Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh işte kalkıyoruz 2-3 saate bir o uyanmazsa ben uyandırıyorum daha minik yemesi gerek ki bğyğsğn zerdal teyzesiLoveli canım günden güne büyüyüp değişiyordur eren, geceleri çok kaldırıyormu.
loveliii.................................
canım evvalla tebrik ederim seni şükür güzel bir doğum geçirmşsin ve herşey güzel sen o kadr güzels,inkii bunu şuan okunan ezanlar sesiyle yazıyorum bebbeğim çok insanın duasını aldın ve hep dulardasın canım tebrik edrim seni bbeğinle yaşam boyu huuzrlu ve mutlu ol bunu en çok hak edenlerdensin üzgünüm seni bulabilmek için cebebleştim ama buldum adresler belli arayan bulur hep mutlu ve huzrlu ol ttalım milyonkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhh sana ve bebeğine
Yarasın sana da bebişine de, ihmal etme elevit'i. Biraz irileştiriyor diye duydum bebişi ama sana ve bebişine katkısı çok yerimseniben
bende elevit aldım ama bebişim 3100gr doğdu alakası yok tatlım sen nasıl kullanılırsa öyle kullan
ben elevit ve kan hapı kullanıyordum doğuma kadar sen de kullan ilaçları aksatma tamam mı
Zerdalcim doktoruna güven sonuçta en iyi o bilir senin durumunu ve ihtiyacını. Eğer kullan diyorsa kullanman gerekiyor demektir.
Bana elevit ve magnorm verdi kan iğnesine ya da demir ilacına vs. ihtiyaç görmedi. Başka birine gerekli olabilir. Herkesin bünyesi, beslenmesi ve bebişlerinin gelişmesi farklı.
Bu yüzden doktorun ne diyorsa ona uymak en mantıklısı canım. Hiç bir şeyi takma kafana![]()
Bu sefer öyle yapacam bakalım.ooo ne zormuş yaaa senin için
soracaklarını kağıda yaz ben de de öyle oluyordu sonra yazdım sordum en azından aklımdakileri sorabildim
merhaba kızlar
pazar günü hastanedeydik çok kötü bir gün geçirdim..malum 10 gündür devam eden öksürüğüm ve astımım bir de reflü hepsi birbirini tetiklemiş ve ben çok kötü bir astım krizi geçirdim..nerdeyse 5 dk yakın nefes alamadım kabus gibiydi..Rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın..her türlü acıya razıyım ama nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok şu hayatta..hiç nefes yok...dün tekrarladı ama pazar günkü kadar değil..pazar oksijene bağladılar 2 saat kadar..bu gün kendi doktorumuzda randevumuz var..bakalım ne diyecek uyumak mümkün değil..korkuyorum ya yine kriz gelir nefes alamazsam diye..
merhaba kızlar
pazar günü hastanedeydik çok kötü bir gün geçirdim..malum 10 gündür devam eden öksürüğüm ve astımım bir de reflü hepsi birbirini tetiklemiş ve ben çok kötü bir astım krizi geçirdim..nerdeyse 5 dk yakın nefes alamadım kabus gibiydi..Rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın..her türlü acıya razıyım ama nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok şu hayatta..hiç nefes yok...dün tekrarladı ama pazar günkü kadar değil..pazar oksijene bağladılar 2 saat kadar..bu gün kendi doktorumuzda randevumuz var..bakalım ne diyecek uyumak mümkün değil..korkuyorum ya yine kriz gelir nefes alamazsam diye..