30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Beyza geçici bekar , ben müzmin bekar .. Tavsiyeleri sabırsızlık ve heyecanla bekliyoruz efendim
Yalnız Aslı,Turkuaz,Tuçe ve İpek de burada olaydı , iyiydi
tamam onlar gelsin ben size tavsiyede bulunurum önce fıkrayla başlıyorum ön sevişme gibi
adamın biri tv izliyor karısı önüne geçmiş adam kızmış karısına çek koca makinanı önümden demiş tabi kadın sinirlenmiş çekilmiş önünden
gece yatağa girmişler kocası sırnaşıyor canım cicim hayatım falan karısı hiç yüz vermiyor
adam yine sırnaşıyor karısı sinirli bir şekilde kusura bakma koskoca çamaşır makinasını küçücük bir parça için çalıştıramam elinde çitileyi ver demiş

İyi akşamlar herkese

Vck kocana yakalandım seni bugün bu sabah
Bugün kızlar yok hehalde gecenin etkisinden kurtulamadılar
Mariam senin peluşun var bizim oda yok
Meleğimissss süslendi akşam kesin bugün dışardaydı. Kaçırdılar mı ne meleğimisi hala yok

valla belli olmaz jöle falan diyodu

ben kocaman bir tane yastık aldım sarılıyorum uyuyorum

üzgünüm ama ne demek istediğini anlayamadım

tamam siz alkışlayın ben size anlatayım bu olay benim başımdan geçmişti
yiğenim küçük 4.5 yaşında falan benim çocuğum yok ablamda kızını bizde bırakmış yiğenime yatak hazırladık ama ne mümkün yatağında yatmıyor
neyse eşim dediki yumurcak uyusun ben seni bekliyorum bende tamam dedim uyuttum küçük cadıyı
neyse sabah oldu kapı çaldı annem süpriz yapmış bize gelmiş banyo yapıcam ama utanıyorum yanlış anlar diye
bekliyorum bir yolunu bulup duşa giricem o sırada annem hadi hazırlan dışarı çıkalım dedi tamam annecim sen otur ben hazırlanıp geliyorum dedim
bizim odada ebeveyn banyosu var hemen kapıyı kilitledim duşa girdim bizim cadı kapıyı vuruyor teyze kapıyı aç nerdesin kıyamet koptu
bende hemen bornozla kapıyı açtım cadıyı içeri aldım yine kapı çaldı annem geldi bozuntuya vermiyorum benim cadı patlattı lafı
anneanne ben dışarı gelmiycem dün hiç uyumadım teyzemle ....abim yatağı zıp zıp zıplattılar benimde uykum kaçtı uyuyamadım

sizi şaka maka basmış yeğenin

uyutmamışsınız kızı

kıslar iyi akşamlar hafta içi akşamları gardım düşüyor ya( sabahın 6 sında kalkmak cidden yormaya başladı.. üstüne bide gece 12 civarı yatınca hepten uyur gezer oldum.. bazen diyorum evleneyim işi bırakıyım istediğim saatte kalkayım :))) coğu zaman işe giderken bunu hep düşünürüm:))

bak ne diyecem ananı babanı seçemezsin ama

kaynanaı ve kayınbabanı seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…