• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300cc ve üstü burayaaaa

1,63 boy 48 kg göğüs altı hatta 72 cmu falan . 300 cc çok güzel doğal duruyor. canım valla benimde en korktuğum çok büyük durursa dönüşü olmazdı. doktorum 255 cc önerdi ama ben 255 cc yaptıran arkadaşlarınkini baktım benim gözümü doğurmadı:) doktorumu da ikna ettim dedi alırsa 300 yaparım almazsa 275 cc takarım demişti. ve çok kolay almış. ama şuanki görüntüye bakarak da 350 cc bile alırdım diye düşünüyorum. 300 cc den hiç pişman olmadım . ama 350 cc den de pişman olmazdım:) tabi yöntemde önemli. kaz zarıaltı high profil yuvarlak takıldı. az dokun varsa 300 cc şaşma canım. emin olmak istersen ben sana foto göndereyim. özelden yazarım sana şimdi. bakarsın öle karar verirsin. sen istanbuldamısın

evet canım biraz dokum vardı o yüzden şanslıydım sanırım:))
canim sana ozelden msj gonderemiyrm ne guzel senin dokum varmis benim h,ic yk diger arkadasla ayniyiz onun Eline geliyomus buyuk ihtimal bendede ole olur

canim sana ozelden msj gonderemiyrm ne guzel senin dokum varmis benim h,ic yk diger arkadasla ayniyiz onun Eline geliyomus buyuk ihtimal bendede ole olur
Ya dessert edip 300 cc yaptircam yada 275 cc taktirip kucuk bulcam ki doktorumun anlattigina gore kucuk benim istedigim buyukluge gore aslinda buyuk olsun korkmuyorum ztn 300 abarti buyukluk degil tek korktugum ele gelmesi ve yumusamazsa die offf napicam bilmiyorum Ya doktorum bu Sende taşma yapar yapay durur dedi istedigim dolgunlugu anlatincada 275 seni memnun etmez dedi

Takılan cc'ler herkeste çok farklı duruyor. Bu nedenle kafanı çok da karıştırma derim. Önemli olan senin doktoruna detaylı bir şekilde ne istediğini anlatman. Eğer doktoruna da güvendiysen, O'nun kararına olur demelisin. Bu meşâkatli bir süreç ve bazen gerçekten de sıkıntılı dönemler atlatılabiliyor. Bunda bir de doktorun fikri yerine hastanın ısrarı yüzünden takılan protezde yaşanılan sıkıntı olursa, gerçekten de daha çok üzülürsün.
Hiç meme dokusu olmayan birinde, büyük protezin koltuk altından taktığını gördüm. Doktoru özellikle büyük olacağını söylemiş ama hasta tamam demiş. Mesela o halinden memnundu, ama bana göre estetik olduğu aşırı derece belliydi.
Bence iyi bir estetik, asla fark edilmeyen estetiktir. Tabi yine tezatlık şu ki, kimisi de tam tersini düşünür.
Bence doktoruna büyüklük kaygını anlattıysan, kafanı çok karıştırma büyüklüklerle. Eminim çok hoş bir görüntün olacak.
Şimdiden geçmiş olsun.
cok haklisin canim solediklerinde doktorum banada tasma olur kesin dedi ama ben doktoruma istedigim buyuklugu anlattigimda beni 275in mutlu etmeyecegini soledi en son artik doktoruma birakicam heralde dedigin gbi dogallik en guzeli tek Sorun ettigim kucuk olmasin en iyisi doktoruma 300 deneyin cok cok koru olur tasma fazla olursa 275 takin Dicem baska care yk aslinda bn pek o tasma isini anlamiyorum bu arada tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
Haccer'e aynen katılıyorum koltuk altıma doğru taştı biraz ben de koluma değiyo sinir oluyorum oralar yumuşak ama yine değmesi rahatsız ediyor, 275 cc high profil bizim ölçülerimize ideal bence.
canim sana kac takilmisti

