evet ilk bebişimiz olacak inşallah
oda yapmadık biz de kiracıyız istemedim ben de
bir beşik aldık şifoniyeri yaptırdık ama şifoniyer değil mini dolap gibi olmuş valla projeyi eşimle yaptık ölçüler verdik verdiğimiz ölçülere göre yapıldı kocaman bişey oldu ama iyi oldu çok hoşuma gitti her renge uyar açık bir renk yaptırdık
eşya konusunda ben de gerkeni alma taraftarıyım şimdi ben 3 aylık olana kadar olanıaldım
para olduktan sonra herşey senin diye düşündüm şimdiden yazlık kıyafet ayakkabı almak mantıklı gelmedi bana almadım da aldırmadım onun yerine bady aın dedim tulum alın dedim şimdi bana onlar lazım olacak dedim
Güle güle kullan canım hepsini. Önce sağlık olsun da..Para olunca hepsi oluyor dediğin gibi, acele etmeye gerek yok. Ben de mobilyada açık rengi tercih ederim hep. Ferah ferah olsun herşey.
Günaydın arkdaşlar nasılsınız. ben iyiyim, bebeğimde iyi dünden beri mutluyum, ama çılgın hala gelmemiş onu düşünüyorum.
Günaydın Zerdalım, maşallah Allah mutluluğunu daim etsin. Çılgının durumu ne? Merak ettim..Ben kaçırdım bişileri galiba.Dün KK'ne girdim bir ara tamir vardı gene, bir daha da bakamadım.