O zmn baya buyuk yaptrman lazim beminde hic yok 75c olsun istiyorum 4.250 tl
ayy cok pahalymıs devlet baba bı kısmını karsılamıyomuymus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nergis albumunu gorebilmem icin 25 msj yazmam gerekiyo offf . Kilomuz ayni sayilir benden 3 5 santim uzunsun peki nasil memnunmusun sen mesela ele geliyomu silikon Bide kas altimi oldun sen cnm k.bakma cok soru sordum ama kadar vermem gerekiyo az zamanim kaldi
canımm ozaman doldur msj sayını.doldurmak ıcın baslıklar var...sana resmım en azından bi fikir verır..hemen hemen olculerımız aynı cunku.ben cok memnunum.hatta gözüm alıştı,daha buyuk olsamıydı acaba dıyorum :) dualplane ile oldum ben..yanı kasaltının bi çeşidi..sılıkonm ilk baslarda altta elıme gelıyordu ama suanda 3.ayımbitti ve artık elime cok az geliyor.yuvarlak 325 cc koltukaltı kesisi ile oldum..sekıl olarak buyukluk olarak cok memnunum..gerçekten cok zor bir süreç ..maddi manevi yaptırdığına degsın istiyorsun.oyuzden iyi düşünmek lazım
aynen ole o kadar agri gelecem az bi parada vermicem kucuk olursa cok cok uzulurum acilsin bakicam resimlerine ama bak bi arkadasta ayni benim ölculerimde 300 taktirmis Sorun oluyomuscanımm ozaman doldur msj sayını.doldurmak ıcın baslıklar var...sana resmım en azından bi fikir verır..hemen hemen olculerımız aynı cunku.ben cok memnunum.hatta gözüm alıştı,daha buyuk olsamıydı acaba dıyorum :) dualplane ile oldum ben..yanı kasaltının bi çeşidi..sılıkonm ilk baslarda alutta elıme gelıyordu ama suanda 3.ayımbitti ve artık elime cok az geliyor.yuvarlak 325 cc koltukaltı kesisi ile oldum..sekıl olarak buyukluk olarak cok memnunum..gerçekten cok zor bir süreç ..maddi manevi yaptırdığına degsın istiyorsun.oyuzden iyi düşünmek lazım
uff kasmı kesılıo ıcım cekildi . cok korktumdar omuzlarda iri göğüs hiç hoş durmuyor, yaptırınca göreceksin ki büyük göğüsün sıkıntısını orta boyut her zaman iyi bence tabi bana göre, göğüs kafesin kasların zorlanacak iyi düşün çok ağrı çekeceksin ben mahvoldum resmen şimdi iyiyim çok şükür ama kas altı gerçekten çok zor ben şimdi yaptırcak olsam 260 yaptırırdım 275 seçeneği yoktu damla protezde high profil olması önemli ama büyük protez demek daha çok kasın kesilmesi demektir. yine söylüyorum damlaysa high profil olsun öne çıkık olsun biraz
canim senin boy kilo kac Ya doktor bana zayifim dar omuzluyum die cok yapay olur dedi Ondan kafam cok karisti yksa ben yaptrmisken buyuk istiyorumcanım hiç meme dokun yoksa bence 350 cc de aşağıya yaptırma. benimde 75 cm meme altı ölçüm. meme üstü ölçümde 88 cm.
300 cc takıldı bana da. tam istediğim gibi oldu çok şükür.darısı senin başına canım
Yuvarlak high profil istiyorum ama kas alti oldugu icin daha kucuk olmicakmi bu sefer 275 yaptircam dedigin gbi o kadar agri cekecem Ya kucuk olursa die cok korkuyorumdar omuzlarda iri göğüs hiç hoş durmuyor, yaptırınca göreceksin ki büyük göğüsün sıkıntısını orta boyut her zaman iyi bence tabi bana göre, göğüs kafesin kasların zorlanacak iyi düşün çok ağrı çekeceksin ben mahvoldum resmen şimdi iyiyim çok şükür ama kas altı gerçekten çok zor ben şimdi yaptırcak olsam 260 yaptırırdım 275 seçeneği yoktu damla protezde high profil olması önemli ama büyük protez demek daha çok kasın kesilmesi demektir. yine söylüyorum damlaysa high profil olsun öne çıkık olsun biraz
benimki de kas zarı altı ama ben slikonu hiç bulamıyorum:)) birazda yumuşadı cicişlerim nasıl mutlu oluyorum anlatamam.ama dediğin gibi 350 cc bile düşünebilirdim. ama bu sefer güzel durmazdı gibi geliyor çünkü bu safer taşma yapacaktı o da hoş görünmüyor.
Yuvarlak high profil istiyorum ama kas alti oldugu icin daha kucuk olmicakmi bu sefer 275 yaptircam dedigin gbi o kadar agri cekecem Ya kucuk olursa die cok korkuyorum
o baslik nerde yaziyo canim
1,63 boy 48 kg göğüs altı hatta 72 cm falan . 300 cc çok güzel doğal duruyor. canım valla benimde en korktuğum çok büyük durursa dönüşü olmazdı. doktorum 255 cc önerdi ama ben 255 cc yaptıran arkadaşlarınkini baktım benim gözümü doğurmadı:) doktorumu da ikna ettim dedi alırsa 300 yaparım almazsa 275 cc takarım demişti. ve çok kolay almış. ama şuanki görüntüye bakarak da 350 cc bile alırdım diye düşünüyorum. 300 cc den hiç pişman olmadım . ama 350 cc den de pişman olmazdım:) tabi yöntemde önemli. kaz zarıaltı high profil yuvarlak takıldı. az dokun varsa 300 cc şaşma canım. emin olmak istersen ben sana foto göndereyim. özelden yazarım sana şimdi. bakarsın öle karar verirsin. sen istanbuldamısıncanim senin boy kilo kac Ya doktor bana zayifim dar omuzluyum die cok yapay olur dedi Ondan kafam cok karisti yksa ben yaptrmisken buyuk istiyorum
silikonu bulmaman cok güzel bir şey.onceden biraz dokun vardı sanırım bunun faydası mutlaka vardır.benım kemıklerım bile bastırdığımda bellı oluyordu :) memem dokum yoktu.buyuzden alt kısımlarda elıme geliyor biraz.ama rahatsız etmıyor.ama sen sanslısın.
Merhaba kızlar, ben de nir iki ay içinde büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. 15 aylık bir bebeğim var da o yüzden biraz endişeliyim erteliyorum ben kas altı yaptırmak istiyorum ama bazı yorumları okuyunca gözüm korkuyo 😱 çok ağrı çektiklerini yazanlar var benim erkenden toparlanmam lazım bebeğim için. Kas altı yaptıranlar lütfen nasıl nir süreç yaşadınız, hiç pişman oldunuz mu paylaşır mısınız? 😉