Faruk çok güzel isim, hüseyin maden bütün akrabalarda var, bencede isim koymak annenin hakkı. Koy canım uşağının ismini, Bizde pazartesi gideceğiz kontrole, çok merak ediyoruz. Bebiş ne alamde 11 haftaya başladık ya ense kalınlığına bakılır sanırım.
nesecim sen eşinle severek evlendin demi, yanlış hatırlamıyorsam, neden böyle ilgisiz, ilk başlarda da böylemiydi. Ya da erkekler belli bi yıldan sonra değişiyor mu? Önemli günlere hepsi para tuzağı diyorlar, erkeklerin yapısında var sanırım. Biz daha 2 yıl olacak evleneni birazda tayin sıkıntısı çektik, o yüzden hani daha kıyamıyoruz birbirimize, yoksa ilerde değişecek mi diye korkuyorum.
Canım inşallah pazartesi güzel haberlerle dönersiniz siz de...Eşimle severek evlendim canım. 3 yıl çıktık, 1 yılı aşkın tayin bekledik evliydik ve ayrıydık. Elbette o zamanlar 180derece farklıydı. Bu değişimde aile ve arkadaşlarının da etkili olduğunu düşünüyorum. Biraz da bizim onlara sağladığımz rahatlığın etkisi var bence. Yakın zamanlarda evlendiğimiz arkadaşlarımdan hala eski durumunu koruyanları gördükçe, bir hata olduğunu düşünüyorum ve tabi bunda benim de payım çok.
selam güzellerim
oo topiğin ilk kızı geldi haaaa ne güzelll hep erkekti bakalım zerdal ve çılgının bebeleri ne kız mı erkek mi sağlıklı olsunlarda
benim eşim kutlar ama hediye falan almıyoruz artık birbirimize o benim aldıklarımı beğenmiyor söylemiyor da beğenmediğini giymeyince anlıyorum o yüzden hediye yok evde bir yemek ya da dışarda ben çok takılmadığımdan
hatta ben kendi doğum günümü bile unutuyorum eşim asla unutmaz
yetiştirilmeden sanırım ailem kutlamaz aklımıza bile gelmez kutlamak
eşimin ailesi ise tam tersi eşim kaç yaşında hala kutlanır doğum günü düşünün
ben de ablamınkini kutlayım dedim ama günü şaşırmışım
o derece alakamız yok yanii
tamam kötü bir örneğim değil mi
Loveli klava: git gözümgörmesin seni lülülülülülü bu tip şeylere dikkat et bundan sonra, kuzum karşı taraf önem veriyorsa kötü oluyor ama. Gerçekten kötü örnekmişsin ohaoldumsmile..Şaka şaka naniknanik...Evlilikte de bu tip değişiklikler güzel oluyor ama..
selam kizlar
Bilmiyorum valla sonradan degisebilirmi, ama gayet net olarak gordu ve gosterdide bize Degisecegini sanmiyorum yani, ama yinede halen pek birsey almis degilim, daha erken diye dusunuyorum.
Bu ozel gunleri bizde pek kutlamiyoruz ya, baslarda farkli idi ama, ozel gun olmasa bile arada yemege cikardik birseyler yapardik falan. Simdi ise yok oyle seyler. Yemege restorana gidelim dedigimde cani istemiyor hic, evde yemeyi tercih ediyor. Sinema desen internette hepsi var filmlerin diyor, ki var, ama farkli bir ortam sonucta.
Yani bizimde gunlerimiz evde geciyor, hafta ici isten dolayi hep yorgun oluyor zaten, haftasonuda dinlenmek istiyor.
Ama evde cok ama cok yardimci, ortaligi toplar, bulasiklari yerlestirir falan. Allaha sukur cok anlayisli kocam var :) Bel sorunlarim var ve evde cogu seyi yapamiyorum, hamile olmadigimda dahi, simdi ise biraz daha kotu ve birsey kaldirtmiyor/yaptirmiyor zaten. Onun icin pek sikayetci olmaya hakkim yok gibi geliyor :)
canım testisler geç olgunlaşıyor, o yüzden ilk zamanlar kız olup da sonra erkeğe dönen çok bebek var. hayır canını sıkmak istemem de ben bu hatayı yaptım da o yüzden diyorum yoksa seninkini zorla erkeğe çevirmek istediğimden değil, sakın kızma. Sonra aldığın o kız eşyaları kimseye de veremiyorsun, nasip 2.ye diye saklıyorsun kaydirigubbakcemile3..
Benim eşim de canı isteyince yardımcı oluyor saolsun da, işte değiştiğini görmek beni sinir ediyor. Sanırım bile bile sinir ediyor bazen. İsteyince çok iyi, istemiyorsa kessen değişmiyor. Beni eskiler bilir, bir doktora gitmeye, aşılamaya ne çok karşı çıkardı da ne kavgalar ederdik. Maçoluğu tutardı bazen, sinir ederdi beni. Pis şey, hala seviyorum ama gıcık şeyi opuyorumnanaktan...laf aramızda kaydirigubbakcemile3, duymasn...