• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

4 -5 gibi gideceğim doktora , yaklaştıkça geriliyorum, sakindim birkaç gündür, ama saat yaklaşınca..., sonucu muhakkak yazarım,

mesajlarınızı okuyordum ama birşey yazmamıştım, burada birşeyler paylaşmak güzelmiş tşk lerr sevgiler

aydd nerdesin? merak ettim doktor sonucunu yazmamışsın bizi merakta bırakma hadi...

Arkadaşlar dün bebeğimi gördük, çok şükür kalp atımınıda gördük. ölçümler 6 hafta ile uyumluymuş..herşey olması gerektiği gibiymiş.... Allah herkese nasip etsin ...:CüvCüv:

aydd nerdesin? merak ettim doktor sonucunu yazmamışsın bizi merakta bırakma hadi...

çok tşk ederim, sezen :) ilgi ve merakın için, o kadar germişim ki kendimi, haberi alınca sevindim, ama 1-2 saat kednime gelemedim. epey bi izledim kalp atımlarını :), dr rutun tahlilleri verdi onalrı yapacağım. ama son adete göre 7 haftalıkkken, bebek 6 haftalık görünüyor. artık bilemiyorum... ama herşey normalmiş :))

çok şükür....

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sevgiler

gözün aydın canımm oooh çok sevindim...

öyle şaşmalar oluyor sen hiç merak etme..şimdi benim de mesela sat tarihim 2 mart ve bugün 12+2 yim.geçen pzt doktora gittik 11+6 idim ama 11+2 çıkıyor..
ben 2 martta regl oldum ama 20 ya da 21 martta hamile kaldım çünkü ovulasyon testi kullanmıştım ondan kesin biliyorum..yani geç yumurtlama var..o nedenle onu kafana hiç takma sen..çoook sevindim canımm..maşallahh

İlk haftalar da ben de aynı şeyi yaşamıştım, yok sat'a göre mi yok bebeğin durumuna göre mi vs derken 4.ayda tüm bunlar bitecek,dr.nuz size muhtemel doğum tarihinizi verecek ve heyecanlı bekleyiş başlayacak. Önce geriden geliyor bebiş sonra bir bakıyorsun ki öne geçmiş. Sat a göre ben 1 Ekim beklerken, dr. bana 26 Eylül dedi, gibi :))
Sağlıklı haberlerinizi alınca çok seviniyorum. Umarım her şey sonuna kadar yolunda gider.

çok şükür... dünüde atlattık...
hepinize sevgiler :):hooray::hooray::hooray:

bu topik hep mutlu haberlerin topiği olur inşallah tek bir kötü haber paylaşmayız..amiiiiiin

Merhaba, hoş geldin. a.s.
Aynı yaştayız, hamilelik haftamız da aynı... Seni de 2010 Eylül anneleri grubuna beklerim. Benim muhtemel doğum tarihim 26 Eylül.
Sen 2009 Eylül evlenmişsin ben 2003 Eylül. Çocuk kararın çok isabetli olmuş. Zaten bu yaşta yapılan evlilikler sağlam olur, denemeye bile gerek yok :)

Çok sağol canım. Valla ne kadar çok şeyimiz denkmiş kaydirigubbakcemile5
Benim bir kızım olucak inşallah. Gerçi cinsiyetin hiç bir önemi yok. Sağlıkla doğsun ve hayırlı bir evlat olsun, yeter. Ama kızım olacağı için çoooook mutluyum yine de. opuyorumnanaktan Allahıma hamdolsun.

4 -5 gibi gideceğim doktora , yaklaştıkça geriliyorum, sakindim birkaç gündür, ama saat yaklaşınca..., sonucu muhakkak yazarım,

mesajlarınızı okuyordum ama birşey yazmamıştım, burada birşeyler paylaşmak güzelmiş tşk lerr sevgiler

Canım herzaman sevgiler paylaştıkça artar. Hiç çekinme buradaki herkes çok sevecen..Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar dün bebeğimi gördük, çok şükür kalp atımınıda gördük. ölçümler 6 hafta ile uyumluymuş..herşey olması gerektiği gibiymiş.... Allah herkese nasip etsin ...:CüvCüv:

Maşallah bak herşey yolunda gidecek inşallah. Yakında yaramazlıklarını konuşucaz bebişlerin...

İlk haftalar da ben de aynı şeyi yaşamıştım, yok sat'a göre mi yok bebeğin durumuna göre mi vs derken 4.ayda tüm bunlar bitecek,dr.nuz size muhtemel doğum tarihinizi verecek ve heyecanlı bekleyiş başlayacak. Önce geriden geliyor bebiş sonra bir bakıyorsun ki öne geçmiş. Sat a göre ben 1 Ekim beklerken, dr. bana 26 Eylül dedi, gibi :))
Sağlıklı haberlerinizi alınca çok seviniyorum. Umarım her şey sonuna kadar yolunda gider.

