Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen eczaneden al canım
Selam kızlar, ben geldim. 1 hafta raborluydum. 2 li testim normal çıktı, yalnız bu göğüsüm ağrıdığı için kendimi çok kastım, o yüzden 3 lü taramada yaptırmak istiyorum. Lovelim, nesem bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun, oh yerim ben onları, darısı başımıza, allahın izniyle inşallah bizde kucağımıza alırız. Kızlar 2 tane minoset yuttum. Mecburen artık. Allahım bebeğim sana emanet.
geçmiş olsun zerdal bundan sonra daha dikkatli ol.hamilelik döneminde daha hassas oluyor insan.minoset ve parolu doktorlar tavsiye ediyor hafifmiş onlar birşey olmaz allahın izniyle.
Kızlar benim elevit bitti, randevum 11 kasımda herhangi bi ilaçta vermedi bana, o zamana kadar bişey içemiyeceğim. Bi sıkıntı olmaz heralde demi kızlar. Gittğimde biraz ilaç vardı, aklıma gelipte sormamışım ilaç bitiyor diye. napcağım bilmiyorum. Doktorada ha deyince ulaşamıyorsun. Adam çok yoğun. Randevulu gittiğimde bile sağlam 2 saat bekliyorum.
Loveli canım iyisin demi, birkaç kere kutladım seni ama aralarda kaldı, eren nasıl annesi, sen nasılsın duyguların nasıl, yazılarını okudum, bende çok duygulandım, o sahneyi hayal ettim. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum seni ve bebeğini. iyi akşamlar canım.
yo sağlık ocağı yakınımda ordan hemen yazdırıveririmde acaba yutmasam mı diye düşünmüştüm, olmazsa yarın yazdırayım.eleviti ihmal etmeyin bir seferlik eczaneden parasıyla alıverin
canım benim iyiyiz sütüm de geldiii çok şükürr
eren de iyi çok şükür
duygularım öyle yoğun ki zerdal mükemmell bir duygu minicik bir can içinden çıkan sana bağımlı minicik gözleriyle sana bakan
bizde sizi öpüyoruzzzz
üzmüyor tey<esi maşallahhHerkese merhaba,
kötü bir gripten sonra ben de gelebildim en sonunda :) Neşecim öncelikle çok mutlu oldum haberini aldığıma, allah analı babalı büyütsün, tahtını da bahtını da en iyi şekilde hazırlasın inşallah!
Lovelicim Eren bebişimiz nasıl, üzmüyor değil mi annesi seni?
Gördüm ki pek çok kişi hasta bu aralar, hepinize çoook geçmiş olsun
Bu arada doktor kontrolüne gittik, efe'mizin yüzünü ilk kez bu kadar net gördüm, oğluşum küçük bir adam olmuş neredeyse teyzeleri opuyorumnanaktan
üzmüyor tey<esi maşallahh
oy maşallah efe yüzünü göösterdi demek oyyyyy oyyyy
okşa bizim yerimize karnını olur mu banucumm
bu arada geçmiş olsun dikkat aman bol bol sıvı al tamam mı
uğraşıyordur neşe bebişiyleeee
Tamamdır kızlar eleviti dün aldım, devam ediyorum.
Nese hala girmemiş, bebekle uğraşıyordur heralde.