• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

sezenim bebeğimiz maşallah kocaman olmuş ikili testte iyi çıkar sıkma canıını
biz de kontolumuzu olduk çok güzeldi 3lü test için kan verdik inşallah iyi çıkarrrrr

canımm çok sevindim..eminim iyi çıkacaktır sonucu paylaş emi bizimle?
bugün benim epey bir akıntım oldu sarı..biraz endişelendim.ama kahverengi falan değil yani..
kesin erkek mi cinsiyeti bebişinin canım?

evet kesin pipisini gösterdi dr hatta resmini çekti verdi çok komikti valla
sarı akıntı normal canım ben de de var o rahat ol bol bol suuuu içççç

Gözün aydın loveli. Ben de bebeğimin pipisini 17+3 te görmüştüm. Kız beklediğim için de epey şok olmuştum. Allah tamamına erdirsin hepimizi...

lalehan isimli arkadaş 9+4 deyken bebeğini kaybetmiş ben bundan çok etkilendim çok moralim bozuldu..
hamile olunca insan dayanamıyor böyle haberlere

Canım, bu tür haberleri şimdilik okuma lütfen. Evet, hepimizin kalbi aynı şey için, minik bebeklerimiz için atıyor ama üzülmek de işe yaramıyor. Sen uzak durmaya çalış, asla asla olumsuz düşünme. Düşük öyle ha deyince olabilen bir şey değil. Bak sen nasıl sağlıklısın, kendine de dikkat ediyorsan neden başına gelsin ki... Benim de 2 düşüğüm var bundan 4 yıl önce, arka arkaya. Ondan sonra da denememiştim. Şimdi de gebeliğim ilk haftalarda riskliydi. Kan pıhtılaşma sorunum var mesela. Öncekileri de yüksek şekerden kaybettim, kromozom bozukluğu vs çıkmadı. Öyle böyle derken bak gebeliğimi yarıladım. Her tuvalete gittiğimde çamaşırıma korkulu gözlerle nasıl baktığımı, her ufak sancıda nasıl panik yaptığımı bilemezsin. Sadece kendine çok dikkat et, düzenli kontrollerini aksatma ve bebeğini beklemeye devam et.

Canım çok sağol yazdıkların bana moral oldu..
belki diyorum yirmili yaşlarda olsaydım bu kadar etkilenmezdim..
76 doğumluyum..geç evlendim.kendimce kayıp bir sürü zaman görüyorum şimdi..
ondan sanırım bu hassasiyet.
aslında çok şanslıyım..ekimde evlendim nisanda hamile olduğumu öğrendim..erken evlenip yıllarca uğraşabilirdik de..binlerce şükür en azından hamile kalabildiğimi gördük.
dediklerini aklımdan çıkarmayacağım..sen de kendine dikkat et emi?

Ediyorum canım elimden geldiği kadar. Bir de şu pis boğazımı tutabilsem benden iyisi olmayacak. 12. haftayı bir aş, biraz daha rahatlarsın. Gebe kalmak için yaşımız uygun canım, ben de 77 liyim. 38 den sonra korkarız artık :) Öperim, kendine ve bebişine çok iyi bak.

Canım, bu tür haberleri şimdilik okuma lütfen. Evet, hepimizin kalbi aynı şey için, minik bebeklerimiz için atıyor ama üzülmek de işe yaramıyor. Sen uzak durmaya çalış, asla asla olumsuz düşünme. Düşük öyle ha deyince olabilen bir şey değil. Bak sen nasıl sağlıklısın, kendine de dikkat ediyorsan neden başına gelsin ki... Benim de 2 düşüğüm var bundan 4 yıl önce, arka arkaya. Ondan sonra da denememiştim. Şimdi de gebeliğim ilk haftalarda riskliydi. Kan pıhtılaşma sorunum var mesela. Öncekileri de yüksek şekerden kaybettim, kromozom bozukluğu vs çıkmadı. Öyle böyle derken bak gebeliğimi yarıladım. Her tuvalete gittiğimde çamaşırıma korkulu gözlerle nasıl baktığımı, her ufak sancıda nasıl panik yaptığımı bilemezsin. Sadece kendine çok dikkat et, düzenli kontrollerini aksatma ve bebeğini beklemeye devam et.
kreachercim ben de bir düşüğüm var kan pıhtılaşması çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
ben de hala he tuvalete gittiğimde çamaşırıma bakıyorum ve korkuyorum senle aynı duyguları yaşıyorum
Canım çok sağol yazdıkların bana moral oldu..
belki diyorum yirmili yaşlarda olsaydım bu kadar etkilenmezdim..
76 doğumluyum..geç evlendim.kendimce kayıp bir sürü zaman görüyorum şimdi..
ondan sanırım bu hassasiyet.
aslında çok şanslıyım..ekimde evlendim nisanda hamile olduğumu öğrendim..erken evlenip yıllarca uğraşabilirdik de..binlerce şükür en azından hamile kalabildiğimi gördük.
dediklerini aklımdan çıkarmayacağım..sen de kendine dikkat et emi?

bende geç evlendim kendimce 29 yaşımdaydım ilk yıl bebek istemedik sonra istedik fazla uğraşmadık ama ben işi hızlandırdım iyiki hızlandırmışım
kendimize dikkat edelim

merhaba arkadaşlar ben de 25 yaşında evlendim 4 yıl istemedik istedikten 3 ay sonra oldu ama ne yazık ki hemen ufakken düştü o düştükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahım mucizesi resmen bu bana doğal yolla ikiz kızlarıma hamileyim Allahım tüm olmayanlara nasip eder inşallah herkese dua ediyorum doğuma 2 hafta falan var inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım meleklerimi

Çok sevindim eylull, ne kadar şanslısın, doğuma da çok az kalmış. Sağlıkla doğum yaparsın umarım. Şimdiden tebrik ederim.

merhaba arkadaşlar ben de 25 yaşında evlendim 4 yıl istemedik istedikten 3 ay sonra oldu ama ne yazık ki hemen ufakken düştü o düştükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahım mucizesi resmen bu bana doğal yolla ikiz kızlarıma hamileyim Allahım tüm olmayanlara nasip eder inşallah herkese dua ediyorum doğuma 2 hafta falan var inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım meleklerimi
Rabbim yazdıysa oluyor ne güzel değil mi? maşallah Allah sağ salim doğumlar nasip etsin..sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah..isimleri ne olacak annesi?

