• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

selam kizlar uzun zamandir giremiyorum benim bebis 2 aylik oldu.dogum yapanlara gozunaydin diyorum yeni gelenlerede ho$geldiniz.

nazocum anlat bize bebiş nasıl gazı var mı neler yapıyorsunuz maşallah büyümş bebeğin darısı başımızaaa

Loveli canım günden güne büyüyüp değişiyordur eren, geceleri çok kaldırıyormu.
eh işte kalkıyoruz 2-3 saate bir o uyanmazsa ben uyandırıyorum daha minik yemesi gerek ki bğyğsğn zerdal teyzesi
kucağa alıştı kucağa alınca susuyor damla kadar velet sempatiksalakcinni
loveliii.................................

canım evvalla tebrik ederim seni şükür güzel bir doğum geçirmşsin ve herşey güzel sen o kadr güzels,inkii bunu şuan okunan ezanlar sesiyle yazıyorum bebbeğim çok insanın duasını aldın ve hep dulardasın canım tebrik edrim seni bbeğinle yaşam boyu huuzrlu ve mutlu ol bunu en çok hak edenlerdensin üzgünüm seni bulabilmek için cebebleştim ama buldum adresler belli arayan bulur hep mutlu ve huzrlu ol ttalım milyonkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhh sana ve bebeğine

canım sağollllll darısı tez zamanda sana ve diğer arkadaşlarımaaa çook güzel bir duyguumarım siz de yaşarsınız opuyorumnanaktan

kızlar maşallah yaa, bebişlerinize kavustunuz..darısı sırayla bizlerin başına inşallahhh..
sabırsızlanıyorumm cokkk

Yarasın sana da bebişine de, ihmal etme elevit'i. Biraz irileştiriyor diye duydum bebişi ama sana ve bebişine katkısı çok yerimseniben

canım ya bi arkadaşta elevint kullanmış bebeği 4 kilo doğmuş, ben normal düşünüyorum, yoksa ilacı 2 güne bir mi kullansam. ben çok kilolu olsun istemiyorum. 3,5 doğurayım istiyorum. Allahım hayırlar versin tabide.

bende elevit aldım ama bebişim 3100gr doğdu alakası yok tatlım sen nasıl kullanılırsa öyle kullan

bende elevit aldım ama bebişim 3100gr doğdu alakası yok tatlım sen nasıl kullanılırsa öyle kullan

Tamam tatlım, görüyorsunuz ne kadar önem veriyom konuşmalarınıza, ya sizlerin söyledikleri bana ilaç gibi geliyor. her gün 1 tane. doktora gidince soracam, başka bi arkadaşa decavint vermişler, içeriğine baktım aynı. ayrıca kan ilacıda vermişler. bakalım bana ne verecek.

ben elevit ve kan hapı kullanıyordum doğuma kadar sen de kullan ilaçları aksatma tamam mı

ben elevit ve kan hapı kullanıyordum doğuma kadar sen de kullan ilaçları aksatma tamam mı

tamam şimdi aksatmıyorum, 11 kasımda mutlaka banada ilaç yazar. kan ilaçı falan. Zaten 5 kasımdada tahilil yaptıracam. kan değerlerime bakılacak.

Zerdalcim doktoruna güven sonuçta en iyi o bilir senin durumunu ve ihtiyacını. Eğer kullan diyorsa kullanman gerekiyor demektir.

Bana elevit ve magnorm verdi kan iğnesine ya da demir ilacına vs. ihtiyaç görmedi. Başka birine gerekli olabilir. Herkesin bünyesi, beslenmesi ve bebişlerinin gelişmesi farklı.

Bu yüzden doktorun ne diyorsa ona uymak en mantıklısı canım. Hiç bir şeyi takma kafana ;)

Son düzenleme:
Zerdalcim doktoruna güven sonuçta en iyi o bilir senin durumunu ve ihtiyacını. Eğer kullan diyorsa kullanman gerekiyor demektir.

Bana elevit ve magnorm verdi kan iğnesine ya da demir ilacına vs. ihtiyaç görmedi. Başka birine gerekli olabilir. Herkesin bünyesi, beslenmesi ve bebişlerinin gelişmesi farklı.

Bu yüzden doktorun ne diyorsa ona uymak en mantıklısı canım. Hiç bir şeyi takma kafana ;)

Canım doktoru bi görebilsem çok şey soracamda, adam çok yoğun, randevum 11 kasım, düşün en son 7 ekimde girdik, bide oraya gidince ulrtasyonda ufaklığı görünce, bütün dünyayla ilişkim kesiliyor. Randevu gününde gitmezsen, seninle ilgilenmiyor. Yani adam çok yoğun, randevuya gittiğimde bile 2 saatten önce giremiyorum. Zaten girme saatini beklemekten, girince unutuyom tabi.

sağolun canım burdan bilgileniyorum bende, önceden soruyordu, bende elevint kullanıyom dedikçe devam diyordu. En son tam sezeryana gidecekken 2 li tarama sonucunu gösterdim güç bela, normal dedi, randevu tarihini kopardık, o ara ilacı unuttuk. o yüzden sağlık ocağından kafama göre kendim yazdırdım. Yani hamileliğimin ilk gününden beri içiyorumda, ikinci yazdırışım rast gele oldu.
11 kasımda soracam bakalım.
Şimdi diyeceksinki başka doktora git, burda inanırmısın doğru düzgün doktor yok, haberlere bile çıktı, bir anda milleti tayini çıktı, kimi sürgün yedi, kimi emekli oldu. kaldı 2 uzman doktor. 2 de özel hastanede var, hepimiz bunların vicdanına kaldık. Bu arada ben özel hastanedeki doktora gidiyorum.

