Kızlar hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun. Bu bayram benim bayram gibi geçmedi hiç
( 1. günün sabahın köründe görümcelerim telefon telefon üstüne aradılar, babaları rahatsızlanmış, eşime hemen git dediler. Eşim bulduğu ilk arabayla hemen Malatya'ya gitti. Kardeşlerinden 2'si daha yola çıktı. Kayınpederim biraz yaşlı ve çok sigara içiyor. 1 günlük yolculuğun ardından eşim aradı, babası iyiymiş. İyi olmasına sevindim. Dr'a götürmüşler ilaç falan vermiş, eve dönmüşler. Sonra eşim beni arıyor, orada bayram gezmesine çıkmışlar. Diyorum ki "madem baban iyi, gel. Bak benim sancm var ve idrar yolu iltihabım iyice azdı", eşim "ben daha gezicem, gelmişken 10-15gün kalırım" demez mi? Kızlar ben bu kadar saf ve salak mıyım ya???Burada karnım burnumda yapayalnız eşimi beklerken beyefendi ailecek bayram gezmelerine çıktı orada. Benim ailem babasıyla görüşmüş, iyi olduğunu öğrenince babam küplere bindi, seni nasıl yalnız bırakıp gezebilir diye. Onunla uğraşırken annemin şekeri 210'lara fırladı. Ben burada durmadan sancıdan ve sinirden ağlıyorum. Sormayın ya, ödüm kopuyor bebiş erken gelecek diye, hele gece gelirse naparım bilmiyorum. Komşuların hepsi tatilde
( kendim bacağımın kasılmasından araba kullanamıyorum ve oturduğumuz yer şehirden 30dk uzakta. Ne olur dua edin bana. Allah'ım bu kocama akıl fiir versin. Azönce de açmış telefonu, bilet bulamıyormuş, ben de uçakla gel dedim, uçak çok pahalıymış. Ben bu kadar adam içinden bunu nasıl buldum ya? Şeytan diyor boşa gitsin. Şu karnımdaki günahsız çocuk ne olacak
(
Sizin de kafanızı şişirdim, çok üzülüyorum, ne olur dua edin...