Sen baya karismissin :-) 1.65 boy 50 kilo dar omuzlu ince biriyim.ekliyorum seni bak bakalim 325 nasil durmus.kesinlikle kucuk taktirip pisman olma
senin resimleri gordum sonunda masallah gule gule kullan cok dogal olmus tam istedgm gbi c beden ama senin onderen neme dokum varmiydi canim benim hic yk olculerimiz ayni sayilir senle ama ben daha zayifim

senin resimleri gordum sonunda masallah gule gule kullan cok dogal olmus tam istedgm gbi c beden ama senin onderen neme dokum varmiydi canim benim hic yk olculerimiz ayni sayilir senle ama ben daha zayifim
Dokum yoktu canim.325 den asagi takilsa mutsuz olurdum.c cup giyiyorum.benim elime geleni kardesim hissetmiyor.yani ben bildigim icin hissediyorum.o da zamanla gecicek.cunku daha uc ay oldu.

Bana da 300 takıldı adet dönemlerinde şişiyo acıyo ama sonra küçülüyo tekrar doğallık en güzeli 275 high profilse güzel olur, modarete plus basık duruyo damla mı yuvarlak mı olacaktı

Kızlar ben de çok kararsızım :( kas altı istiyorum göğüs dokum doğumdan sonra yok oldu 😭 çok belli olsun istemiyorum kimsenin haberi olmayacak ama çok küçük olursa da pişman olmaktan korkuyorum 😞 lütfen beni ekler midiniz resimlerinizi görsem kafamda en azından bir boyut tasarlayabilirim. Yardımmmm 😊

Canım ben yaptıralı 1 hafta oldu ilk 4 gün inanılmaz ağrım oldu sonra yavas yavas azaldı hala az biraz ağrım var bu ağrı olayı kişiden kişiye değişiyo o yuzden kesin bişey söylemek doğru olmaz ama kasaltı kasüstüne göre çok daha ağrılı buda bi gerçek

Ay daha çok yeniymiş hayırlı olsun :nazar: kas altı seninki öyle mi? Peki kedi yeri neresi? Ben meme başı istiyorum kimse anlamadın diye ama doktora muayene olmadım daha 😞 kaç cc yuvarlak mı? Ay çok soru sordum ama karar veremiyorum 😔 yaptıran arkadaşlar resimlerinizi görebilirsek çok yardımcı olmuş olursunuz :))

Kızlar ben de çok kararsızım :( kas altı istiyorum göğüs dokum doğumdan sonra yok oldu 😭 çok belli olsun istemiyorum kimsenin haberi olmayacak ama çok küçük olursa da pişman olmaktan korkuyorum 😞 lütfen beni ekler midiniz resimlerinizi görsem kafamda en azından bir boyut tasarlayabilirim. Yardımmmm 😊

merhaba kayraaa2012 sana yardımcı olabilmemiz için ölçülerini yaşını yazman gerekiyor, doğum yaptıktan sonra sarkma olduysa kas altı toparlayamayabilir, ikinci çocuğu düşünüyorsan süt bezlerine zarar vermeden uygun bir yöntem seçilir. Bu çok önemli bir karar ben kas altı oldum 2 hafta sonra işe dönebildim 1 hafta yattım babam ve erkek kardeşim zor kaldırıyordu benim ağrı eşiğim düşüktü belki ondan anestezi sonrasında grip olup öksürmek hapşırmakta baya zorladı, hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan şanslısın kontroller açısından

Merhaba fairtale, Benim boy 1.65 kilo 54 göğüs ölçüm 78 cm göğüs üstü 80 cm ve 28 yaşındayım. Tabimi bir çocuk daha yapmayı düşünebilirim ama emzirme sorun olmaz diyo bütün doktorlar :( sizce hangi yöntem daha iyi olur? Bu arada ben sizi fotoları göremiyorum :(((

Son düzenleme:
:72:
benım de omuzlarım dar ve gogus kafesım dardı.sadece 3 gun agrı cektım.agrı kesıcı bıle kullanmadım.suanda hiç ağrım yok.umarım böyle devam eder.ama sende nasıl olur bılemem.kasaltında biraz daha kucuk duruyor protezler.ona göre seçmek lazım

