Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kreachercim ben de bir düşüğüm var kan pıhtılaşması çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıyorumCanım, bu tür haberleri şimdilik okuma lütfen. Evet, hepimizin kalbi aynı şey için, minik bebeklerimiz için atıyor ama üzülmek de işe yaramıyor. Sen uzak durmaya çalış, asla asla olumsuz düşünme. Düşük öyle ha deyince olabilen bir şey değil. Bak sen nasıl sağlıklısın, kendine de dikkat ediyorsan neden başına gelsin ki... Benim de 2 düşüğüm var bundan 4 yıl önce, arka arkaya. Ondan sonra da denememiştim. Şimdi de gebeliğim ilk haftalarda riskliydi. Kan pıhtılaşma sorunum var mesela. Öncekileri de yüksek şekerden kaybettim, kromozom bozukluğu vs çıkmadı. Öyle böyle derken bak gebeliğimi yarıladım. Her tuvalete gittiğimde çamaşırıma korkulu gözlerle nasıl baktığımı, her ufak sancıda nasıl panik yaptığımı bilemezsin. Sadece kendine çok dikkat et, düzenli kontrollerini aksatma ve bebeğini beklemeye devam et.
Canım çok sağol yazdıkların bana moral oldu..
belki diyorum yirmili yaşlarda olsaydım bu kadar etkilenmezdim..
76 doğumluyum..geç evlendim.kendimce kayıp bir sürü zaman görüyorum şimdi..
ondan sanırım bu hassasiyet.
aslında çok şanslıyım..ekimde evlendim nisanda hamile olduğumu öğrendim..erken evlenip yıllarca uğraşabilirdik de..binlerce şükür en azından hamile kalabildiğimi gördük.
dediklerini aklımdan çıkarmayacağım..sen de kendine dikkat et emi?
Rabbim yazdıysa oluyor ne güzel değil mi? maşallah Allah sağ salim doğumlar nasip etsin..sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah..isimleri ne olacak annesi?merhaba arkadaşlar ben de 25 yaşında evlendim 4 yıl istemedik istedikten 3 ay sonra oldu ama ne yazık ki hemen ufakken düştü o düştükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahım mucizesi resmen bu bana doğal yolla ikiz kızlarıma hamileyim Allahım tüm olmayanlara nasip eder inşallah herkese dua ediyorum doğuma 2 hafta falan var inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım meleklerimi
çok şükür canım az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızÇok sevindim eylull, ne kadar şanslısın, doğuma da çok az kalmış. Sağlıkla doğum yaparsın umarım. Şimdiden tebrik ederim.
evet canım Allahın mucizesi benim için biri Almina diğeri Melis olucak inşallahRabbim yazdıysa oluyor ne güzel değil mi? maşallah Allah sağ salim doğumlar nasip etsin..sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah..isimleri ne olacak annesi?
çook güzelmiş isimleri de canımm.hayırlı evlat olsunlar mutlu bebekler olsunlar inşallah..sağlıkla kavuş yavrularına..çok şükür canım az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
evet canım Allahın mucizesi benim için biri Almina diğeri Melis olucak inşallah
hoşgeldin masalım benim...ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :lepi:
neşem topikine terfi ettim....
bu arada biz orda o kadar hızlıyız ki yakında buranın altını üstüne getireces....:dance:
güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm...
hemen geliiiiiiiiiiiiiiiinnnnn......:teytey:
canımm evet..doktor da dedi bol bol su..ama inanırmısın bazen sudan da midem bulanıyor..sabah dişlerimi fırçalarken çıkarıyordum nerdeyse..
yeter ki bebiğim iyi olsun ben razıyım herşeye..tavsiyelerin için de sağol..sen,neşe,loveli üçünüz de erkek bekliyorsunuz hayırlısı ile..benimki kız olursa..yaşadık..hangisini beğenicez bakalım
neşecim bu topiğini yeni gördüm, hayırlı uğurlu olsun
inşallah bizler de kısa zamanda buraya terfi ederiz :)
öptüm göbüşten:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar,
dün kontrolumuz vardı çok güzel geçti 2 cm olmuş bizim minik kurabiye..keyfi yerindeydi..24 mayıs tarihinde ikili test için çağırdı..inşallah onu da atlatalım da..hayırlısı ile..
sezenim bebeğimiz maşallah kocaman olmuş ikili testte iyi çıkar sıkma canıını
biz de kontolumuzu olduk çok güzeldi 3lü test için kan verdik inşallah iyi çıkarrrrr
lalehan isimli arkadaş 9+4 deyken bebeğini kaybetmiş ben bundan çok etkilendim çok moralim bozuldu..
hamile olunca insan dayanamıyor böyle haberlere
merhaba arkadaşlar ben de 25 yaşında evlendim 4 yıl istemedik istedikten 3 ay sonra oldu ama ne yazık ki hemen ufakken düştü o düştükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahım mucizesi resmen bu bana doğal yolla ikiz kızlarıma hamileyim Allahım tüm olmayanlara nasip eder inşallah herkese dua ediyorum doğuma 2 hafta falan var inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım meleklerimi
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :lepi:
neşem topikine terfi ettim....
bu arada biz orda o kadar hızlıyız ki yakında buranın altını üstüne getireces....:dance:
güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm...
hemen geliiiiiiiiiiiiiiiinnnnn......:teytey:
kizlar benide araniza alin ,5 haftalik hamileyim .