Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efet yaa...opuyorumnanaktan sizi çok seviyorum...
akşama maç var, çok heyecanlı, inşallah ABD'yi yenicez. Bizim bebişler de maça alışıyor :)) :hooray:
bende voleybolcu yapmak istiyorum..ay evet dün çok heyecanlıydu bebişimle izledik kaçırmıyoruz maçlarımızı
ben oğlumu sporcu yapıcam il oyuncağı top olsun oynasın oğlummmmm
amin amin....aile var aile var çılgınım RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın bizi
ben de kızdım hem de çok ama işte elimizden gelen yok
Canım inşallah kısa zamnada seni de burad görürüz, nar suyunu KK'de ben de okumuştum. Bİr de sarılık olmasın diye az 1-2 damla şekerli su veriyorlarmış ilk gün. Ne kadar doğru bilemiyorum..
denemekte fayda var diye düşünüyorum ben inş deniycem.inş canım bu topiğinede taransfer olurum yakında sanada dua ettim canım.eşlerin bu tutumu ailenin tutumundan kaynaklanıyor çoğu zaman.onlar bişey olmaz derse erkekelrde bilmedikleri için bişey olmuycanı sanıyolar.senin eşin malatyalıymış demek.benim ilk görev yerim malatyaydı.1,5 sene kaldım orda sonra eş durumuyla geldim.sen nerelisin?ailen yakın mıki diye düşündüm bugün,bari onlar yanına gelebilseydi ya da nebilim sen gidip orda yatıp dinlenseydin diye düşündüm...
maşallah kilosuna bence dr'lar bizi korktuyor. Canım dediklerin güzel de bir de şekeri fırlamasın sonra...
haklısın şeker olayını düşünemedim..karpuzu ve üzümü çok severimde.. :))