• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizdenim... 32 yaşımdayım. Eylül 2009da evlendik. Ben daha geç olmadan anne olmak istediğim için, pek vakit kaybetmedik. Şimdi 22 haftalık hamileyim. opuyorumnanaktan İnşallah 33ümde anne olucam.:sm_cool: Allah hepimize, herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizdenim... 32 yaşımdayım. Eylül 2009da evlendik. Ben daha geç olmadan anne olmak istediğim için, pek vakit kaybetmedik. Şimdi 22 haftalık hamileyim. opuyorumnanaktan İnşallah 33ümde anne olucam.:sm_cool: Allah hepimize, herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Merhaba, hoş geldin. a.s.
Aynı yaştayız, hamilelik haftamız da aynı... Seni de 2010 Eylül anneleri grubuna beklerim. Benim muhtemel doğum tarihim 26 Eylül.
Sen 2009 Eylül evlenmişsin ben 2003 Eylül. Çocuk kararın çok isabetli olmuş. Zaten bu yaşta yapılan evlilikler sağlam olur, denemeye bile gerek yok :)

sezenim isim olarak eren düşündük o kesin gibi bir isim daha ekleyeceğiz fikrin olursa beklerim

Arkadaşlar merhaba,

hoşgeldin tulipecim..ben de ekim 2009 da evlendim 76 doğumluyum..2 nisan da hamiel olduğumu öğrendim.ilk günden beri korunmadık 6. ayda hamile kaldım.eşim de ben de çocuk delisiyiz.Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize ve hayırlı evlatlar..

Merhaba, hoş geldin. a.s.
Aynı yaştayız, hamilelik haftamız da aynı... Seni de 2010 Eylül anneleri grubuna beklerim. Benim muhtemel doğum tarihim 26 Eylül.
Sen 2009 Eylül evlenmişsin ben 2003 Eylül. Çocuk kararın çok isabetli olmuş. Zaten bu yaşta yapılan evlilikler sağlam olur, denemeye bile gerek yok :)

kreacher cim nasılsın? görüşemedik..ya benim doğumgünüm 21 eylül tipik bir başak burcuyum.siz de başak burcu anneleri olacaksınız inşallah..titiz zor beğenen mükemmeli seven..ama güzel burç:-) dün doktorda kontrolumuz vardı bebişimizi gördük kıpır kıpırdı eller kollar ikili test için biraz erken dedi 2 haziran çarşamba çağırdı..ama kötü çıkacağını sanmıyorum dedi..iyi görünüyor dedi.

sezenim isim olarak eren düşündük o kesin gibi bir isim daha ekleyeceğiz fikrin olursa beklerim

canımmm lovelicim..Eren çok güzel bir isim hem kolay söyleniyor hem akılda kalıcı ve akıcı..ama bence tek isim olsun ya..benim eşimin iki ismi var o kadar zorlanıyor ki okulda da küçükken de hep zorlanmış yaşayan bir insan olarak kendi çocuğuna hiç düşünmüyor iki isim..tabi yine sizin kararınız..güzel hamilemizz..

eşim de iki isimli resmi yerlerde bir ismini kullanıyorlar biz aile içinde diğer adını kullanıyoruz
sezenim aralık annelerinde tebrik ettim seni maşallah yeğenimee kocaman ollmuş testlerin de güzel çıkacak inan

Sezen, çok sevindim, bebişin de sen de çok iyisiniz :nazar:
Ben de Haziran 5 i bekliyorum heyecanla, kontrol o zaman. Artık tekmeleri bariz hissediyorum, darısı başına :)
Odası için ufak tefek hazırlıklar peşindeyim :emir_bebek:
Benimki 26 sında doğacak hesapta, terazi olsun istiyorum ama ben yengeçim, onun da başak olma ihtimali üzerine, yengeç-başak anne,bebek iyi anlaşırlarmış :)

üçlü testimiz çok şükür üyü çıktı kızlar,

Çok şükür canımcım, öyle sevindim ki...Biz de bugün 3lü test sonucumuzu aldık az önce kızlar. Çok şükür normal çıktı. Rabbim herkese sağlık, huzur, afiyet versin. Bebişi olmayanlara hayırlısıyla bebiş versin, olanlara da sağlıkla kavuşmayı ve hayırlı anne-babalar olmayı nasip etsin. Lovelicim doktorda benden önce kanser olan bir hasta vardı, halimize şükrettim. Canım sadaka verelim..

neşecimmmmmmmmmm özledik seni...

