• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

evet ilk bebişimiz olacak inşallah
oda yapmadık biz de kiracıyız istemedim ben de
bir beşik aldık şifoniyeri yaptırdık ama şifoniyer değil mini dolap gibi olmuş valla projeyi eşimle yaptık ölçüler verdik verdiğimiz ölçülere göre yapıldı kocaman bişey oldu ama iyi oldu çok hoşuma gitti her renge uyar açık bir renk yaptırdık
eşya konusunda ben de gerkeni alma taraftarıyım şimdi ben 3 aylık olana kadar olanıaldım
para olduktan sonra herşey senin diye düşündüm şimdiden yazlık kıyafet ayakkabı almak mantıklı gelmedi bana almadım da aldırmadım onun yerine bady aın dedim tulum alın dedim şimdi bana onlar lazım olacak dedim

Güle güle kullan canım hepsini. Önce sağlık olsun da..Para olunca hepsi oluyor dediğin gibi, acele etmeye gerek yok. Ben de mobilyada açık rengi tercih ederim hep. Ferah ferah olsun herşey.

Günaydın arkdaşlar nasılsınız. ben iyiyim, bebeğimde iyi dünden beri mutluyum, ama çılgın hala gelmemiş onu düşünüyorum.

Günaydın Zerdalım, maşallah Allah mutluluğunu daim etsin. Çılgının durumu ne? Merak ettim..Ben kaçırdım bişileri galiba.Dün KK'ne girdim bir ara tamir vardı gene, bir daha da bakamadım.

evet ilk bebişimiz olacak inşallah
oda yapmadık biz de kiracıyız istemedim ben de
bir beşik aldık şifoniyeri yaptırdık ama şifoniyer değil mini dolap gibi olmuş valla projeyi eşimle yaptık ölçüler verdik verdiğimiz ölçülere göre yapıldı kocaman bişey oldu ama iyi oldu çok hoşuma gitti her renge uyar açık bir renk yaptırdık
eşya konusunda ben de gerkeni alma taraftarıyım şimdi ben 3 aylık olana kadar olanıaldım
para olduktan sonra herşey senin diye düşündüm şimdiden yazlık kıyafet ayakkabı almak mantıklı gelmedi bana almadım da aldırmadım onun yerine bady aın dedim tulum alın dedim şimdi bana onlar lazım olacak dedim

Loveli canım ne güzel, bende mobilyalı beşik değilde portatif beşiklerden alacam, her yere taşınabiliyor, sonra bi dolap yaptıracam, bi boş odam var, bütün eşyalarını oyuncaklarını o odaya koyacam, ama bebeğimi kendi yanımda yatıracam bi süre, bi dünya planım var. bakalım bizde şu alış veriş aşamasına gelseydik.

İnşallah güzel haberlerle döner Çılgınım. Zerdalım poratif beşik derken parkyatakları mı diyorsun? Onlar naylon ama bence mobilya yani karyola türü bişi al. Gene de kendin bilirsin.

Loveli canım ne güzel, bende mobilyalı beşik değilde portatif beşiklerden alacam, her yere taşınabiliyor, sonra bi dolap yaptıracam, bi boş odam var, bütün eşyalarını oyuncaklarını o odaya koyacam, ama bebeğimi kendi yanımda yatıracam bi süre, bi dünya planım var. bakalım bizde şu alış veriş aşamasına gelseydik.

bu planları yapmak bizede nasip olacakmı acaba çok merak ediyorum...:çok üzgünüm:

Günaydın Zerdalım, maşallah Allah mutluluğunu daim etsin. Çılgının durumu ne? Merak ettim..Ben kaçırdım bişileri galiba.Dün KK'ne girdim bir ara tamir vardı gene, bir daha da bakamadım.

Günaydın nesem, dün kalp atışlarını dinleyecekti, ikimizin randevusuda pazartesiydi ama dünden beri girmedi, diğer topinkede gelmedi daha meraktayım. özel mesaj attım. Sen nasılsın canım. Fazla yiyip içemiyorsun, bende çok yiyorum ya artık doktora sordum normal mi diye, oda normal dedi, kimisi midesi bulanır kimisi çok acıkır dedi.

İnşallah güzel haberlerle döner Çılgınım. Zerdalım poratif beşik derken parkyatakları mı diyorsun? Onlar naylon ama bence mobilya yani karyola türü bişi al. Gene de kendin bilirsin.

Normal beşik gibi park yatak değil, burdaki bütün arkdaşlarım onlardan aldı, yatak odasına kendi odasına falan taşınabiliyor, herkes mennun, bakalım alıp kullanınca anlıyacağım, ilerde de ev kendimizin, genç odası yaptırırız.

bu planları yapmak bizede nasip olacakmı acaba çok merak ediyorum...:çok üzgünüm:

ohoooooodaha yolun başında böyle karamsar olursan sen :oklava:..Gelmeyeyim oraya saçını başını yolarım bak. Bak gıdaklama günlerin de gelmiş, karamsarlık yok. Sen akşama kocişe ne sürprizler hazırlayan onu düşün aklinialirimsmile

Günaydın nesem, dün kalp atışlarını dinleyecekti, ikimizin randevusuda pazartesiydi ama dünden beri girmedi, diğer topinkede gelmedi daha meraktayım. özel mesaj attım. Sen nasılsın canım. Fazla yiyip içemiyorsun, bende çok yiyorum ya artık doktora sordum normal mi diye, oda normal dedi, kimisi midesi bulanır kimisi çok acıkır dedi.

