30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Yaptım yaptım. Gitti lahmacun aldı eşim gittim pieerre cardinde çanta aldım. Çocuğa oyuncak aldı hemen kendime alışveriş yaptım. Ama ben kız yine her birşey istediğinde sinir geliyor bana. Ne biçim dayısın sen diyor bi dayak yemediğimiz kaldı.

Söyledik güzelim. 3 kere üst üstte her hafta börek istedi kahvaltıya çağır beni dedi. Eşim param yok borcumuz var dedi. Eksideyiz dedi. Sinirlenip daha çok istiyor.
Bence eşiniz kardeşinizle ve eşi ile konuşması gerekiyor. İstesin bir insan isteyebilir karsılık vermek baska bırsey 100 tane sey istesin 100 tanesını yapmasın eşiniz 101i istemez.

Hadi ufak tefek şeyler olur da yüzsüz gibi sürekli de istemez insan utanır.
Her birsey istediğinde tersleyin milletin içinde rezil edin. Sen de isteyicileri geçtin falan deyin , eşiniz de sizin paranız yok mu biraz da siz alın biz yiyelim, size mi çalışıyoruz falan desin. Siz de isteyin sürekli o zaman susar belki.

Söyledik güzelim. 3 kere üst üstte her hafta börek istedi kahvaltıya çağır beni dedi. Eşim param yok borcumuz var dedi. Eksideyiz dedi. Sinirlenip daha çok istiyor.
Para yok dediğinde eşiniz, nasıl sinirleniyor anlamadım ben. Eşiniz sert bir dille, "X para yok diyorum, senin isteklerin yüzünden icralık mı olalım? Yoktan anlamaz mısın sen, yok diyoruz ulan yok!" gibisinden bir cinnet getirse bence iş çözülür. Canım babaannemin bir lafı vardı, ama çok ayıp kaçar söyleyemeyeceğim. Israrla isteyene onu derdi, aklıma geldi.

Yüzsüz gördüm de bu kadarını görmedim.
Hadi diğerlerine sizin bişey demeniz yakışık almaz ama lokum konusunda , babam aldı o lokumu ve bana aldı der keser atardık ben olsam , yüzsüz sey
Evlendiğimizde evimizde ilk tatlı yediğimizde banada alsana banada alırdın sen abi neden almadın diye bağırdığını biliyorm. Lokum mevzuusunu eşime dedim. İsteyen gitsin alsın dedim babam aldı canım babam dedim hatta. Eşim lokum götürmedi diye iyice çemkirmeye başladı. Ya ne seviyesiz bi muhabbet inanın kültür seviyemden utanıyorum bu ortamda oldukça. Lokum ya lokum git al ne kadar zor olabilir ki ?

Okurken bunaldım Allah bol bol sabır versin sana.Nasil çözülür bilmiyorum ama görümcem yok diye şükrettim.Nazli kardeşi varken bu adam niye evlenmiş senin suçun ne yaaa? Cidden gıcık oldum
Bi de beni düşünün. Her bir şey istediğinde öff yeter demek istiyorum. Fakat kardeş arasına giren kötü gelin damgası yicem.

Gorumceniz de amelden gidecek maazallah
Mavistez in gorumcesiyle kapisır sizinkisi valla. Onunki de kendi anne babasının getirdiği meyveleri toplayıp götürüyordu,sardığı sarmalari istiyordu ya ay varoş sbdkdhskshsj
Aklım almıyor inanın. Ben mesafeliyim diye bana yapamıyor ama sürekli böyle davranmasından rahatsızım.

Herkesin eşiyle iletişimi farklı ama ben olsam açıkça konuşurdum.
Görümcem öyle değil sağolsun ama bizde de bir kuzen vsr çok benzer. Şehrin bir ucundan bir ucuna taşıttırır. Eşim de kıyamaz soğuk işte şöyle böyle. Bir de 18 yaşında bizden epey küçük.
En son dedim ki o da sende aynı maaşı alıyorsun. Sen ev geçindiriyorsun, o bi kendine bakmakla yükümlü. Zaten aile evinde biriktirsin araba alsın o kadar önemliyse diye sinirlendim. Benzin olmuş bilmem kaç lira...
Var yani böyle yanındakileri sömürmeye seven tipler.
Önemli olan konuşmak, anlatmak, bazen erkeklerin kafası basmıyor.

Ay allah gözünü doyursun ne diyeyim. Kendinizi yıpratmayın böyle eşinizle oturup konuşun güzelce. O halinden memnunsa sende kendi paranı kendine harca boşver. Her şeyi sen düşünecek değilsin.

Eşinizde de kabahat var. Evdeki lokumun fotografini da atmak neymiş? Kizin gezmeye gittiginizden haberi oluyor, babanizin aldigi lokumdan haberi oluyor. Gereksiz yüz veriliyor yani.

Benim de gorumcem boşandi, boşandigindan beri eşime yapişmaya calisiyor. Her haftasonu o lazim bu lazim, evde şu yapilacak vs sanki kendi kocasi gibi devamli bir şeyler cikartip bir şeyler istiyor.
Eşim de gitmiyor isteklerini yapmiyor zaten sacma sapan, evde işim var vs diyor ya da bizim planimiz var diyor olmasa bile.

eşiniz ve kv niz çok yüz vermiş şımarık bir kız çocuğu gibi hayatını yaşıyor anlaşılan görümceniz allah sabır versin. bir arkadaşım sırf görümcesi yüzünden neredeyse boşanıyordu

Bitanem uygulamaz olurmuyum. Annemi 75 km yere götürdük eşimle teyzem geldi şehir dışından. Giderken annem birşey aldırdı parasnı vereyim dedi almadım. Anneme hediye ihtiyacı olan birşey aldım. Eşim tek kelime etmedi edemez. Ama ben annelere saygı duyarım kaynanamdan da almam para markette uygun bişey görürüm al anne derim teşekkür eder kadıncağız ama kızına para verince bu ne bee ne alınır bunla diye bağırır. O yüzden istemiyorum bişey alınsın verilsin koca kadın. Ben burdaki her öneriyi uyguluyorum inanın.
Bak mutfağıma baharatlık alcaktım eşim dediki ay başını görelim tamam dedim sonra al al üzülme dedi ama almadım. Gidip çocuğa oyuncak almış görümcemin. Bana atınca da 150 lira vermenin sırasımıydı baharatlıkta laf yaptın dedim. İşte hayatım al dedim sana al sipariş ver bilmme ne. Akşam avm bulup almış hemen banada diyorki ben zaten sana almıştım. Yalan kızmamdan korkmuş almış. Hatasının farkında yani. Hadi bu neyse çocuktur alsın sevaptır ama görümcem teşekkür bile etmedi. Yetmiyor bana döner de al diyor. Kardeş arasına girmek istemiyorum ama inanın daral geldi.

Ara ara söyledim laf sokarak da canı çekiyor olabilir falan dedi. Dedim olamaz 5 yaşında değil. Kaç senelik kardeşi ona normal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…