Canım ben de sizi çok özlüyorum ama işler ve derslerim o kadar yoğun ki, inşallah her fırsatta gelirim.

Arkadaşlar merhaba,

Canım hoşgeldin. Bize tecrübelerini anlat mutlaka. Dualarına amin diyorum canım..

Bence çok güzel bir isim canım. İnşallah hayırlı, sağlıklı şekilde gelir.

Sezen, çok sevindim, bebişin de sen de çok iyisiniz :nazar:
Ben de Haziran 5 i bekliyorum heyecanla, kontrol o zaman. Artık tekmeleri bariz hissediyorum, darısı başına :)
Odası için ufak tefek hazırlıklar peşindeyim :emir_bebek:
Benimki 26 sında doğacak hesapta, terazi olsun istiyorum ama ben yengeçim, onun da başak olma ihtimali üzerine, yengeç-başak anne,bebek iyi anlaşırlarmış :)

Canım bebişin sağlıklı, hayırlı olsun da, ne burcu olduğu hiç önemli değil...

Çok şükür Lovelicim ya, Rabbim herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Şimdi sırada ne var? Tepiklerini mi hssedicez inşallah??? Arada hareketlerini hissediyorum ama çok da emin olamıyorum. Yalnız biraz yürüyünce karnımda taş gibi bişi oturuyor. "Dur bakalım" diyor ve kalakalıyorum. Sende de oluyor mu? Sol bacağım da kalçamdan tutuyordu, dr sordum, önceden bel rahatsızlığım oldğu için normalmiş, bel kemikleri düzleşiyormuş hamişlikte. Hayırlısı bakalım, inşallah hepsi geçecek..Çatlak kremi sürüyor musun? Göbiş çıktı mı?

herkese Merhaba, 7 haftalık gebeyim, arkadaşalr, bugün kalp atışları için gideceğiz, çok korkuyorummmm, acaip gerginim... dua edinnn

herkese Merhaba, 7 haftalık gebeyim, arkadaşalr, bugün kalp atışları için gideceğiz, çok korkuyorummmm, acaip gerginim... dua edinnn

Hayırlı olsun a.s. da... neden korkuyorsun :) Çok güzel bak göreceksin, muhtemelen kısa bir süre dinletecek, hızlı hızlı minik atışlar duyacaksın. Sonra da bir dahaki kontrolüm gelse de bebeğimi görüp dinlesem diye can atacaksın...
Maşallah,:nazar: kucağına aldığın günleri de görmek dileğiyle...

Hayırlı olsun a.s. da... neden korkuyorsun :) Çok güzel bak göreceksin, muhtemelen kısa bir süre dinletecek, hızlı hızlı minik atışlar duyacaksın. Sonra da bir dahaki kontrolüm gelse de bebeğimi görüp dinlesem diye can atacaksın...
Maşallah,:nazar: kucağına aldığın günleri de görmek dileğiyle...

çok tşk ederim arkadaşım :)
aksi bi ihtimal olursa diye korkuyorum 1,5 hafta önce gittiğimde yok tu kalp atımları dr olması gerek demişti. o kontrolden sonra korkuyorum işte...bakalım ne olacak

E yani 5 haftalık bir bebişten nasıl beklenir kalp atışı, garip CADIARZU
Karından yapılan ultrasonla 6,5-7. haftadan itibaren, fetüs 5mm yi aşınca kalp atışları görülmelidir.
Endişelenme, her şeyin en iyisi olsun hakkında...

Canım rahat ol, herşey yolunda gidecek inşallah. Doktorlar bazen gereksiz yere endişelendiriyor insanı, herşeyin normal merak etme canım...Bizi habersiz bırakma..

Back