amin inşallah....sengözlerimebaksanab neşecim nasılsın?epeydir görüşemedik seninle...inşallah herşey yolundadır..geçen gün moralin bozuktu sanırım....topice yazdım ama hemen çıkmışsın sanırım canım...yerimsenibenyeni topiğiniz hayırlı olsun tatlı hamişler..ben de bir kafamı uzatayım dedim..umarım hepinizi güzel bebişlerinize sağlıkla kavusursunuz. Biz de inşallah bu topiğe transfer olabiliriz..
boshayallersmile
amin inşallah....sengözlerimebaksanab neşecim nasılsın?epeydir görüşemedik seninle...inşallah herşey yolundadır..geçen gün moralin bozuktu sanırım....topice yazdım ama hemen çıkmışsın sanırım canım...yerimseniben
neşecim iyi olduğuna sevindim..kırmızı mercimek ve bulguru ben de deneyeceğim.ayrıca Faruk ismi çok güzel yazılışı söylenişi kolay akılda kalıcı ben beğendimm
Lovelicim canım aman ya geçmiş olsun sevindim iyi olmanıza Erenim de iyi çok şükür..naza var bizde nazar
İyi olmaya çalışıyoruz canım, iyi olmak zorundayız inşallah. Çok oturamıyorum genelde o yüzden çıkıyorum, şimdi de çıkıcam çok acıktık:)) sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Yeni aya hazır mısın?
Teşekkür ediyorum Sezenim. Ben de sizinl olunca daha iyi oluyorum. Dene canımen de bulgur ve mercimeği. İsmimizi beğenemne sevindim bakalım hayırlısı...
Kızlar çıkmalıyım çok acıktık çünkü. Gene uğrarım inşallah...
Nesecim iyi olmana sevindim, sistitle ne demek. Bu arada faruk güzel isim, ama ben hüseyini sevmiştim.Hüseyinde çok güzel. Benimki eğer erkek olurda olcaytürk ismini buldu, ama ben terattüt ettim, biz daha bebek gelmeden hep ufuk ismini düşünmüştük. muhtemeen ufuk koyacam. Bakalım kız isimlerinede bakıyorum.aklımda 1-2 isim var.Maşallah Lovelim, bebişin kilo almış bak. Erken gelmez Eren bilir en zaman geleceğinisen hiç tasalanma annesi. O doktor da bir temiz sopayı hak etmiş. Allah korusun ya adam para derdine erkenen kesecek bide. Aman semtine bile uğramayın onun. Büyük geçmiş olsun. Benim de evvelsi gün korkunç sancılarım vardı, sistitle karıştı bide. Sen de dikkat et aman. Hala okula gidiyor musun? Dinlen artık..
çılgın gidecekti zerdal da gidecekti
ufuk güzel
ben de hüsyin ismini sevmiştim ya da alıştık ondan mı acaba
kendini yorma dinlen neşecim...yaşadıklarını yeni okudum ve çok üzüldüm...dualarım seninle canım...inşallah herşeyin üstesinden geleceksin....bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah...bende yeni aya hazırım...cumartesi sabah yumoş takibim var gene...bakalım inşallah bu ay hayırlı olur benim için....dualarınızı bekliyorum canım...olumunekankayizsmile
Nesecim iyi olmana sevindim, sistitle ne demek. Bu arada faruk güzel isim, ama ben hüseyini sevmiştim.Hüseyinde çok güzel. Benimki eğer erkek olurda olcaytürk ismini buldu, ama ben terattüt ettim, biz daha bebek gelmeden hep ufuk ismini düşünmüştük. muhtemeen ufuk koyacam. Bakalım kız isimlerinede bakıyorum.aklımda 1-2 isim var.
evet biz ikimiz çılgınla pazartesi gideceğiz.
ufuk güzel
ben de hüsyin ismini sevmiştim ya da alıştık ondan mı acaba
Bakalım, nesecim netleştirsin, çocuk doğacak, peki nese eşim ne diyor faruk ismine.
Çılgıncığım ne düşünüyor acaba. Biz aklımızdan çok isim geçiyor, ama ben her seferinde ufukta kalıyorum, muhtemelen ufuk olacak.
Selam kizlar
Bayram esnasinda bazilarinizin yasadiklarini okudum, gercekten cok uzuldum, bukadar duyarsiz nasil olabiliyor babalar anlamiyorum..
Loveli canim bebeginin buyudugune coook sevindim, 2600 gr cok iyi bence.
Bende pazartesi gunu ultrasyonda idim, bebegimizin herseyi normalmis. Ve bitane prensesimiz olacak :)
Selam kizlar
Bayram esnasinda bazilarinizin yasadiklarini okudum, gercekten cok uzuldum, bukadar duyarsiz nasil olabiliyor babalar anlamiyorum..
Loveli canim bebeginin buyudugune coook sevindim, 2600 gr cok iyi bence.
Bende pazartesi gunu ultrasyonda idim, bebegimizin herseyi normalmis. Ve bitane prensesimiz olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?