Zerdalım olur hepsi olur, merak eteyin inşallah güzel haberlerle gelecek. Ben iyiyim canım, şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın. Mide bulantım bugün yok şükür de reflüm hat safhada dünden beri, koca kafalı oğlum midemi, ciğerlerimi rahat bırakmıyor, kafa atıp duruyor. Babaya tekme at dedik, anneye atıyor. Gizli bir ittifak seziyorum guclubacismile

Normal beşik gibi park yatak değil, burdaki bütün arkdaşlarım onlardan aldı, yatak odasına kendi odasına falan taşınabiliyor, herkes mennun, bakalım alıp kullanınca anlıyacağım, ilerde de ev kendimizin, genç odası yaptırırız.

Allah Allah o nasıl bişeymiş ki? Merak ettim bak şimdi, netet var mı? Resmini falan göstersene CADIARZU

portatig
f bebişi uzun süre kullanamazsın dönmeye başlayınca çok güvenli olmuyor o beşikler bence bir tane de mobilya beşik al derim
alışverişe başlaman yaklaştı valla liste veririz sana alacaklarının sonra gösteririz
ben şu işlerimi halledeyim ekleyeceğim cicilerimiiziiiopuyorumnanaktan

nese internetde googleye yaz portatif beşik modelleri diye, puset gidib olanlar değilde, görsellerden ortadaki turuncuya bak, pempede var, öyle bişey

Kızlar hadi yeni anne topiğimizi kuralım, ne dersiniz? Ay çok güzel ya , maşallah..Adı da " 30'lu Yaşlarda İlk Annelik Heyecanını Yaşayanlar" olsun mu? Çünkü 30lu yaşlardaki anneler desem 2.3. çocuğu olanalr da gelir, çok kalabalık olunca ne yazdığımı bulamıyorum ben. Gene de siz bilirsiniz? Nasıl yapalım? Daha iyi bir fikri olan var mı? Şimdiye kadar hep birlikte ilerledik, lütfen yine devam edelim inşallah. Bir de hangi konunun altına koyalım?

portatig
f bebişi uzun süre kullanamazsın dönmeye başlayınca çok güvenli olmuyor o beşikler bence bir tane de mobilya beşik al derim
alışverişe başlaman yaklaştı valla liste veririz sana alacaklarının sonra gösteririz

alkisalkisalkis hadi ekle ekle ben de merak ediyorum, Ekim annelerine ekleyemiyorum da, eşimin ilk bakacağı yer orası ve nazar değecek diye kortum biraz:((( göbiş resmi bile koyamadım hiç.

nese internetde googleye yaz portatif beşik modelleri diye, puset gidib olanlar değilde, görsellerden ortadaki turuncuya bak, pempede var, öyle bişey

hemen bakıyorum canım..

portatig

Loveli onlarda büyük, şöyle küçüklerden değil, bak bizim kullanan arkadalar var, katlarıda var onu derinleştirebiliyorsun, 2-3 yaşına kadar kullanabilir. Hatta yiğenimede ondan aldılar. Güvenli taşınması açısından rahat. Mobilyalı beşik alan arkdaşlarım bile bunu önerdiler bana, mobilyalı sakın alma dediler.

nesecim guzel fikir :) Ama doguran oldumu daha?

Birde bana fikir verin, bebek arabasi besigi konusunda, burada begendigim seyler var ama, begendiklerimin hepsi cok pahali :D Esimde okadar para vermeye ne gerek var orta derecede olan fiyatlardan alalim falan diyor. Ama bende begendiklerimden almak istiyorum, yani cok bekledik bu bebek icin, herseyi en guzeli en iyisi olsun istiyorum. Ama tabii esimde hakli, digerleride kotu kalite degil, sadece benim begendiklerim marka oldugu icin digerlerinden cok cok daha pahali. Ama ne yapayim onlar hosuma gidiyor :(

Sizce ne yapayim? Mantikli olanimi yoksa istedigimimi :) Bu arada fiyat farki bebek arabasinda 2 kati kadar, yataginda ise 4 kati kadar (ama yatak buyuyor falan 4 yasina kadar kullaniliyor bebeklikten)

Olur hayatım, bizde senin geçtiğin yollardan geçtik, allah sonunda mukafatını verdi, sizede verir inşallah.
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen...olumunekankayizsmile
ohoooooodaha yolun başında böyle karamsar olursan sen :oklava:..Gelmeyeyim oraya saçını başını yolarım bak. Bak gıdaklama günlerin de gelmiş, karamsarlık yok. Sen akşama kocişe ne sürprizler hazırlayan onu düşün aklinialirimsmile

Zerdalım olur hepsi olur, merak eteyin inşallah güzel haberlerle gelecek. Ben iyiyim canım, şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın. Mide bulantım bugün yok şükür de reflüm hat safhada dünden beri, koca kafalı oğlum midemi, ciğerlerimi rahat bırakmıyor, kafa atıp duruyor. Babaya tekme at dedik, anneye atıyor. Gizli bir ittifak seziyorum guclubacismile

Allah Allah o nasıl bişeymiş ki? Merak ettim bak şimdi, netet var mı? Resmini falan göstersene CADIARZU

ah neşecim ya...doğru söylüyorsun valla...çok stres yapıyorum...bu hafta bir kaç gündür çalıştık ama eşim yoğun çalışıyor...geç ve yorgun geliyor çok üzülüyorum...gelince bazen yığılıp kalıyor...zorla çalışma yapıyoruz...sinir oluyorum...boshayallersmile

Back