• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

opuyorumnanaktan sizi çok seviyorum...

akşama maç var, çok heyecanlı, inşallah ABD'yi yenicez. Bizim bebişler de maça alışıyor :)) :hooray:

ay evet dün çok heyecanlıydu bebişimle izledik kaçırmıyoruz maçlarımızı

ben oğlumu sporcu yapıcam il oyuncağı top olsun oynasın oğlummmmm

Canım ben de öyle heyecan yaptım ki akşam herşeyi unuttum, stres falan kalmadı..Hele o serbest atışları her kaçırışımızda adamları dövesim geldi. Arada eşime kızıp söyleniyorum arada onlara söyleniyorum. Bu gece nasıl oyanayacaklar bakalım? Ben de bebişime babaya vurmayı öğreticem ilk:))

sorma ya sinir oldum ya bu kadar serbest atış kaçar mı yaaaaa çok söylendim ,
ben bazen eşime kızınca diyorumki tükür oğlum babana
bugün umarım iyi oynarlar yorgunlar ama olsun

ben de diyorum , serbest atış bunların ilk öğrendiği şey değil mi, neden kaçırıyorlar bunlar? Bu akşam da abuk subuk yerlerden kaçırmasak bari. Bir de Türk işi son ana bırakmasalar, kalpten gidicez:))

tükürmek az kalır bizimkine uçan tekme atsa anca karşılar, tekvandoya falan göndermem gerek:)) en sert spor hangisiydi, Amerikan güreşi mi????aklinialirimsmile

evet amerikan güreşiii yandı babaaaa

ilk onlar öğreniyorlar ama işte şans dün gibi olursa hop oturup hop kalkarız

nesee inanamadım eşine yaa..ben de olsam küplere binerdim kesin.
ben bu ailelere de inanamıyorum..doldurmak ne demek..eşi var hamile,doğumu yaklaşmış..
off canım sen şimdi en önce kendini düşün..oğluşunu düşün..kıyamam sana ben..

kıslar sormayın ben de maçkoliğim..çok da heyecanlanıyorum, daha riskli zamanlar ya bir de..dünkü maçta yenersek son anda yeneceğimiz belliydi..bir de yarım saniye denmesin mi:)))
bu akşam iş çoookk zor ama ben buraya kadar gelinmesini de çok büyük başarı olarak görüyorumm..gene de belli olmazzz

loveli ben de çocuğumu sporcu yapmak istiyorumm..ama babası gibi olursa yandık..inşallahh bana ya da dayısını çeker bu özelliği..sporu çok severr

aile var aile var çılgınım RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın bizi
ben de kızdım hem de çok ama işte elimizden gelen yok

evet lovelicim yaaa..inanılacak gibi değil bu yaptıklarıı..ilerde ne olacak sanıyorlar..annesinin üzüldüğünü gören çocuk anlamıcak mı sanki kimin ne yaptığını..

babamızın sporla ilgis yok ama annesinin var
eşim de destek olsun ben yapamadım oğlum yapsın diyor ,
verecem topu ayağına sallasın eline vericem basket atsın küçük topları sağa sola atsın kolları parmakları gelişsin oğlumun
tabi yeteneği varsa

opuyorumnanaktan sizi çok seviyorum...

akşama maç var, çok heyecanlı, inşallah ABD'yi yenicez. Bizim bebişler de maça alışıyor :)) :hooray:
efet yaa...
akşama maç izliycez tek yürek olup...
silahlardan korkmasam maçı alınca cıkarım valla konvoya eşimi kandırıp turkbayragi
ay evet dün çok heyecanlıydu bebişimle izledik kaçırmıyoruz maçlarımızı

ben oğlumu sporcu yapıcam il oyuncağı top olsun oynasın oğlummmmm
bende voleybolcu yapmak istiyorum..
bi voleybol macına gitmişitm bayanlar final macıydı.öyle imrendim ki...
inşALLAH anası gibi olmazda olur bişiler

aile var aile var çılgınım RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsın bizi
ben de kızdım hem de çok ama işte elimizden gelen yok
amin amin....
ALLAH vicdan versin içleirne..
nasıl empati yapmaz insanlar..kendi başlarına gelse nasl hissedeceklerini düşünmedne hareket edebilirler..şaşırıp kalıyorum valla.. günah ya... aklım almıyor...

öyle malesef elfidam ya
neyse RABBİM doğru yollu göstersin inşallah eşine ,
karısının çocuğunun kıymetini bilsin

BÖyle topicte mi varmış..
neşeninmiş hemide...
kardeş topic o halde...
bende gelirmiyim acep buralara... boshayallersmile

kendimi lisede okurda üniversiteye öss ye girmeye gitmişim de fakülteliolmaya heveslenirmiş gibi hissettim valla..
bben kaçayım daha karmaşık seyler hissetmedne :((

Bİlir Loveli bilir...
evlat başka bişeymiş..
benimde vardı tanıdıgım öyle..eşiyle hamile iken hiç ilgilenmedi...
hatta ilk zamanlar bebek bezleirni bile almadı..
ama ALLAH veriyor zamanla içine evlat sevgisi...
şimdi süper baba olmasa da iyi bir baba olma yolunda ilerliyor...1 yaşına yenigirdi cocugu...
düzelir doğuunca..evlat eşten cok daha kıymetli olurmuş..can parcası çünkü ya :CüvCüv:

Çılgıncım sne tüp bebek yaptırdın ya..
bak ne sorucam sana
benim ekimin ilk haftası adetim gelecek...
ve tedaviye başlanacakmı adetin 2. günü kan testi alınınca??
ne zaman transfer yaparlar sence?

canım doktorun karar verecek..benim hemen başlamıştı iğnelere.3.gün..10 gün ilaç kullanılıyor tahmini..tabii yumurtalar karar veriyor herseye..adetin 14. günü filan yumurta toplama yapılıyor..o gün dölleme işlemi, sonra bir kaç gün embriyoların durumu takip edilip 3-5. günler arasında transfer yapılıyor

yani ekimdeki adet dönemimde başlamazlarsa..
kasımda başlar en gec değilmi..
yumrta rezervim iyiymiş ve büyüklükleride iyimiş 2 doktorun söylediğine göre..
ama daha usg falan var di mi..kasımı bulur heralde...en erken

Canım inşallah kısa zamnada seni de burad görürüz, nar suyunu KK'de ben de okumuştum. Bİr de sarılık olmasın diye az 1-2 damla şekerli su veriyorlarmış ilk gün. Ne kadar doğru bilemiyorum..

denemekte fayda var diye düşünüyorum ben inş deniycem.inş canım bu topiğinede taransfer olurum yakında sanada dua ettim canım.eşlerin bu tutumu ailenin tutumundan kaynaklanıyor çoğu zaman.onlar bişey olmaz derse erkekelrde bilmedikleri için bişey olmuycanı sanıyolar.senin eşin malatyalıymış demek.benim ilk görev yerim malatyaydı.1,5 sene kaldım orda sonra eş durumuyla geldim.sen nerelisin?ailen yakın mıki diye düşündüm bugün,bari onlar yanına gelebilseydi ya da nebilim sen gidip orda yatıp dinlenseydin diye düşündüm...

maşallah kilosuna bence dr'lar bizi korktuyor. Canım dediklerin güzel de bir de şekeri fırlamasın sonra...

haklısın şeker olayını düşünemedim..karpuzu ve üzümü çok severimde.. :))

Back