Selam kizlar,
Bende meme buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Dubai'de yasadigimiz icin maalesef Istanbul'daki doktorlarin kapisini sikca calma sansimiz yok. Onumuzdeki hafta Istanbul'da olacagimiz icin sizlerden biraz bilgi almak istiyorum; sonucta doktorun en iyisini secsek bile tecrubelerden faydalanmak lazim... doktor olarak Baris cakir yada Guncel ozturk'u dusunuyorum.
Ammaaa, benim esas olayim su: BUYUK GOGUS ISTIYORUM
, yani buyukten kastim forumdaki ortalama CC'lere gore BUYUK.
Forumdan okudugum kadari ile 250-350cc arasinda bir pratik var. Benim dusuncem ise min 450cc, max. 575cc falan... Benim beklentim, doktoruma kafamdaki olculeri soyleyip, bazi fotograflar gosterdigim zaman beni "kendi begenisi ve
estetik anlayisi dogrultusunda" yonlendirmemesi. Bu cok onemli, cunku vucut benim parayi da ben veriyorum.
Tabiki doktor olarak, olculerimi alacak, kendi pratigine gore tavsiyesi olacak ama telkin yada tenkit edici bir doktora acikcasi kat-la-na-mam...
1.65 boyunda, 60 kiloyum. Yas 32, cocuk henuz yok belki 2-3 sene sonra diyoruz... 36B sutyen kullaniyorum; sarkma yok ama tam da dolduramiyorum. Vucudum oyle cok narin degil, omuzlarim da genis sayilir.
Yontem olarak kas alti yada kas zari alti yerlestirme, meme altindan kesi, yuvarlak tip silikon
protez, moderate plus yada high profil, yumusak doku seklinde kafamda belirledim sayilir. tek konu ne kadar CC olacak???