Aynadan baktığında memen koltuk altına doğru gidiyorsa ve kollarını kapattığında yanlardan fazla hissediyorsan taşmış demektir. Tabi böyle söylemesi kolay, yani hiç göğüsü olmayan birisinin bunu hayal etmesi zor. Doktorun önce ki ameliyatlardan fotoğraf paylaşıyorsa mutlaka bakmanı öneririm. Bende taşma olayını başka bir bayan da görünce anladım. Ama dedim ya o görüntü beni rahatsız ederken, o gayet memnundu hayatından. Bana 295cc takıldı. Hiç göğüsüm ve dokum yoktu. Evet bakınca küçük geliyor gözüme, yani bu kadar meşâkatli bir süreç sonucu keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum. Ama vücudumun maksimum aldığı boyutun bu olduğunu da bildiğim için çok mutsuz olmuyorum. Dışarıdan hiç kimse (bilen arkadaşlarım hariç) asla anlamıyorlar. Benim için bu çok memnun edici bir durum.Banada tasma olur demisti doktor ya
Yukarı da da yaZdığım gibi, doktorundan önce ki ameliyatların fotoğraflarına bakmak istediğini söyle. Orada zaten hoşuna giden ya da seni rahatsız eden şeyler olacaktır. Ona göre sorup yanıtını alır ve karar verirsin. Ama ne olursa olsun, iyi ki yaptırdım diyeceksin.
Sevgiler