- 4 Şubat 2010
- 1.145
- 73
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.881
Olamaz mı? Olabilir! :) Hoş geldin.
ben de evlenmez sandım. ben de unutmadım. ben de hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, dedim. ben de artık kimseyi sevemem, dedim.
evlendi. - ben 10 sene oldu unuttum gibi - hakkımı çoktan helal ettim Allah rızası için - kimseyi sevebilir miyim? bilmiyorum ama sevmek istiyorum. aşık olmak istiyorum sırılsıklam ve karşılıklı ve doğru bir adama!!! AMİİİİİİİİİİİİNNN
Unutulmaz da, kabulleniyoruz zamanla. Yoksa hafızamızdan silemediğimiz sürece, unutmayız. :)
Ben 29 yaşındayım. Çoğu insan artık bir an önce evlenmemiz gerektiğini düşünüyor ve bizimde sadece bunu istediğimizi sanıyorlar. Aslında ben evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Sevmeden de evlenemem. O yüzden inşallah hepimizin karşısına sevebileceğimiz adam gibi adamlar çıkar.
Gamsızlığı sonradan kazanabilen varsa yolunu bana da göstersin lütfen!birde gamsız hayat çalsın fonda deymeyin keyfimize:)) dicem de sahi bu gamsızlık genetik bişey mi? sonradan kazanılamaz mı? bugunde kronik gastrit teşhisi koydular1 ay papates haşlaması yesem geçermiş gerçeklik payı var mı kızlar yoksa şehir efsanesi mi :)
Mide rahatsızlığı herşeyi dert etmekten olur canım.
Bence artık hiçbirşeyi takma. Kendi sağlığımızdan daha değerli değil hiçbirşey. :)
derdimiz sadece evlenmek olsaydı (yani evlenmiş olmak için evlenmek) zaten gelen kısmetlerden birisine "evet" derdik. içimdekileri birebir yazmışsın arkadaşım.Unutulmaz da, kabulleniyoruz zamanla. Yoksa hafızamızdan silemediğimiz sürece, unutmayız. :)
Ben 29 yaşındayım. Çoğu insan artık bir an önce evlenmemiz gerektiğini düşünüyor ve bizimde sadece bunu istediğimizi sanıyorlar. Aslında ben evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Sevmeden de evlenemem. O yüzden inşallah hepimizin karşısına sevebileceğimiz adam gibi adamlar çıkar.
İpeknur da öyle diyor ama olmazzzz...Alayınız evlenip teni bir topic açın, ben bu gidişle ,burada kanımın son damlasına kadar bekarım bacım
al işte! dedim ben İpeknur da öyle diyor, diye...Ben de seninleyim kuzum. Anca beraber kanca beraber :)
al işte! dedim ben İpeknur da öyle diyor, diye...
28 şahane bir yaş Aslı. Sevmiştim 28 yaşımı fakat 30 yaş dinginliğimi daha bir sevdim. tamam, önceden de çılgın değildim ama insanlara daha fazla kızardım yaptıklarından ötürü.. şimdi kızmayaya, boş vermeye başladım sanki. pek anlatamadım ama!!!evet en genc çıtır benım şimdilik, 28 yaşındayım.
Banyoya girdim, saçımı jöleledim, ojemi sürdüm geldim. Baya konuşulmuş oku oku bitmiyor. :)
Canım ya biz maria ile Amazonlar gibi yaşamayı düşünüyoruz. Kendimize bir kabile kuracağız ve aramıza erkek sinek bile almayacağız :)
erkek fatmalar girebilir mi aranıza? ben de biraz erkek fatmalık var. dışardan değil ama hal ve hareketlerim hanım hanımcıktır da karakter olarak biraz ağır abi gibiyim.
bende evliğim ama ne evli eşim sabah çıkar akşam 10dan sonra gelir, çocuğum yok.benim kocam kk ve topikler ben zaten sormadan girdim aranızada haberiniz yok
arkadaşlar
dün gece için yorumum;
çıkan kahkalarımdan dolayı yukardakiler benim delirdiğimi düşünmüştür.
çok değil birkaç güç içinde beni kapıya atarlar böyle devam edersem.
gülmekten öldüm kopdum az kalır resmen unufak oldum. :84::111:
hele aslı sen yıktın ortalığı +18 ve pisi pisi ile geceye damganı vurdun.
tabii ev sahibemiz ortada yoktu neredeydi yahuuuu bizim bırakıp nereye gitmiş
kıslarrr arada yapalım bu gece muhabbetlerini iyi oluyor. güne iyi başladım valla
Beyzacım aramıza hoşgeldin. :)
Ben ev sahibi Melek Tuğçe...