Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aydd nerdesin? merak ettim doktor sonucunu yazmamışsın bizi merakta bırakma hadi...
Merhaba, hoş geldin. a.s.
Aynı yaştayız, hamilelik haftamız da aynı... Seni de 2010 Eylül anneleri grubuna beklerim. Benim muhtemel doğum tarihim 26 Eylül.
Sen 2009 Eylül evlenmişsin ben 2003 Eylül. Çocuk kararın çok isabetli olmuş. Zaten bu yaşta yapılan evlilikler sağlam olur, denemeye bile gerek yok :)
4 -5 gibi gideceğim doktora , yaklaştıkça geriliyorum, sakindim birkaç gündür, ama saat yaklaşınca..., sonucu muhakkak yazarım,
mesajlarınızı okuyordum ama birşey yazmamıştım, burada birşeyler paylaşmak güzelmiş tşk lerr sevgiler
Arkadaşlar dün bebeğimi gördük, çok şükür kalp atımınıda gördük. ölçümler 6 hafta ile uyumluymuş..herşey olması gerektiği gibiymiş.... Allah herkese nasip etsin ...:CüvCüv:
İlk haftalar da ben de aynı şeyi yaşamıştım, yok sat'a göre mi yok bebeğin durumuna göre mi vs derken 4.ayda tüm bunlar bitecek,dr.nuz size muhtemel doğum tarihinizi verecek ve heyecanlı bekleyiş başlayacak. Önce geriden geliyor bebiş sonra bir bakıyorsun ki öne geçmiş. Sat a göre ben 1 Ekim beklerken, dr. bana 26 Eylül dedi, gibi :))
Sağlıklı haberlerinizi alınca çok seviniyorum. Umarım her şey sonuna kadar yolunda gider.
cumartesi kontrolum var çok heyecanlıyımmmm
bu topik hep mutlu haberlerin topiği olur inşallah tek bir kötü haber paylaşmayız..amiiiiiin
Çok sağol canım. Valla ne kadar çok şeyimiz denkmiş kaydirigubbakcemile5
Benim bir kızım olucak inşallah. Gerçi cinsiyetin hiç bir önemi yok. Sağlıkla doğsun ve hayırlı bir evlat olsun, yeter. Ama kızım olacağı için çoooook mutluyum yine de. opuyorumnanaktan Allahıma hamdolsun.