. Gittğimde biraz ilaç vardı, aklıma gelipte sormamışım ilaç bitiyor diye. napcağım bilmiyorum. Doktorada ha deyince ulaşamıyorsun. Adam çok yoğun. Randevulu gittiğimde bile sağlam 2 saat bekliyorum.

eleviti ihmal etmeyin bir seferlik eczaneden parasıyla alıverin

Loveli canım iyisin demi, birkaç kere kutladım seni ama aralarda kaldı, eren nasıl annesi, sen nasılsın duyguların nasıl, yazılarını okudum, bende çok duygulandım, o sahneyi hayal ettim. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum seni ve bebeğini. iyi akşamlar canım.

canım benim iyiyiz sütüm de geldiii çok şükürr
eren de iyi çok şükür
duygularım öyle yoğun ki zerdal mükemmell bir duygu minicik bir can içinden çıkan sana bağımlı minicik gözleriyle sana bakan
bizde sizi öpüyoruzzzz

eleviti ihmal etmeyin bir seferlik eczaneden parasıyla alıverin
yo sağlık ocağı yakınımda ordan hemen yazdırıveririmde acaba yutmasam mı diye düşünmüştüm, olmazsa yarın yazdırayım.
canım benim iyiyiz sütüm de geldiii çok şükürr
eren de iyi çok şükür
duygularım öyle yoğun ki zerdal mükemmell bir duygu minicik bir can içinden çıkan sana bağımlı minicik gözleriyle sana bakan
bizde sizi öpüyoruzzzz

sezeryanlı doğumlarda biraz süt geç geliyor, emsin bakalım eren bey, gögüs çatlakların falan oldumu.

olmadı daha umarım da olmaz ben her emmeden sonra krem sürüyorum bazen unutsam da sürüyorum
bebeğim emsin de sorun değil valla

lovelim hayırlı olsun canım...sağlıkla kucağına aldın çok şükür Rabbim ömrünü de sağlıkla sana,babasına ve sevdiklerine göstersin inşallah....Allah isteyen herkese nasip etsin :hooray:

Herkese merhaba,

kötü bir gripten sonra ben de gelebildim en sonunda :) Neşecim öncelikle çok mutlu oldum haberini aldığıma, allah analı babalı büyütsün, tahtını da bahtını da en iyi şekilde hazırlasın inşallah!

Lovelicim Eren bebişimiz nasıl, üzmüyor değil mi annesi seni?

Gördüm ki pek çok kişi hasta bu aralar, hepinize çoook geçmiş olsun :(

Bu arada doktor kontrolüne gittik, efe'mizin yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm, oğluşum küçük bir adam olmuş neredeyse teyzeleri opuyorumnanaktan :nazar:

Herkese merhaba,

kötü bir gripten sonra ben de gelebildim en sonunda :) Neşecim öncelikle çok mutlu oldum haberini aldığıma, allah analı babalı büyütsün, tahtını da bahtını da en iyi şekilde hazırlasın inşallah!

Lovelicim Eren bebişimiz nasıl, üzmüyor değil mi annesi seni?

Gördüm ki pek çok kişi hasta bu aralar, hepinize çoook geçmiş olsun :(

Bu arada doktor kontrolüne gittik, efe'mizin yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm, oğluşum küçük bir adam olmuş neredeyse teyzeleri opuyorumnanaktan :nazar:
üzmüyor tey<esi maşallahh
oy maşallah efe yüzünü göösterdi demek oyyyyy oyyyy
okşa bizim yerimize karnını olur mu banucumm
bu arada geçmiş olsun dikkat aman bol bol sıvı al tamam mı

üzmüyor tey<esi maşallahh
oy maşallah efe yüzünü göösterdi demek oyyyyy oyyyy
okşa bizim yerimize karnını olur mu banucumm
bu arada geçmiş olsun dikkat aman bol bol sıvı al tamam mı

Yerinde olmak için can atıyorum şu anda, bir an önce kucağıma almak istiyorum ben de sağlıkla oğluşumu. Yüzünü gösteriyordu ama bu kadar net oluşmamıştı, daha farklıydı hep görüntüleri. İlk kez kocaman oğlan olmuş işte dedirtti :) Hatta yanakları bana benziyor dudakları babasınınkiler gibi falan demeye başladık, bakalım doğunca görücez artık opuyorumnanaktan

Canım elimden geldiğince sıvı alıyorum da hastalık değil derdim inan, artık işe gitmeye dayanamıyorum. Yok böyle insanlar epi topu ortamda gün boyu 3 kişiyiz ama bu kadar rezalet olamaz ya. İki tane velet, ikisi de birbirinden terbiyesiz, sinirlerimi zıplatıp duruyorlar. Artık bugün aynen şöyle dedim. "İnşallah ilerde senin hamileliğinde de karşına sizin gibi davranan insanlar çıkar!" Ben böyle kimseye beddua etmem, dedi. Hah işte sen beddua olduğunu düşünüyorsan benim daha da söyleyecek bir şeyim yok, dedim. Bir gram aklı olan insan anlar zaten bu laftan sonra ama müdür anlamıyor, ya hamileliği umursamıyor, ya nasılsa bu gidince buradaki işleri sürdürmesi gereken birileri olmalı yeni birileri ile uğraşamam diyor. Bu insanlara muhtaç falan olduğunu zannediyor sanırım...

Epi topu bayrama kadar dayanmam gerek ama artık cidden dayanamıyorum senağlama

canım ya zor işe gitmek
müdürün için hamilelik pek önemli değil demek
neyse az kaldı sabret
hamile duası kabul olur banucum
az kaldı sen de geliyorsun yanıma
e zoru o ağlarken susturaramak üzülüyorum o zaman elim kolum bağlanıyor o zaman

Canım benim kolay değil tabi minicik bir şey kollarının arasında ve ağlıyor. Çaresiz kalmak ve hiç bir şekilde susturamamak zor elbette ama olsun annesi Eren biliyor annesinin kendisini nasıl sevdiğini :))

Az kaldı evet rapor işini bir an önce konuşmayı düşünüyorum artık doktorumla, belki bebişin gelişimi önde olduğu için biraz daha öne çekebiliriz raporu :)

Tamamdır kızlar eleviti dün aldım, devam ediyorum.
Nese hala girmemiş, bebekle uğraşıyordur heralde.

loveliii.................................

canım evvalla tebrik ederim seni şükür güzel bir doğum geçirmşsin ve herşey güzel sen o kadr güzels,inkii bunu şuan okunan ezanlar sesiyle yazıyorum bebbeğim çok insanın duasını aldın ve hep dulardasın canım tebrik edrim seni bbeğinle yaşam boyu huuzrlu ve mutlu ol bunu en çok hak edenlerdensin üzgünüm seni bulabilmek için cebebleştim ama buldum adresler belli arayan bulur hep mutlu ve huzrlu ol ttalım milyonkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhh sana ve bebeğine

Günaydın kızlar! :kahve:

Sabahın körü geldik yine işe, işlerin arasında fırsat bulunca uğrayalım dedik, nasılsınız yolunda mı her şey?

Tamamdır kızlar eleviti dün aldım, devam ediyorum.
Nese hala girmemiş, bebekle uğraşıyordur heralde.

Yarasın sana da bebişine de, ihmal etme elevit'i. Biraz irileştiriyor diye duydum bebişi ama sana ve bebişine katkısı çok yerimseniben

Back