Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dumaaam , cok sevindim olumlu sonuc almana.insallah hep boyle devam eder. Sivilce kurutucu bakim urunleri konusunda zaman zaman ben de senin gibi düşünüyorum. Dedigin gibi onlar daha cok kuruttukca cilt daha cok yag salgiliyor sanki.
ben dogum kontrol hapini bir ay kullanabildim malesef. Cok siddetli bacak agrilari yapti. Doktora gittim ve cok tehlikeli olduğunu, cigerde pihti atmasina sebep olabilecegini soyledi. Bir suru tahlil vs neyseki olumsuz bir sey cikmadi.
Bir daha sonsuza kadar dkh kullanamayacagimi da ogrenmis oldum.
simdi baska bir hap verdi. 5 ay boyunca ayda 10 tane kullanacagim. Henuz ilk aydayim. Bu ilac hormonal sorunlarindan kaynaklanan sivilcelenme ve tuylenmeye karsiymis.
su an durum iyi. Insallah boyle gider. Ben de memnunum halimden :)
Canim merhaba. Ben 22 yasindayim kendimi bildim bileli sivilceliyim. Aynen butun ilaclari kullandim o ilac disinda ve tesadufen bi anda konuyu okurken polikistik over hastaligini ogrendim. Ustune de biraz internette arastirma yaptim. Adet duEnsizligim ya da tuylenme sorunum yok cok sukur. Ama cene yanlarimda o agrili tas gibi sivilcelerden cok cikar benimde. Onun disinda birde yanaklarimda gecmek bilmeyen kipkirmizi sivilceler mevcut. Haftaya endokrinden randevu almistim ama suan okuduklarimdan sonra bu hastaliga sahip olabilcegimi dusundum. Acaba jinekolojiden mi randevu alsam daha iyi olur yoksa endokrinde bakabilir mi bi fikrin var mi?sagol canim.
tuylenme sorunum var mi bilemiyorum.
cunku ben kendimi bildim bileli hep tuyluyum.
beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renk.
Yalniz oyle cenemde, yuzumde falan yok cok sukur.
amma velakin lazerden bir türlü sonuc alamadim.
3 ydir tek seans atlamadan yaptiriyorum, ama israrla cikiyor tuyler. Ve hala sert. Yapan kisi de hormonal bir sikinti olabileceğini, cunku en yuksek ayarda yaptigini söylüyor.
Hastanede yaptiriyorum oylr basit bir yerde de degil.
Insallah sen sonuc alabilirsin.
Ya bana dermotolog boyle bisi hic onermedi ya cok uzuluyorum suan. Yani hemen o raucutan mi ne tam yazamadim ama onu oneriyolar onu da annem falan kullandirtmam diyor. Ama boylede sivilcelerle yasamaktan biktim gercekten. Yani tedavisi olan biseyse eger insallah problem budur. Bende tedavisi neyse olurum ve bu sivilcelerden kurtulurum artik yeter.geçmiş olsun doakolik,
ben açıkçası endokrinin bununla ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum.
benim de adet düzensizliğim ya da tüy artışım yok ama polikistik over teşhisim var :)
aynı durumdan şüpheleniyorsan önce jinekologa görünmeni tavsiye ederim.
bu hastalıkla onlar ilgileniyor.
ama endokrinin ilgi alanına giren ve sivilceye sebep olan bir rahatsızlığın varsa onu bilemem.
çene bölgesindeki ağrılı büyük sivilcelere rahimdeki kistlerin sebep olduğunu dermatolog bana söylediğinde yaklaşık senin yaşlarındaydım ve jinekologa gitmeye çekindiğim için hep vakit kaybettim başka şeylerle.
