• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

300cc ve üstü burayaaaa

Agrim var ama seninki gibi degil canim onlar geciyo ama bu agri sanki kaburgalarim ezilmis gibi bi agri oluyo bide yataktan kalktigimda bi agri oluyo ellerim uyusmus gibi oluyo:(( cidden cok zor bisey bu sinirlerim bozuldu artik benim ise nasl baslicam buhalde bilmiyorum ins o zamana kadar gecer biraz cok bunaldimm:(((

ya benimde ellerim uyusuyo hani kan gitmez ya öle hissediom bnde normalde hiç ağrım yok ama sabahları kalktımda çok ağrım oluyor benim :(

benim boyum 1.61 kilom 50 o yüzden bana 300 bence ağır geldi, sizin boyun kilonuz iyi 325 cc kaldırır doktor uyarıyor zaten kas altı mı olacaksınız emzirmeden dolayı sarkma varsa kas altı olmaz gibi

sarkma durumu yok canım doktorumda aynı şeyi söyledi ölçümü yaptı 325 cc ye kadar çıkabiliriz dedi ve kas altı olucak bende kaldırabileceğimi düşünüyorum inşallah :)

Slm,

Bence emzirmis biri olarak Doktoruna alabildigi en büyükünü taksin söyle, cünkü emzirmis biri olarak gögüslerin bunu kaldirir. Boyun da var.... yani cok zayif degilsin. 325 kal hata Dr 350 cc de denesin ameliyat esnasinda!
Burda bircok kisi keske daha büyük taktirsaydim, pismanligini yasiyor.
Benim boyum 1,65 ve 68 kg ve bana 505 cc takildi. Simdi bunu okurken cok büyük diyorsundur, ama inan cok büyük durmuyor benim ölcülerime göre.
Birde bedenden daha cok cup ölcün önemli. cünkü o memenin büyküklügünü gösterir.

Tabiki karar senin.....

evet aynen bende sonradan pişman olmak istemediğim için ölçümden sonra takılabilecek en büyük 325 cc de karar kıldık 62 kiloyum fakat göğüs ve sırt ölçüm 75 göğüsde 11 cm çıktı bundan fazlası yanlardan taşar hoş durmaz dedi ama bakalım son görüşmede karar değiştirirmiyim bilmiyorum.. ama sizin 505 cc maşallah diyeyim canım güle güle kullan :53: ben 325 cc yi elime aldım ve ağırlığını hissedince taşıma olayını düşündüm ve toplam 650 gram olacak :52: ama sendeki duruşunu merak ettim açıkcası inşallah istediğin boyuta kavuşmuşsundur ve bende bir an önce olup bitsin istiyorum :34:

Selam kizlar,

Bende meme buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Dubai'de yasadigimiz icin maalesef Istanbul'daki doktorlarin kapisini sikca calma sansimiz yok. Onumuzdeki hafta Istanbul'da olacagimiz icin sizlerden biraz bilgi almak istiyorum; sonucta doktorun en iyisini secsek bile tecrubelerden faydalanmak lazim... doktor olarak Baris cakir yada Guncel ozturk'u dusunuyorum.

Ammaaa, benim esas olayim su: BUYUK GOGUS ISTIYORUM :54:, yani buyukten kastim forumdaki ortalama CC'lere gore BUYUK.

Forumdan okudugum kadari ile 250-350cc arasinda bir pratik var. Benim dusuncem ise min 450cc, max. 575cc falan... Benim beklentim, doktoruma kafamdaki olculeri soyleyip, bazi fotograflar gosterdigim zaman beni "kendi begenisi ve estetik anlayisi dogrultusunda" yonlendirmemesi. Bu cok onemli, cunku vucut benim parayi da ben veriyorum.

Tabiki doktor olarak, olculerimi alacak, kendi pratigine gore tavsiyesi olacak ama telkin yada tenkit edici bir doktora acikcasi kat-la-na-mam...

1.65 boyunda, 60 kiloyum. Yas 32, cocuk henuz yok belki 2-3 sene sonra diyoruz... 36B sutyen kullaniyorum; sarkma yok ama tam da dolduramiyorum. Vucudum oyle cok narin degil, omuzlarim da genis sayilir.

Yontem olarak kas alti yada kas zari alti yerlestirme, meme altindan kesi, yuvarlak tip silikon protez, moderate plus yada high profil, yumusak doku seklinde kafamda belirledim sayilir. tek konu ne kadar CC olacak???

Son düzenleme:
canım hiç meme dokun yoksa bence 350 cc de aşağıya yaptırma. benimde 75 cm meme altı ölçüm. meme üstü ölçümde 88 cm.
300 cc takıldı bana da. tam istediğim gibi oldu çok şükür.darısı senin başına canım:16:

canım merhaba
benımde gogus altı ölçüm 77 300cc istedim doktorum amelıyatta bakıcam dedı.haftaya oluyorum resım yollama sansın varmı.çünkü bana 270lerde bi cc dedı kucuk olmasın dedım o kadar çile bide küçük olursa mahvolurum.kas zaltı olmayacak damla silikon

Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum yardımlarıza gerçekten çok ihtiyacım var çok kararsızım ayın 14 üne ameliyatım var yıllardır beklediğim güne çok az kaldı. Boyum 1.62 kilom 47 dar omuzlu minyon biriyim doktor bana ilk görüşmede 250 en fazla 275 olur demişti ama burdakileri okuyunca protezleride görünce en az 275 dedim en son ki görüşmemde doktor 300 sana çok çok çok abartı olur dedi ama doktorum tabiki estetik düşünüyor sizce büyük mü yardım edinn..

.

kendine yakisan neyse onu dene

Bende haftaya oluyorum 325 dedi doktor ama düşünceler içindeim acaba büyük mü olur ki yaşim 25 minyon bişeyim :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese Merhaba,
Bende bu ay sonu Eser Aydoğdu ya olucam kısmetse...1,65 boy 54 kg'yum denemek için koyunca sanki çok küçük geldi sizce bu ölçü nasıl arkadaşlar?:1:

Dün oldum ameliyatımı 325cc taktı doktor ki büyük olucak die çok korkuyodum ama hiç de öle çok büyük durmadı hatta tam ideal diyebilirim boyum 1.62 kilomda 50. Şişlikler geçince 80B olucakmiş

Bende haftaya oluyorum 325 dedi doktor ama düşünceler içindeim acaba büyük mü olur ki yaşim 25 minyon bişeyim :/

Geçmiş olsun benimde 325 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun benimde 325 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim:) şuanda çok dik ve dolgun duruyo, sen yaptıralı ne kadar oldu ödem gidince biraz daha küçülürmüş senin de küçülme oldu mu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim:) şuanda çok dik ve dolgun duruyo, sen yaptıralı ne kadar oldu ödem gidince biraz daha küçülürmüş senin de küçülme oldu mu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de Serhat tuncere 5 ay önce göğüs estetiği oldumsağ göğsüme 320 cc
Sol göğsüme 300 cc konuldu
Çoook memnunum çok doğal duruyorlar
Iyi ki yaptırmıştım:)

Back