Canım o biraz da doktorların doğum tarihini önceden vermesi olayı. Sonra da vay senin bebek geç kaldı hemen alalım falan diyorlar, bizim arkadaşalra hep aynı şeyi yaptılar. Sezeryan yapmak için de önde bir gün söylüyorlar. Aman dikkatli olun canlarım...

cumartesi kontrolum var çok heyecanlıyımmmm

Oh maşallah canım, Allah rastgetirsin, bakalım bebişin sana nasıl güzel sürprizler yapacak? Canım senin doktor ne kadar zamanda bir çağırıyor?

bu topik hep mutlu haberlerin topiği olur inşallah tek bir kötü haber paylaşmayız..amiiiiiin

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn, kötü şeyleri aklımıza bile getirmeyelim kızlar...

Çok sağol canım. Valla ne kadar çok şeyimiz denkmiş kaydirigubbakcemile5
Benim bir kızım olucak inşallah. Gerçi cinsiyetin hiç bir önemi yok. Sağlıkla doğsun ve hayırlı bir evlat olsun, yeter. Ama kızım olacağı için çoooook mutluyum yine de. opuyorumnanaktan Allahıma hamdolsun.

Oh oh maşallah, ben de gelin kız arıyordum, her yer erkek bebek :) şöyle biraz da kız annelerini tanıyalım:)

neşecim dr bizi 3 haftada bir çağırıyor bana kalsa haftada bir gidicem de işte
yarın sabah inşallah hayırlı güzel haberlerle dönerim
ama size pazar akşamı yazarım ancak kayınvalidemlerde olacağım

kızlar kontrole gittik maşşalh kuzum iiyiyimişş aşı zamanımız gelmiş bi de bol protein al dedi et balık tavuk tüket dedi

canımm lovelicim..
gözün aydın birtanem ..çok sevindim..ee öyle böyle derken yolu yarıladın..darısı başımıza güzel lovelicim..

sağol sezenimm yolu yarıladık ama hep telaş oluyor valla ama o haraket edince çok mutlu oluyorumm maşallah kuzuma

Merhabalar kızlar, girip size haber veremedim:( geçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı :( Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar. Cuma günü çok yorulmuştum, sabahtan akşama tek başıma laboratuvarda koşuşturdum durdum, akşama doğru da toplantım vardı. Eve gelirken karnımda korkunç bir acı vardı.Ertesi sabah da kanama başladı. Dr "kendini zorlamışsın çok" dedi:( şimdi progynex diye bir iğne oluyorum. Kendimi yıprattığım hiçbirşey şimdi kalmadı, boşu boşuna bebeğimi tehlikeye atmışım, aptal kafam benim. Canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var. ınanın çamaşırımda o manzarayı görünce dünyam başıma yıkıldı, Rabbim kimseye, bana da yaşatmasın onu tekrar. Sıcak duş almayın, sıcakta dışarı çıkmayın, damarlar açılıyormuş sıcakta, kendinizi yormayın. Moralinizi de hiçbirşey için bozmayın. Bunların hepini yapan bir aptal olarak söylüyorum. Bugün de ishalim var çok kötü, inşallah atlatabiliriz.
Lovelicim bebişinle iyi olmanıza sevindim. Aklımdaydın hep. Sezenim ve tüm kızlar ne olur bebişlerinize iyi bakın, insan normal hayatını devam ettirebileceğini zannediyor ama hiç de öyle değilmiş, çok özenli olmak gerekiyormuş. Çok oturamıyorum. Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri. Yaradan'a emanet olun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizin hamişliğini...

neşem var ya okurken yüreğim ağzıma geldi
ahh bebeğim ne ev işi ne meslek hiçbiri önemli değil tek önemli şey bebeklerimiz aman kalkma ben derslerimi sınıfta işliyorum valla beden eğitimci olmama rağmen hiç yormuyorum sınıfta oturuyorum
yorma kendini hele doğsun yeğenim çalışırsın hiç kimse hiçbirşey onlardan önemli değil duam senle
Rabbim kazasız belasız sağlıklı bir şeklide kucağımıza almamnızı nasip eder

Amin Lovelim, çok korktu biz de..Cumartesim hep ağlamakla geçti. Şimdi bile sancılarım var. ınşallah hayırlıısyla atlatırız bu durumu da. Canım sen ne aşısı olacaktın ki? Tetanoz ise ben dr sordum da, çok gerekli değil dedi, istersen ileride yaptırırsın demişti. Ben sanki biliyor gibi ilk 2 dozu yaptırmıştım gebe kalamdan önce 3. doz hamiliğe denk geldi, belki ondan öyle demiştir.

evet tetanoz aşısı ben yaptırmadım gelecek ay yaptıracam dr arayım sorayım sıkıntı olur mu gelecek ay yaptırsam diye

Canım çok çok geçmiş olsun. Ben de yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını. Allah yardımcın olsun. Oğlunu sana bağışlasın. Ben de bazen kendimi çok yoruyorum. İşim bilgisayar başında olduğu için bacaklarımı sarkıtarak çalışmak zorunda kalıyorum. Sonucunda bacaklarım daha hamileliğimin 17-18. haftasındayken şişmeye başladı. :( Aman dikkat et canım, kendini çok yorma.

Back