Hosgeldin canim katil tabikide ya. Dertleselimvala bunu yasamayan anlamiyo zaten. Sen kac yasindasin?kızlar konuya dahil oldum lakin bende çok uzun zamandır çekiyorum svilcelerden 17 yaşına kadar herkez imrenirdi cildime fakat sonra bi sivilce krizi yaşadım burusella ilaçları dahi içtim o derece neler yaptım bitkisel kürler falan ilaç tedavisi hormon testleri yok anam peşimi bırakmadılar tüylenme sorunum azda olsa vardı dudak kenarlarımda çenemde yüzümün yanlarında ama maalesef hiç geçmedi 10 yıldır benimleler
ben 26 yaşındayım canım aynen eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış o hesapHosgeldin canim katil tabikide ya. Dertleselimvala bunu yasamayan anlamiyo zaten. Sen kac yasindasin?
26 yaşındayım canım ve hala sivilceliyimHosgeldin canim katil tabikide ya. Dertleselimvala bunu yasamayan anlamiyo zaten. Sen kac yasindasin?
Yani cok kotu bisey bu cidden. Ben bu yasima kadar yuzume fondoten falanda surmezdim. Artik dayanamiyorum suruyorum ama o da kapatmiyo cunku cok kotu cildim cidden bilmiyorum senin nasil ama yanaklarim ve cenem kipkirmizi sivilce cumbusunden olusuyor. Umarim bu hafta ne oldugu anlasilirda tedavisine baslayabilirim. Sende durum ne?ben 26 yaşındayım canım aynen eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış o hesap
sagol canim.
tuylenme sorunum var mi bilemiyorum.
cunku ben kendimi bildim bileli hep tuyluyum.
beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renk.
Yalniz oyle cenemde, yuzumde falan yok cok sukur.
amma velakin lazerden bir türlü sonuc alamadim.
3 ydir tek seans atlamadan yaptiriyorum, ama israrla cikiyor tuyler. Ve hala sert. Yapan kisi de hormonal bir sikinti olabileceğini, cunku en yuksek ayarda yaptigini söylüyor.
Hastanede yaptiriyorum oylr basit bir yerde de degil.
Insallah sen sonuc alabilirsin.
geçmiş olsun doakolik,
ben açıkçası endokrinin bununla ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum.
benim de adet düzensizliğim ya da tüy artışım yok ama polikistik over teşhisim var :)
aynı durumdan şüpheleniyorsan önce jinekologa görünmeni tavsiye ederim.
bu hastalıkla onlar ilgileniyor.
ama endokrinin ilgi alanına giren ve sivilceye sebep olan bir rahatsızlığın varsa onu bilemem.
çene bölgesindeki ağrılı büyük sivilcelere rahimdeki kistlerin sebep olduğunu dermatolog bana söylediğinde yaklaşık senin yaşlarındaydım ve jinekologa gitmeye çekindiğim için hep vakit kaybettim başka şeylerle.
Aminnn :)Hımmm, hastanede yaptırıyorsan muhtemelen iyi bir yerdir. Hani yapan kişi dr mu diyecektim ama zaten hastanede yaptırıyorsun.
Bende beyaz tenliyim, tüylerim çok koyu değil ama annemde-ablamda ve bende çenelerimizde siyah siyah var maalesef. Aslında 17-18 ken tek tüktü ama ben cımbızla ala ala çoğaltmışım onları. Lazere başlamadan 1 ay evvel kökten almayı bırakmıştım ve gördüklerime kendim bile inanamadım. O kadar çoktu ki.
Ablam 7 seansta kurtuldu canım, darısı benim de başıma inşallah. Bende 5-6 tane beyaz var, lazerden sonra iğneliye de gideceğim.
Tüyler ve sivilceler bizden uzak dursun lütfen.
Bilmiyodum bunu da ogrenmis oldum canim. Benim ozellikle yanak bolgelerimde cok yogunKızlar 20 yaşından sonra çıkan akneler yetişkin ya da erişkin aknesi diye adlandırılıyor. Erişkin tipi aknenin tutulumu da zaten yüzün alt bölümü. Netten de bakın isterseniz. Yani çene-ağız çevresi sivilceleri erişkin tipi aknesi.