Yerinde olmak için can atıyorum şu anda, bir an önce kucağıma almak istiyorum ben de sağlıkla oğluşumu. Yüzünü gösteriyordu ama bu kadar net oluşmamıştı, daha farklıydı hep görüntüleri. İlk kez kocaman oğlan olmuş işte dedirtti :) Hatta yanakları bana benziyor dudakları babasınınkiler gibi falan demeye başladık, bakalım doğunca görücez artık opuyorumnanaktan
Canım elimden geldiğince sıvı alıyorum da hastalık değil derdim inan, artık işe gitmeye dayanamıyorum. Yok böyle insanlar epi topu ortamda gün boyu 3 kişiyiz ama bu kadar rezalet olamaz ya. İki tane velet, ikisi de birbirinden terbiyesiz, sinirlerimi zıplatıp duruyorlar. Artık bugün aynen şöyle dedim. "İnşallah ilerde senin hamileliğinde de karşına sizin gibi davranan insanlar çıkar!" Ben böyle kimseye beddua etmem, dedi. Hah işte sen beddua olduğunu düşünüyorsan benim daha da söyleyecek bir şeyim yok, dedim. Bir gram aklı olan insan anlar zaten bu laftan sonra ama müdür anlamıyor, ya hamileliği umursamıyor, ya nasılsa bu gidince buradaki işleri sürdürmesi gereken birileri olmalı yeni birileri ile uğraşamam diyor. Bu insanlara muhtaç falan olduğunu zannediyor sanırım...
Epi topu bayrama kadar dayanmam gerek ama artık cidden dayanamıyorum senağlama