• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Loveli kız azıcık endişelenicez, korkucaz, acı çekicez ama sonrası çok keyifli olucak dimi ya???? inşallah .....Bir de buraya gelir, bebişlerimizi anlatırız henüz doğurmamış olanlara:)) hava atarız:)) yok yok hava atmayız da birlikte paylaşırız....Ohhhh şimdiden gelsin o günler...

Ne kadar kaldı doğumuna nese?

o heyecanı yaşamış ve doğurmuş olanlar da sayılır mı??? boshayallersmile

loveli canım nasılsın nasıl gidiyor annelik eren bebek nasıl gerçi bebekler 20 gün falan uyurlar sonradanda gaz sorunu çıkar umarım çok gazlı bir bebek olmaz.

Merhaba
Loveli gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun.
Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun.
Darısı başıma

Biz son ayımıza girdik.Doktor 10 Kasıma gün verdi sezeryan için ama daha öncede olabilir sanırım.Doktorum iki hafta bari dayan yorulma onu yapma bunu yapma dedi.Dikkat etmeye çalışıyorum.
İnşallah sağlıklıca hayırlısıyla kavuşurum bende.

kızlar ben geldim eren sarılık olmuştu hastanedeydik iyiyiz şimdi
neşe doğurdu mu acaba

geçmiş olsun lovelicim sarılık bir çok bebekte oluyor bununla geçmiş olsun
ben de neşeyi merak ediyorum ne yaptı acaba?
çok kötü öksürüyorum bu arada moralim bozuk

neşecim doğum yapmış 13 ekimde spinal sezeryanla
hoşgeldin yeğenimmmmmm

ayy süper bir haber bu...
topiğimizin 2. prensi de geldi nihayet..
sağlıkla mutlulukla geçsin ömrü inşallah..hayırlı evlat olsun..
neşeeee tebrik ederim canım benim

Tebrikler Neşe... Uzun ömürler dilerim en mutlusundan, en sağlıklısından...
Darısı tüm bebek bekleyenlerin başına.

allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin inşallah neşecim.sende kavuşmussun bebeğine gözün aydın sağlıkla büyüsün........

Selam kızlar, ben geldim. 1 hafta raborluydum. 2 li testim normal çıktı, yalnız bu göğüsüm ağrıdığı için kendimi çok kastım, o yüzden 3 lü taramada yaptırmak istiyorum. Lovelim, nesem bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun, oh yerim ben onları, darısı başımıza, allahın izniyle inşallah bizde kucağımıza alırız. Kızlar 2 tane minoset yuttum. Mecburen artık. Allahım bebeğim sana emanet.

bişey olmaz minosetten canım veriyor dr ama yine de dr sor

Doktor tavsiyesiyle içtim, bide hamilelerin içtiğini biliyordum o yüzdende içtim. Çılgında içmişti sanırım, dişi ağrıdığında.
Loveli sorma çok ağrı çektim, doktor üşütmüşsün dedi, kuluç gibi, yel gibi, gösümün derinliklerinden geliyordu, çok şükür atlattım. Şimdi iyiyim.

Kızlar benim elevit bitti, randevum 11 kasımda herhangi bi ilaçta vermedi bana, o zamana kadar bişey içemiyeceğim. Bi sıkıntı olmaz heralde demi kızlar. Gittğimde biraz ilaç vardı, aklıma gelipte sormamışım ilaç bitiyor diye. napcağım bilmiyorum. Doktorada ha deyince ulaşamıyorsun. Adam çok yoğun. Randevulu gittiğimde bile sağlam 2 saat bekliyorum.

Back