Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişmezsen sorun yok da şişersen yürüyemiiyorsunSelam kizlar, carsamba gunu bende saglik/diyet/besin uzmani ile gorusecegim. hastahaneden saat verdiler. doktorum bende seker var diyor ama ben emin degilim valla, insulindirenci var onu biliyorum, zaten oncedende vardi ama, seker yok gibi bence. test yapiyorum haftalardir evde, ve cok yuksek cikmiyor. Anlamadimki nasil bende seker oluyor.. sekerli yiyecekte yedim test yapmak icin, sonuclar yine hemen hemen ayni cikiyor, ve cok yuksek degil.
Bakalim carsamba gunu diger doktor ne diyecek..
Sizler nasilsiniz? nesemese? loveli? Son donemde agri oluyormu cok?
Loveli bak belli olmuyor bu uşakların neler yapacağı benim bi arkadaşta sezeryan kararı almıştı, doğum hastanesine gidince %60 açıklık var demişler, kendi doktoruda sen doğuramazsın çatın dar demiş. ama 2 saat sonra normal doğurmuş. Aslında biraz korkuyorum ama, galiba normal isityorum. Canımda çok tatlıdır ama bakacağız.
Merhaba,
ben de ilk gününden beri bu topigi takip ettigim halde ilk defa yazma fırsatı buluyorum.
32 hafta 4 gündür hamileyim evet :) ve 31' imdeyim. tam da ancak tedavi ile bebek sahibi olacagım galiba diye umutsuzluga düştügüm bi anda geldi surprizim. diger topikteki nesemesenin sevincli haberi bekleme dönemimdeki umudum oldu.
cilginkiz tebrikler daha yenicik hamileymissin :)
Loveli bak belli olmuyor bu uşakların neler yapacağı benim bi arkadaşta sezeryan kararı almıştı, doğum hastanesine gidince %60 açıklık var demişler, kendi doktoruda sen doğuramazsın çatın dar demiş. ama 2 saat sonra normal doğurmuş. Aslında biraz korkuyorum ama, galiba normal isityorum. Canımda çok tatlıdır ama bakacağız.
Kızlar merhaba, hepinizi öpüyorum. Bugün çok endişeliyim( sabah tahlillere gittik, kan tahlillerim iyi çıktı şükür, şekerim de normaldi maşallah..Kan değerlerim de iyiymiş, kan hapını kes dedi dr, ancak idrarda iltihap çıktı epey yüksek. 2 ilaç verdi. Biri antibiyotik (Sultasid), diğeri de antiseptik (purinol). İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Dr bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde gebelikteki kullanımı ile ilgili veri yok diyor( eczacı da bebeğe sistit geçmesi daha kötü sonuçlara yol açar demiş( ne yapıcam ben kullanayım mı kullanmayayım mı? Bu ilaçları yada benzerlerini kullananız var mı??Kızlar bayramda ve bayram sonu şehirdışından eşimin akrabaları ve arkadaşları gelecek. Yatılı misafirim olacağı için giremezsem şimdiden hepinizin bayramını tebrik ediyorum, hepinizi kocaman öpüyorum. Evi de toparlamam gerek bu yüzden. İnşallah fazla yorulmam. Hepiniz bebişlerinizle Alllah'a emanet olun..
Merhaba,
ben de ilk gününden beri bu topigi takip ettigim halde ilk defa yazma fırsatı buluyorum.
32 hafta 4 gündür hamileyim evet :) ve 31' imdeyim. tam da ancak tedavi ile bebek sahibi olacagım galiba diye umutsuzluga düştügüm bi anda geldi surprizim. diger topikteki nesemesenin sevincli haberi bekleme dönemimdeki umudum oldu.
Ay nesecim geçmiş olsun canım ya, inşallah çabuk atlatırsın.Bu arada hatimlerimizi ve dularımızı dualadık, yeni listeye başlıyacağız. allah kabul etsin. Seninde bayramın mübarek olsun. canım kendini pek yorma bari, tam son ayların misafirde zor olur.Kızlar merhaba, hepinizi öpüyorum. Bugün çok endişeliyim( sabah tahlillere gittik, kan tahlillerim iyi çıktı şükür, şekerim de normaldi maşallah..Kan değerlerim de iyiymiş, kan hapını kes dedi dr, ancak idrarda iltihap çıktı epey yüksek. 2 ilaç verdi. Biri antibiyotik (Sultasid), diğeri de antiseptik (purinol). İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Dr bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde gebelikteki kullanımı ile ilgili veri yok diyor( eczacı da bebeğe sistit geçmesi daha kötü sonuçlara yol açar demiş( ne yapıcam ben kullanayım mı kullanmayayım mı? Bu ilaçları yada benzerlerini kullananız var mı??Kızlar bayramda ve bayram sonu şehirdışından eşimin akrabaları ve arkadaşları gelecek. Yatılı misafirim olacağı için giremezsem şimdiden hepinizin bayramını tebrik ediyorum, hepinizi kocaman öpüyorum. Evi de toparlamam gerek bu yüzden. İnşallah fazla yorulmam. Hepiniz bebişlerinizle Alllah'a emanet olun..
Ben yeni hamileyim ama tam tedaviye başılyacağım ay bebek geldi, hatta doktor randevumu bile almıştım. bebeği görmeye gittik. Allahım çok büyük.Merhaba,
canım kullan dr demişse kullan kullanmamak daha kötü dr güven canım Allahın izniyle bişey olmazinşallah rahat ol canımKızlar merhaba, hepinizi öpüyorum. Bugün çok endişeliyim( sabah tahlillere gittik, kan tahlillerim iyi çıktı şükür, şekerim de normaldi maşallah..Kan değerlerim de iyiymiş, kan hapını kes dedi dr, ancak idrarda iltihap çıktı epey yüksek. 2 ilaç verdi. Biri antibiyotik (Sultasid), diğeri de antiseptik (purinol). İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Dr bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde gebelikteki kullanımı ile ilgili veri yok diyor( eczacı da bebeğe sistit geçmesi daha kötü sonuçlara yol açar demiş( ne yapıcam ben kullanayım mı kullanmayayım mı? Bu ilaçları yada benzerlerini kullananız var mı??Kızlar bayramda ve bayram sonu şehirdışından eşimin akrabaları ve arkadaşları gelecek. Yatılı misafirim olacağı için giremezsem şimdiden hepinizin bayramını tebrik ediyorum, hepinizi kocaman öpüyorum. Evi de toparlamam gerek bu yüzden. İnşallah fazla yorulmam. Hepiniz bebişlerinizle Alllah'a emanet olun..
hoşgeldin ben de aşılamaya geçecekken hamilekaldımMerhaba,
,cilginkiz ve zerdal, sizlere de tesekkür ediyorum. ayrıca tebrik ediyorum. inşallah güzel bir hamilelik süreci gecirirsiniz. inşallah hepimiz zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.