hoşgeldin canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kaç yaşındasın?ilk gebelik mi?kizlar benide araniza alin ,5 haftalik hamileyim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kaç yaşındasın?ilk gebelik mi?kizlar benide araniza alin ,5 haftalik hamileyim .
oh çoook sevindim lovelicim...hadi gözün aydın..rahatlamışsındır..isim düşündün mü oğluşun için?üçlü testimiz çok şükür üyü çıktı kızlar,
Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizdenim... 32 yaşımdayım. Eylül 2009da evlendik. Ben daha geç olmadan anne olmak istediğim için, pek vakit kaybetmedik. Şimdi 22 haftalık hamileyim. opuyorumnanaktan İnşallah 33ümde anne olucam.:sm_cool: Allah hepimize, herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Arkadaşlar merhaba,
Ben de sizdenim... 32 yaşımdayım. Eylül 2009da evlendik. Ben daha geç olmadan anne olmak istediğim için, pek vakit kaybetmedik. Şimdi 22 haftalık hamileyim. opuyorumnanaktan İnşallah 33ümde anne olucam.:sm_cool: Allah hepimize, herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Merhaba, hoş geldin. a.s.
Aynı yaştayız, hamilelik haftamız da aynı... Seni de 2010 Eylül anneleri grubuna beklerim. Benim muhtemel doğum tarihim 26 Eylül.
Sen 2009 Eylül evlenmişsin ben 2003 Eylül. Çocuk kararın çok isabetli olmuş. Zaten bu yaşta yapılan evlilikler sağlam olur, denemeye bile gerek yok :)
sezenim isim olarak eren düşündük o kesin gibi bir isim daha ekleyeceğiz fikrin olursa beklerim
üçlü testimiz çok şükür üyü çıktı kızlar,
neşecimmmmmmmmmm özledik seni...
Arkadaşlar merhaba,
sezenim isim olarak eren düşündük o kesin gibi bir isim daha ekleyeceğiz fikrin olursa beklerim
Sezen, çok sevindim, bebişin de sen de çok iyisiniz
Ben de Haziran 5 i bekliyorum heyecanla, kontrol o zaman. Artık tekmeleri bariz hissediyorum, darısı başına :)
Odası için ufak tefek hazırlıklar peşindeyim
Benimki 26 sında doğacak hesapta, terazi olsun istiyorum ama ben yengeçim, onun da başak olma ihtimali üzerine, yengeç-başak anne,bebek iyi anlaşırlarmış :)
herkese Merhaba, 7 haftalık gebeyim, arkadaşalr, bugün kalp atışları için gideceğiz, çok korkuyorummmm, acaip gerginim... dua edinnn
Hayırlı olsun a.s. da... neden korkuyorsun :) Çok güzel bak göreceksin, muhtemelen kısa bir süre dinletecek, hızlı hızlı minik atışlar duyacaksın. Sonra da bir dahaki kontrolüm gelse de bebeğimi görüp dinlesem diye can atacaksın...
Maşallah, kucağına aldığın günleri de görmek dileğiyle...
herkese Merhaba, 7 haftalık gebeyim, arkadaşalr, bugün kalp atışları için gideceğiz, çok korkuyorummmm, acaip gerginim... dua edinnn