• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Mucize tutulabilirmiş meğer ellerde,
Mucizeye dokunulabilirmiş,
Mucize uyurmuş, uyanırmış;
Mucizeye bakılabilirmiş,
Mucize “mucizeler” yaratabilirmiş gerçekten…
Mucize meğer kokarmış
Cennet kokusu gibi;
Mis gibi…

canım oğlum az kaldı kavuşmaya dokunmaya birbirimize seni çok seviyorum mucizem mert erenim kalbimin öteki yanı sağlıkla hayırlısıyla eli ayağı düzgün yüzü gözü düzgün gel hayırlı ol sağlıklı oğlum
Rabbim bizi bir ömür boyu ayırmasın sana da bize de sağlıklı hayırlı uzun bir ömür nasp etsin birlikte geçirecek
kelimeler öyle yetersiz ki şu an
seni bekliyoruz bitanem kedim beniiiimmm
seni hep kedim kuzum diye sevdim mucizem diye sevdim herşey hazır oğlum gel sağlıkla annen baban hazır sana
seni kimler beklemiyor ki anneannenler babaannenler dayıların teyzen halan amcan
burdaki teyzelerin eski dostlardaki teyzelerin 30luk çıtırlardaki teyzelerin
apartmandaki teyzelerin herkes bekliyor
ama en çok ben ve baban bitanem
SENİ ÇOK SEVİYORUM MUCİZEM

dün gece beni öyle bi ağlattın kii lovelii...uzun zaman olmuştu böyle ağlamayalı...seni çok merak ediyorum dualarım hep yanındaydıı

Venüsüüüümmm...
Merak etme Loveliyi.. RABBİM in izniyle bebeğinin cennet kokusunu içine çekip mutluluktan uçuyodur şimdi...
Yarın bi 2 dakkikalığına girer haber verir bize kendisi sanıyorum...

Venüsüüüümmm...
Merak etme Loveliyi.. RABBİM in izniyle bebeğinin cennet kokusunu içine çekip mutluluktan uçuyodur şimdi...
Yarın bi 2 dakkikalığına girer haber verir bize kendisi sanıyorum...

evet canımm bende iyi olduğundan çoook eminimm..hatta son iki üç yıldır hiç bu kdara iyi olmamıştır bence :ecrin_bebek:

Kızlar Loveliden hala mı haber yok, offf ya endişelenmeye başladım...Keşke telefonla falan ulaşsa da birisinde de iyi oldukları haberini alsak. İçime sıkıntı oldu.

Off Neşecim..
inan benimde içim sıkılmaya başladı, buraların ve diğer topiğin ıssızlığıda sanki birileri bişey duyduda susuyor gibi geldi :(((
Telefon numarası yok ki kimsede, değilse 5 sn bile yeterdi iyi olduklarını duymak için..
bekliycez caresiz :(

kıslarr ben de cok merak ediyorum..iyidir bence kötü bişi yok merak etmeyin..komsu beceremedi ya da giremedi heralde. lovelim de telaşe ve heyecandadır..bugun ancak çıkmıştır en erken hastaneden..
benim telefonumu alsaydı keşke..offf..

Loveliye bakmak icin gelmistim ama bir haber yokmus galiba. insallah hersey yolundadir ve bebegi ile hos vakit geciriyordur. Hastahanededir muhtemelen halen o yuzden haber alamiyoruzdur.

bencede iyidir arkadaşlar...komşusu girememiştir belki belkide unutmuştur.nerden bilsin ki kadın bizim bu kadar heyecanla bekleyeceğimizi..loveli anca daha yeni çıkmıştır.evdedirler bebek var e evde kalabalık haliyle, ben bi nete gireyim diyemez.eminim o da bizi düşünüyodur.onlar sağlıklı ve mutlu olsunlarda...biz geç öğreniverelim..
NOT: bir daha doğuma gidecek arkadaş kendi no sunu veremiyorsa bile birimizinkini mutlaka alsın..olur mu??neşecim sırada sen varsın inş.senin bilgine bu not :))

çılgınım ben doğum yapınca senin haberin olur ve sen haber verirsin arkadaşlarımıza..şimdiden söyleyeyim dedim..zor oluyo böyle

ben vermek istedim telefonumu ama başkalarına vermek istemem diye almadı lovelim.
sezenim evet insan bir iyiyiz lafını duymak istiyor..zaten ben utanmam ararım valla ses çıkmassa:) çok merak ederim.
nesem ne oldu senin kontrol..ne dedi doktor?

