505 cc high profile ile burdayim
foto istiyorum merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto istiyorum merak ettim
canım pam kıvamında mı oldu :) ne kadar sürdü işlem peki bu ara da kas altı mı merak ettim önceki ve sonraki halini paylaşır mısın
Tam kivami icin 3 ay sonra kendisini gösterir sanirim. Ama bugün söyle her tarafindan baktim ödemli hali bile güzel protez yuvarlak ama yuvarlak gibi de durmuyor. Ben bundan hep korktum cok yuvarlak duracak diye. Ödemler gidince daha da Formunu alir. Detaylaryi Merak ediyorsan, Sürecimi sayfamdan okuyabilirsin canim
canım sayfanı bulamadım
boyum 1,72 kilom 62 doktorum bana 250ccden 325 cc ye kadar yapabileceğini söyledi... bende hep şimdiye kadar destekli sütyen kullandım artık istemiyorum diyince senin ölçülerine olabilecek en büyük 325 cc taklalım o zaman dedi ve anlaştık 13 ocak ameliyat günüm bundanda fazlasına cesaret edemem
Haydi bakalim geri sayim basladi demek. Ins. Hersey gönlünce olur...
Bende ayni şeyi istyorum benimde yarin ameliyatim bu arada ameliyat olanlar bilgi verebilir mi yanimda neler götürmek gerekiyorçok teşekkür ederim :) hayal kırıklığına uğramam inşallah sizler gibi bende memnun olmak istiyorum :)
Bende ayni şeyi istyorum benimde yarin ameliyatim bu arada ameliyat olanlar bilgi verebilir mi yanimda neler götürmek gerekiyor
Bende ayni şeyi istyorum benimde yarin ameliyatim bu arada ameliyat olanlar bilgi verebilir mi yanimda neler götürmek gerekiyor
Cook tesekkur ederimmşimdiden çok geçmiş olsun eminin heyecan tavan yapmıştır
boyum 1,72 kilom 62 doktorum bana 250ccden 325 cc ye kadar yapabileceğini söyledi... bende hep şimdiye kadar destekli sütyen kullandım artık istemiyorum diyince senin ölçülerine olabilecek en büyük 325 cc taklalım o zaman dedi ve anlaştık 13 ocak ameliyat günüm bundanda fazlasına cesaret edemem
Canım cok tesekkur ederim benim icin cok ıyi oldu bu solediklerin çoğunu bilmiyodumben kendim için küçük bir liste yaptım bile sadece hazırlamak kaldı :) terlik,düğmeli,fermuarlı veya çıtçıtlı pijama takımı,ameliyat sonrasında üzerimizi korumak amaçlı bir şal malum havalar çok soğuk,elastik bir atlet,çorap,çamaşır ,su içmek için pipet, bardak,ıslak mendil ve özel ihtiyaçlar kozmetik gibi benimde araştırarak edindiğim ihtiyaçlar sana fikir verecektir sanırım
Cook tesekkur ederimm
Aaaynen ole canım ya
Yk canım .benim yarın :) ay Insallah Insallah cok ıyi gecer sen oldunmu olacanmi bugunsenindemi bugündü canım. allah seninde yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah
Gecmis olsun canim bi kac gune gecer agrilarin en fazla 1 hafta sabretmen lazim. Kasaltimi oldun?Dun ameliyat oldm bugunn sabh taburcu ettiler ama cook ağır geciriyorumm ne zmn bitecek bu agrilr
Dun ameliyat oldm bugunn sabh taburcu ettiler ama cook ağır geciriyorumm ne zmn bitecek bu agrilr