Merhaba ikiaradabiderede, ben de 1.65 boy 54 kiloyum, sizce kaç cc bana iyi olur? Çok büyük olup belli olsun istemiyorum 😞 bir de sizin kas altı mı? Resimlerinizi görebilir miyim? Kızlar lütfen resim ve hangi yöntemle kaç cc yaptırdığınızı paylaşır mısınız :)

Merhaba fairtale, Benim boy 1.65 kilo 54 göğüs ölçüm 78 cm göğüs üstü 80 cm ve 28 yaşındayım. Tabimi bir çocuk daha yapmayı düşünebilirim ama emzirme sorun olmaz diyo bütün doktorlar :( sizce hangi yöntem daha iyi olur? Bu arada ben sizi fotoları göremiyorum :(((

sana tahminim 300 cc takılır göğsün emzirmeden dolayı esnediği için rahat alır ama burda 325 taktır diyenler bile çıkabilir mutlaka ameliyat olmuş kişilerin resimlerine bak, göğüs ucu kesisi ile ameliyat olanlarda var burda ama çok iyi bir doktorun yapması lazım çok hassas bir yer orası hissizlik ve şekil bozukluğu olmaması lazım ve en kolay enfeksiyon kapan yerdir.

:nazar:
sana tahminim 300 cc takılır göğsün emzirmeden dolayı esnediği için rahat alır ama burda 325 taktır diyenler bile çıkabilir mutlaka ameliyat olmuş kişilerin resimlerine bak, göğüs ucu kesisi ile ameliyat olanlarda var burda ama çok iyi bir doktorun yapması lazım çok hassas bir yer orası hissizlik ve şekil bozukluğu olmaması lazım ve en kolay enfeksiyon kapan yerdir.

Gözüm korktu şimdi 😮 ya ben kedi yerinin belli olmasından korkuyorum derdim o yani :( sizin kedi yeri neresi acaba iz kaldımı, ne kadar sürede soldu? Bu arada ben de ist da sayılırım Anadolu yalası Tuzla'ya yakın. Bu yüzden bu taraftan bi doktor tercih ediyorum bebek de var ya gidip gelmek kolay olsun. Naci Çelik ismini çok duydum bu sitede araştırdım çok memnun olanlar var ataşehirde ona yaptırmayı düşünüyorum :) bu arada benim gibi naci Çelik e ameliyat olanlar varsa hangi yöntemle yaptırdıklarını ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa sevinirim 😊 bu arada hala hiç resim göremedim 😭😭😭

:nazar:

Gözüm korktu şimdi 😮 ya ben kedi yerinin belli olmasından korkuyorum derdim o yani :( sizin kedi yeri neresi acaba iz kaldımı, ne kadar sürede soldu? Bu arada ben de ist da sayılırım Anadolu yalası Tuzla'ya yakın. Bu yüzden bu taraftan bi doktor tercih ediyorum bebek de var ya gidip gelmek kolay olsun. Naci Çelik ismini çok duydum bu sitede araştırdım çok memnun olanlar var ataşehirde ona yaptırmayı düşünüyorum :) bu arada benim gibi naci Çelik e ameliyat olanlar varsa hangi yöntemle yaptırdıklarını ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa sevinirim 😊 bu arada hala hiç resim göremedim 😭😭😭

Gördüm nihayet çok güzel çok doğal olmuş :nazar: aslında iz korkulacak gibi de değilmiş ;) tabi doktor çok önemli sizin doktorunuz kimdi? Bu arada çooookkk teşekkür ederim yardımlarınız için 👏👏👏

Gördüm nihayet çok güzel çok doğal olmuş :nazar: aslında iz korkulacak gibi de değilmiş ;) tabi doktor çok önemli sizin doktorunuz kimdi? Bu arada çooookkk teşekkür ederim yardımlarınız için 👏👏👏

İzlerim için bişeyler kullansam hiç kalmayabilirdi, Naci Çelike burdan bir arkadaş ameliyat olmuştu sonrasında tekrar ameliyat olmayı düşünüyordu konusunu burdan okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/582737-baris-cakira-meme-buyutme-ameliyati-olanlar.html

Back