Çok sevindim eylull, ne kadar şanslısın, doğuma da çok az kalmış. Sağlıkla doğum yaparsın umarım. Şimdiden tebrik ederim.
çok şükür canım az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Rabbim yazdıysa oluyor ne güzel değil mi? maşallah Allah sağ salim doğumlar nasip etsin..sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah..isimleri ne olacak annesi?
evet canım Allahın mucizesi benim için biri Almina diğeri Melis olucak inşallah

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :lepi:

neşem topikine terfi ettim....

bu arada biz orda o kadar hızlıyız ki yakında buranın altını üstüne getireces....:dance:

güzelleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm...

hemen geliiiiiiiiiiiiiiiinnnnn......:teytey:

çok şükür canım az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

evet canım Allahın mucizesi benim için biri Almina diğeri Melis olucak inşallah
çook güzelmiş isimleri de canımm.hayırlı evlat olsunlar mutlu bebekler olsunlar inşallah..sağlıkla kavuş yavrularına..

bu arada biz orda o kadar hızlıyız ki yakında buranın altını üstüne getireces....:dance:

hoşgeldin masalım benim...
hemen kendine bir ticker yap olur mu?

Önce hepinizden özür diliyorum kızlar. Bir kongreye hazırlandım ve sunumum vardı. Çok şükür iyi geçti ama sonrasında çok hasta oldum, sanırım sıcaklardan. Afedersiniz alttan üstten gitti, geceleri hiç uyuyamadım, bittim hiç mecalim kalmadı. Şimdi maşallah çok daha iyiyim. Çok korktum ama. Kızlar sürekli kusmaktan bacaklarım tutuldu. Şu bulantılarım azalsa da birazcık kilo almaya başlasam. Kongreye gitmeden önce dr'a gittik, artık kilo vermeyi kes 1 kilo al dedi. Protein özellikle de et yemeni istiyorum dedi ama ben hala yemek yemeye başlayamadım, salata ve meyvelerle doymaya çalışıyorum. Bir de şu kusmaların nasıl biteceğini söylese. Yürüyüş bile yapamıyorum, bacaklarım tutuk, sürahi hanım gibi yürüyüyorum kızlar:)) görmelisiniz. Hayırlısı sağlık olsun. Sizlerden ne haberler var?

canımm evet..doktor da dedi bol bol su..ama inanırmısın bazen sudan da midem bulanıyor..sabah dişlerimi fırçalarken çıkarıyordum nerdeyse..
yeter ki bebiğim iyi olsun ben razıyım herşeye..tavsiyelerin için de sağol..sen,neşe,loveli üçünüz de erkek bekliyorsunuz hayırlısı ile..benimki kız olursa..yaşadık..hangisini beğenicez bakalım:-)

Sezenim sağlıkla gelsinler de ben şimdiden başladım gelin bakmaya:))

neşecim bu topiğini yeni gördüm, hayırlı uğurlu olsun
inşallah bizler de kısa zamanda buraya terfi ederiz :)
öptüm göbüşten:CüvCüv::nazar:

İnşallah canım hepiniz buraya gelirsiniz inşallah..Diğer topikte neler var neler yok?

günaydın arkadaşlar,
dün kontrolumuz vardı çok güzel geçti 2 cm olmuş bizim minik kurabiye..keyfi yerindeydi..24 mayıs tarihinde ikili test için çağırdı..inşallah onu da atlatalım da..hayırlısı ile..

Maşalalh, Sezenim 24 Mayısta ben de 3lü test için gidicem hastaneye, hayırlısı olsun. Sonuç ne olursa olsun bebişimden vazgeçmeyeceğim inşallah. Bu testler de tedbir amaçlı sakın kendini kasma.

sezenim bebeğimiz maşallah kocaman olmuş ikili testte iyi çıkar sıkma canıını
biz de kontolumuzu olduk çok güzeldi 3lü test için kan verdik inşallah iyi çıkarrrrr

Maşallah canım, sonucunu ne zaman alacaksın? İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın..

lalehan isimli arkadaş 9+4 deyken bebeğini kaybetmiş ben bundan çok etkilendim çok moralim bozuldu..
hamile olunca insan dayanamıyor böyle haberlere

Aaaa çok üzüldüm, şimdi diğer topiğe de uğrayayım diyordum, inşallah atlatır da yeni sevinçlerle bunu unutur. Çok ama çok üzüldüm.

Maşallah canım. Eylülcüm inşallah hayırlısyla doğurur, gelir bize tavsiyelerde bulunursun. Canım memeucu için çatlak kremi sürmeye başladın mı? Sonra emzirirken çok kötü oluyormuş çatlaklar. Doğum çantan hazır mı?

Masalımmmmm canııııııımmmmm, çok ama çok sevindim. :lepi: çok şükür. İnşallah ordaki herkes hayırlısıyla buraya gelir.

kizlar benide araniza alin ,5 haftalik hamileyim .

Canım hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin. Daha çok yenisin, bulantılar 6. haftalarda başlamadan bol bol beslen..

Back