OOOoooo maşallah aman Lovelim hazırlıklarını yap. Canım dr'lar bir yolunu bulup sezeryan yapıyor ben buna inanmaya başladım artık. Bugün biz de dr'a gittik maşallah "herşey normal ama bebişin kilosu az beni endişelendirdi" dedi dr. Ne kadar diye sordum. 1900 civarıymış. Haftasını 32+3 hesaplıyor ultroson. Netten baktığıma göre normal değil mi ya? Beni endişelendirmeye çalışıyor. Pazartesi hastaneye gel, tahlil yapıcam dedi. Gel de endişelenme şimdi. Kızlar ya 32-33. haftalarda 1900g normal değil mi? Bir arkadaşım bei uyarmştı, bol vitamin hapı verip bebekleri şişiriyorlar sonra da bu bebek büyük deyip sezeryanla alıyorlar demişti. Sizce benim bebişim zayıf mı? Bu arada 2 kilo almışım ama o da bebişin kilosu zaten. Acaba besleyemedim mi diyeceğim, ama normal gibi. Ay kafamı karıştırdı iyice. Ne dersiniz? Lovelim bana akıl ver.
Peki nasıl kilo alacak dedim? Sağa -sola yatmanın faydası avr mı dedim, hç farketmez dedi. Akşamalrı yemekten sonra yarım saat yürü, kan akımını hızlandırır bir de bol kırmızı et ye dedi ki ben ete yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Sormayın benim ani ani sancı giriyor, o hızlı hareket etmenin haricinde durup dururken..