Günaydın kızlarrrrrr, şöyle bir baktım herkes iyi maşallah. Allah sağlığımızı, huzurumuzu bozmasın. Kızlar inşallah biz yarın doktora gidicez, kilo alıp almadığına bakacak. Hayırlısı olsun, bana göre normal zaten kilosu. İnşallah herşey yolundadır. Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz:)) tam 4 yıl geçti. Sabah eşime de dedim, istatistiklere göre en tehlikeli zamanlardayız, 4. ve 5. yıllar boşanmaların en çok olduğu yıllarmış. Sebebi bence gayet açık, erkeklerin kendini güvende hissedip odunlaşmaları. "Akşama yemeğe çıkalım" dedim, "olmaz" dedi, bana sürpriz yap dedim "ne istiyon?" dedi. "Bu saçma adetleri de başıma açma" dedi. "hani biz sadece bize ait günleri kutlayacaktık" dedim ve sustu. Akşama bakalım odunluklarına devam edecek mi? Bazen kendime kızıyorum, çok mu yüz veriyorum da böyle yapıyor acaba? Bunda benim de payım olmalı. Sizinkiler de böyle mi? Bir çevremdeki arkadaşlara bakıyorum bir bize bakıyorum, 30 yıl bu adamı mı bekledim ben diyorum, karşıma çıkan ilk erkekle evlensem bir fark olur muydu ki? Galiba iyi bir terapiste ihtiyacım var benim
(
kendini yorma dinlen neşecim...yaşadıklarını yeni okudum ve çok üzüldüm...dualarım seninle canım...inşallah herşeyin üstesinden geleceksin....bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah...bende yeni aya hazırım...cumartesi sabah yumoş takibim var gene...bakalım inşallah bu ay hayırlı olur benim için....dualarınızı bekliyorum canım...olumunekankayizsmile
Canım dualarımız seninle. Yumoş takiplerini fazla kafana takma. Bazen 4-5 yumoş olur ama sonuç olmaz, bazen hiçbiri iyi gelişmedi görünür ama bakmışsın hamilesin. Hiçbirşeye takılma, rahat ol, bol dua et.
Nesecim iyi olmana sevindim, sistitle ne demek. Bu arada faruk güzel isim, ama ben hüseyini sevmiştim.Hüseyinde çok güzel. Benimki eğer erkek olurda olcaytürk ismini buldu, ama ben terattüt ettim, biz daha bebek gelmeden hep ufuk ismini düşünmüştük. muhtemeen ufuk koyacam. Bakalım kız isimlerinede bakıyorum.aklımda 1-2 isim var.
evet biz ikimiz çılgınla pazartesi gideceğiz.
Zerdalım sistit; idrar yolu iltihabı. Hamilelikte hormonlar yüzünden ve bebişten bolca oluyor, aklınızda olsun benim gibi su kürü uygulayın. İlaç içmeyeceğim inşallah diye inat ettim, şimdilik sancılarım geçti şükür. Bebiş aşağıya baskı yaptığı için idrar torbası tam boşalamıyor, içeride kalan idrarda da mikroorganizmalar ürüyor, sebebi bu. Tamamen boşaltabilirsen bol su ile inşallah en azından doğuma kadar idare edebiliyormuşsun. Zaten doğumdan sonra kendiliğinden kayboluyormuş.
Hüseyin güzel isim de, benim annemin babasının ismi ve bizim tüm ailelerde en az 1 Hüseyin var. Ayrıca eşimin ablası yeni doğum yaptı, onun çocuklarına uydurmak için istemiş eşim bu ismi. Ben kimseye uymayı sevmem. Faruk ismini bir arkadaş Ömer Faruk diye koyacaktı, o yüzden vazgeçmiştim ama O da Faruk koymadı. O yüzden istediği isme geri döndüm. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bakalım.
ufuk güzel
ben de hüsyin ismini sevmiştim ya da alıştık ondan mı acaba
Bence de alıştınız. Ben hiç alışamamıştım, bir de eşimden ablasınınkilere uydurduğu itirafı geldikten sonra artık hiç istemem.
Bakalım, nesecim netleştirsin, çocuk doğacak, peki nese eşim ne diyor faruk ismine.
Çılgıncığım ne düşünüyor acaba. Biz aklımızdan çok isim geçiyor, ama ben her seferinde ufukta kalıyorum, muhtemelen ufuk olacak.
Eşim burun kıvırıyor ama bence isim koymak öncelkle annenin hakkı. Baba kuyruğunu sallaya sallaya gezsin, anne her sıkıntısını çeksin sonra da ismine baba karar versin. Ne ala memleket. Ufuk da güzel bir isim bence.
Selam kizlar
Bayram esnasinda bazilarinizin yasadiklarini okudum, gercekten cok uzuldum, bukadar duyarsiz nasil olabiliyor babalar anlamiyorum..
Loveli canim bebeginin buyudugune coook sevindim, 2600 gr cok iyi bence.
Bende pazartesi gunu ultrasyonda idim, bebegimizin herseyi normalmis. Ve bitane prensesimiz olacak :)
maşallah cherrycim, kız azlığı var ortalıkta zaten. Yalnız dikkatli ol, benim doktor da baştan kız demişti, sakın beni gibi acele edip bişiler alma. Değişebiliyor.