ooo ne zormuş yaaa senin için
soracaklarını kağıda yaz ben de de öyle oluyordu sonra yazdım sordum en azından aklımdakileri sorabildim

merhaba kızlar
pazar günü hastanedeydik çok kötü bir gün geçirdim..malum 10 gündür devam eden öksürüğüm ve astımım bir de reflü hepsi birbirini tetiklemiş ve ben çok kötü bir astım krizi geçirdim..nerdeyse 5 dk yakın nefes alamadım kabus gibiydi..Rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın..her türlü acıya razıyım ama nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok şu hayatta..hiç nefes yok...dün tekrarladı ama pazar günkü kadar değil..pazar oksijene bağladılar 2 saat kadar..bu gün kendi doktorumuzda randevumuz var..bakalım ne diyecek uyumak mümkün değil..korkuyorum ya yine kriz gelir nefes alamazsam diye..

canım geçmiş olsun ya neler yaşamışsın canım benim
umarım bi daha tekrarlamaz
dr güzel şeyler söyleyecek sana ve egeye
güzel haber bekliyoruz

ooo ne zormuş yaaa senin için
soracaklarını kağıda yaz ben de de öyle oluyordu sonra yazdım sordum en azından aklımdakileri sorabildim
Bu sefer öyle yapacam bakalım.
merhaba kızlar
pazar günü hastanedeydik çok kötü bir gün geçirdim..malum 10 gündür devam eden öksürüğüm ve astımım bir de reflü hepsi birbirini tetiklemiş ve ben çok kötü bir astım krizi geçirdim..nerdeyse 5 dk yakın nefes alamadım kabus gibiydi..Rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın..her türlü acıya razıyım ama nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok şu hayatta..hiç nefes yok...dün tekrarladı ama pazar günkü kadar değil..pazar oksijene bağladılar 2 saat kadar..bu gün kendi doktorumuzda randevumuz var..bakalım ne diyecek uyumak mümkün değil..korkuyorum ya yine kriz gelir nefes alamazsam diye..

canım geçmiş olsun ya, çok zor günler geçirmişsin, bide insan hastalınınca bebeğe bişey olmasından korkuyor. Aman dikkat et kendine, güzelce dinlen. Gerçekten zor bi durum, eşinde çok üzülmüştür. korkar bide, allah şifa versin. Hastalınınca insan sağlığının kıymetini anlıyor.

merhaba kızlar

geçmiş olsun sezen zor şeyler atlatmışsın umarım bir daha tekrarlamaz.az kaldı biran önce alacaksın bebeğini kucağına.bendede erken doğum korkusu başladı rüyalarıma bile giriyor zamanında sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..

aaaaaaa neşeee gelmişş taze anne nasılsın bakalım ,
bebeğinnasıl neler yapıyorsunuz
ay gel konuşalımmm adı ne oldu yeğenimizin

Kızlar hepinizden özür diliyorum, size haber veremedim. Zor bir süreç geçiriyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Dr pazartesi acilen hastaneye yatırdı bebişin suyu azalmış dedi, çarşamba 13 Ekim'de istemeye istemeye bebişimi spinal sezeryan ile benden aldı. Ameliyatım problemliydi, yine de şükür kavuşturana...Ameliyat sonrası bebişim ve benim için daha zor geçti. Sütüm yetmedi, ikimizde de korkunç gaz problemi...Hala gaz sorununa çözüm bulamadık. Sabah akşam ayaktayız. Normal bir uyku düzenimiz hiç olmuyor. Yavrum kıvranıyor bir tarafta ben kıvranıyorum bir tarafta. Rabbim beterinden saklasın. Doğum sırasında yada sonrasında bilmiyorum yavrumun poposunu morartmışlar, inşallah geçer, çok korkuyorum. Şuanda en büyük problemimiz gaz ve süt azlığı. Sık sık emzirmeme rağmen yetmiyor ve uyuyamıyor. Bir taraftan gelen giden ve bir taraftan problemler yüzünden hala birbirimize ısınamamız sanırım lohusalık depresyonuna girmeme sebep oldu. Size gelip dert yanmak istemezdim ama şu halimi bir düzene sokana kadar ve bebeğim normal uyuyana kadar buraya giremezsem bana kızmayın ne olur. 15-20 dk uyusa ben de yatıp dinlenmeye çalışıyorum, hatta sızıyorum. Dua edin yavrumla herşey yoluna girsin. Gerçekten hergün aynı şeyleri tek başıma yapmaya çalışmaktan epey bunaldım. Allah'ım beni affetsin geriye dönüşü olsa dönmeyi bile istedim. Bu masum yavru herşeyi ile bana muhtaç ama bende hiç hal kalmadı. İnşallah dua edin düzelsin kızlar. Oğluma Salih ismini koydu babası. İsmini bile ben tuvaletteyken koyuvermiş, çok kızdım ama yapacak bişi yok. Şuanda kaçacak yer arıyor tüm yükü bana yükledi. İnşallah sonumuz hayır olur. Doğum yapacak olanlara tavsiyem size yardımcı olacak birilerini bulun mutlaka. Benim gibi tüm yükü üzerinize alırsanız beklemediiniz duygularla tanışırsınız. Umarım kimse benim gibi olmaz, herkes anneliği çok sever.

Lovelim Salihimin yanına gitmeliyim yine uyanmak üzere. Seni burada gördüğüme çok sevindim. İnşallah herşey yolundadır..Ben sanırım depresyona girdim. Hiç iyi bir anne olamıyorum. Sürekli ağlıyorum ve çocuğuma bağırıyorum. Çok dua et bize teyzesi. Sinirlerim acayip yıprandı..

Back