selam teyzoşlarrr
sezeryanla erenim 8 ekim sabah 9 da doğdu yağmurlu bir günde doğdu oğlum
3100gr 47 cm minicik bişey oyuncak gibi fotoğrafları yarın eklerim fotoğraf makinesinde hepsi
sezeryan zormuş kızlar ağrısı oluyor sancısı oluyor yürümek yatmak oturmak işkence gibi oluyor
ama olsun oğlum iyi ya
tek sıkıntım sütüm hala tam gelmedi mama veriyoruz kaşıkla biberona alışmasın meme alsın diye memeyi st pompasıyla çekiyoruz 3-5çay kaşığı geliyor hemen veriyoruz meme ucum çıkmıyo çok küçük o sıkıntımız da var öyle işte

ya kızlar komşuma şifremi verdim muhakkak gir dedim tamam dedi ben de gönül rahatlığıyla doğuma gittim akşam aradı giremedim diye neden dedim eşi interneti kapattırmış başka yerden de giremedim dedi özür diledi evde olsam aynı gün haber veririm kayınvalidem de kaldık bugün daha geleli 30dk oldu ancak hemen size geldim
hepinize dua ettim listemle valla beni sezryana almaan 10dk bir oda da tuttular orada son kere dua ettim geceden yasinlerle
uyandıktan sonrada ettim canlarım Rabbim tez zamanda dua eder inşallah

selam teyzoşlarrr
3100gr 47 cm minicik bişey oyuncak gibi fotoğrafları yarın eklerim fotoğraf makinesinde hepsi
sezeryan zormuş kızlar ağrısı oluyor sancısı oluyor yürümek yatmak oturmak işkence gibi oluyor
ama olsun oğlum iyi ya
tek sıkıntım sütüm hala tam gelmedi mama veriyoruz kaşıkla biberona alışmasın meme alsın diye memeyi st pompasıyla çekiyoruz 3-5çay kaşığı geliyor hemen veriyoruz meme ucum çıkmıyo çok küçük o sıkıntımız da var öyle işte

ya kızlar komşuma şifremi verdim muhakkak gir dedim tamam dedi ben de gönül rahatlığıyla doğuma gittim akşam aradı giremedim diye neden dedim eşi interneti kapattırmış başka yerden de giremedim dedi özür diledi evde olsam aynı gün haber veririm kayınvalidem de kaldık bugün daha geleli 30dk oldu ancak hemen size geldim
hepinize dua ettim listemle valla beni sezryana almaan 10dk bir oda da tuttular orada son kere dua ettim geceden yasinlerle
uyandıktan sonrada ettim canlarım Rabbim tez zamanda dua eder inşallah

loveli canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin erenimize..:nazar::nazar::nazar::nazar:sezeryan zordur canım nasıl oldun genel anestezi ilemi epiduralmi.sezeryanımda dezavantajı sütün geç inmesi işte benimde öyle olmuştu.çok uğraşmıştık canım.

8 ekim sabah saat 5.49 yola çıktık hastanemize saat 6.30 da vardık perşembe güneşli olan gün o gün yağmurluydu aynı oğlumuzun adını beğendiğimiz şarkıdaki gibiydi
hastane odamız hazırdı dr bekliyorduk
dr 8.de geldi bazı işlemleri halledince 8.30 da beni almaya hasta bakıcı geldi elinde ameliyat elbisesiyle hemencik giyindim başımda annem eşim kayınvalidem kayınbabam ve abim vardı hepsi heyecanlıydılar ben de tabiii
eşimin elinden tuttum eşim seni çok seviyorum diye diye öylece ameliyataneye kadar gittim az sonra görüşürüz dedim eşime
ve girdik beni bekleme odasına aldılar dr geldi nasılsın bakalım dedi iyiyim dedi tamam az sonra başlıyoruz dedi gitti damar yolum açıldı herkes çok sempatikti ki ben üniversite hastanesinde oldum
sonra beni ameliyat masasına götürdüler bana epudral mi genel mi dediler genel dedim o anda sonda mı taktılar çok utandım çünkü 2 erkek biri bir bacağımı biri diğer bacağımı tutuyordu
sonra damardan ilaç verilirken dr bana el salladı ben de ona başlıyoruz dedi ben uyudum uyandığım da bir odada başımda hemşireyle uyandım ilk sorum bebeğim iyi mi çk güzel bir bebek babasına verdik dediler ağrım çok dedim şimdi geçecek dediler iyice uyandıktan sonra beni oradan çıkardılar kapıda sadece kayınpederim görünüyordu meğerse bebek hemen çıkmış ben çıkmayınca herkes endişelenmiş ifadeden belliydi korkmuşlardı
baktım eşim geldi hemen yanıma o da ordaymış ama bengörememişim nasılsın dedi eşim iyiyim dedim bebeği sordum yukarda seni bekliyor inletti her yeri annemi isterim diyee
odaya çıktık yatağa yatırdılar oğlumu kucağıma verdiler o an dünya durdu hoşgeldin oğlum dedim ve ağladım
meğerse eşime bebeği verdiklerinde o da ağlamış
çok güzeldi mememi verdim emdi ilk sütünü ama malesef fazla alamadı sütüm azdı hatta yoktu hala az ama inatla getirmeye çalışıyorum ama mama veriyorum aç kalmaması için
işte bu da bizim hikaye

genel oldum canım ya

Loveli gözünüz aydın canım, sağlıklı olduğunuza çok sevindim anne oğul. Eren'e de uzun,sağlıklı ömürler dilerim. Sütün konusunda sakın endişelenme, sezaryen yöntemi maalesef sütün gelmesini biraz geciktiriyor. Göğüs ucu sorunu ve aynen süt sorunu bende de var ama inatla devam ediyorum, hala az. Pompa aldım ben de elektrikli, hem sağıyor hem de göğüs ucunu ciddi ciddi büyütüyor. Bizim bugün 20.günümüzdü ve ancak 1 haftadır bebeğim beni emebiliyor, doymuyor ama olsun :)
İlk günler ben de kaşıkla verdim, ama açıkçası baş edemedim ve biberona döndüm, memeyi alırken de hiç zorlanmıyor, biberon bebeği tembelleştirmiyor yani. İnan hiç bir şey planladığın gibi gitmiyor, yok biberona alışmasın yok emzik emmesin falan hepsi hikaye olup gidiyor.
Süt için de bir sürü şey söyler çevrendekiler, ama ben de sana yeni de olsa deneyimlerimi söyleyeyim. Ayva hoşafı, dereotu, tahin helvası, bol bol ama çok bol su, Humana nın Still Tea si, rezene çayı... Her şey gaz yapıyor, kendine çok dikkat etmen gerek. Özellikle havalar soğudu, ayaklarını üşütme. Süt, mercimek, bulgur, pırasa mesela bana çok gaz yaptı. Bünyeden bünyeye değişiyor.
Sezaryen için de kendine rahat hareket etmek için 10 gün ver, anca geçiyor.
Çok çok geçmiş olsun, tebrik ederim tekrar... Sevgiler...a.s.
Handan.

Son düzenleme:
8 ekim sabah saat 5.49 yola çıktık hastanemize saat 6.30 da vardık perşembe güneşli olan gün o gün yağmurluydu aynı oğlumuzun adını beğendiğimiz şarkıdaki gibiydi
hastane odamız hazırdı dr bekliyorduk
dr 8.de geldi bazı işlemleri halledince 8.30 da beni almaya hasta bakıcı geldi elinde ameliyat elbisesiyle hemencik giyindim başımda annem eşim kayınvalidem kayınbabam ve abim vardı hepsi heyecanlıydılar ben de tabiii
eşimin elinden tuttum eşim seni çok seviyorum diye diye öylece ameliyataneye kadar gittim az sonra görüşürüz dedim eşime
ve girdik beni bekleme odasına aldılar dr geldi nasılsın bakalım dedi iyiyim dedi tamam az sonra başlıyoruz dedi gitti damar yolum açıldı herkes çok sempatikti ki ben üniversite hastanesinde oldum
sonra beni ameliyat masasına götürdüler bana epudral mi genel mi dediler genel dedim o anda sonda mı taktılar çok utandım çünkü 2 erkek biri bir bacağımı biri diğer bacağımı tutuyordu
sonra damardan ilaç verilirken dr bana el salladı ben de ona başlıyoruz dedi ben uyudum uyandığım da bir odada başımda hemşireyle uyandım ilk sorum bebeğim iyi mi çk güzel bir bebek babasına verdik dediler ağrım çok dedim şimdi geçecek dediler iyice uyandıktan sonra beni oradan çıkardılar kapıda sadece kayınpederim görünüyordu meğerse bebek hemen çıkmış ben çıkmayınca herkes endişelenmiş ifadeden belliydi korkmuşlardı
baktım eşim geldi hemen yanıma o da ordaymış ama bengörememişim nasılsın dedi eşim iyiyim dedim bebeği sordum yukarda seni bekliyor inletti her yeri annemi isterim diyee
odaya çıktık yatağa yatırdılar oğlumu kucağıma verdiler o an dünya durdu hoşgeldin oğlum dedim ve ağladım
meğerse eşime bebeği verdiklerinde o da ağlamış
çok güzeldi mememi verdim emdi ilk sütünü ama malesef fazla alamadı sütüm azdı hatta yoktu hala az ama inatla getirmeye çalışıyorum ama mama veriyorum aç kalmaması için
işte bu da bizim hikaye

genel oldum canım ya
canım o kadar güzel yazmışsın ki film izler gibi canlandı gözümde sanki o an ben de ordaymışım gibi hissettim..darısı başımıza..
Kracher
Loveli...
sırada neşe var sanırım sonra da ben mi ne??

Loveli gözünüz aydın canım, sağlıklı olduğunuza çok sevindim anne oğul. Eren'e de uzun,sağlıklı ömürler dilerim. Sütün konusunda sakın endişelenme, sezaryen yöntemi maalesef sütün gelmesini biraz geciktiriyor. Göğüs ucu sorunu ve aynen süt sorunu bende de var ama inatla devam ediyorum, hala az. Pompa aldım ben de elektrikli, hem sağıyor hem de göğüs ucunu ciddi ciddi büyütüyor. Bizim bugün 20.günümüzdü ve ancak 1 haftadır bebeğim beni emebiliyor, doymuyor ama olsun :)
İlk günler ben de kaşıkla verdim, ama açıkçası baş edemedim ve biberona döndüm, memeyi alırken de hiç zorlanmıyor, biberon bebeği tembelleştirmiyor yani. İnan hiç bir şey planladığın gibi gitmiyor, yok biberona alışmasın yok emzik emmesin falan hepsi hikaye olup gidiyor.
Süt için de bir sürü şey söyler çevrendekiler, ama ben de sana yeni de olsa deneyimlerimi söyleyeyim. Ayva hoşafı, dereotu, tahin helvası, bol bol ama çok bol su, Humana nın Still Tea si, rezene çayı... Her şey gaz yapıyor, kendine çok dikkat etmen gerek. Özellikle havalar soğudu, ayaklarını üşütme. Süt, mercimek, bulgur, pırasa mesela bana çok gaz yaptı. Bünyeden bünyeye değişiyor.
Sezaryen için de kendine rahat hareket etmek için 10 gün ver, anca geçiyor.
Çok çok geçmiş olsun, tebrik ederim tekrar... Sevgiler...a.s.
Handan.
handanım ya nasıl rahatladım anlatamam yaaaaa
şimdi habire kuru incir tahin helvası rezene ve humanaya başladım canıım
pompa aldım şimdilik günde bir defa sadece 20cc oldu nasıl sevindim anlatammam o zaman sonra bi daha sağdım bir yemek kaşığı öçıktı üzüldümm
tutmak istemiyor çıldırıyor sütte gelmiyor kavga dövüş halindeyiz valla
canım o kadar güzel yazmışsın ki film izler gibi canlandı gözümde sanki o an ben de ordaymışım gibi hissettim..darısı başımıza..
Kracher
Loveli...
sırada neşe var sanırım sonra da ben mi ne??

neşeden sonra sensin tabiiiiii

Lovelim cok sevindim senin ve bebisinin iyi olduguna. Dedigin gibi agrilar vardir muhakkak ama oglusunu kucagina aldiginda eminim biraz hafifliyordur :) Miniklerimiz icin herseye deger dimiÆ?

Insallah sutunde yakinda gelir tam olarak, ama stres yapma streste ters etki yaparmis, gelmezsede hazir mama son care, bircok bebek bu sekilde besleniyor cok sorunda yapma bunu kendine (yanlois anlamayin anne sutu tabiiki en iyisi ama eger olmuyorsada hazir mama iyi bbir alternatif)

Hayirli olsun canim tekrardan

selam teyzoşlarrr
ama olsun oğlum iyi ya

Canım o kadar sevindim ki güzel haberini aldığıma. Günlerdir ne oldu diye merak edip bir türlü gelemiyordum bakmaya. Öncelikle çooook geçmiş olsun, sonrasında hayırlı olsun. Mert Eren ismi ile yürüsün, allah sizden ayırmasın, bahtı da tahtı da çok güzel olsun dilerim.

Operasyon geçirdin sonuçta elbette zorlukları olacak ama umarım düşündüğünden hızlı toparlarsan. Geçmiş olsun çok çok. Oğluşunun o misssss gibi kokusunu bebişlerini bekleyen anneler için de çek içine olur mu :) Darısı bizlerin başına kaydirigubbakcemile4

Back