30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Unutulmaz da, kabulleniyoruz zamanla. Yoksa hafızamızdan silemediğimiz sürece, unutmayız. :)

Ben 29 yaşındayım. Çoğu insan artık bir an önce evlenmemiz gerektiğini düşünüyor ve bizimde sadece bunu istediğimizi sanıyorlar. Aslında ben evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Sevmeden de evlenemem. O yüzden inşallah hepimizin karşısına sevebileceğimiz adam gibi adamlar çıkar.

sanırım sevmeden değil belki ama aşık olmadan sözlenen ve sonra dayanamayıp ayrılan biri olarak kesinlikle deneme bile derim..Ha herkes aşık olarakmı evleniyor bence asla öyle evlenmiyor...heleki bizim dönemlerimizde aman evleneyim telaşı var herkeste ama ben sözlüm mükemmel bir adam olmasına rağmen yapamadım canım ya..sevmeden aşık olmadan daha doğrusu olamadı bende..ha bir kez daha aşık olurmuyum, heleki aşık olduğum adamda bana aşık olurmu hiç bilemiyorum...umuyorum sadece..bazen umudumu yitirdiğimde oluyor...kaderi değiştirebilecek tek güç dua imiş..dua ediyorum bende..severek evlenmek bi şans...umarım bu şansı bende yaşarım...hepimiz yaşarız...

Gamsızlığı sonradan kazanabilen varsa yolunu bana da göstersin lütfen!
Mide rahatsızlığı herşeyi dert etmekten olur canım.
Bence artık hiçbirşeyi takma. Kendi sağlığımızdan daha değerli değil hiçbirşey. :)

"Üzüntüyü Bırak, Yaşamaya Bak." isimli bir kitap okumuştum. Kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama söyle bir söz vardı kitapta: ÜLSER SİZİN YEDİKLERİNİZDEN OLMAZ. SİZİ YİYENLERDEN OLUR.

derdimiz sadece evlenmek olsaydı (yani evlenmiş olmak için evlenmek) zaten gelen kısmetlerden birisine "evet" derdik. içimdekileri birebir yazmışsın arkadaşım.

evet en genc çıtır benım şimdilik, 28 yaşındayım.
28 şahane bir yaş Aslı. Sevmiştim 28 yaşımı fakat 30 yaş dinginliğimi daha bir sevdim. tamam, önceden de çılgın değildim ama insanlara daha fazla kızardım yaptıklarından ötürü.. şimdi kızmayaya, boş vermeye başladım sanki. pek anlatamadım ama!!!

Ya kızlar olucak olucak hi,ssediyorum ben bu arada ankaralı kızlar buluşsak diyorum ya ciddi ciddi..ama kimsede hareket yok sanki:)

Canım ya biz maria ile Amazonlar gibi yaşamayı düşünüyoruz. Kendimize bir kabile kuracağız ve aramıza erkek sinek bile almayacağız :)
erkek fatmalar girebilir mi aranıza? ben de biraz erkek fatmalık var. dışardan değil ama hal ve hareketlerim hanım hanımcıktır da karakter olarak biraz ağır abi gibiyim.

selam herkese

nabersiniz inş herkesler süperdir.
Runa sen 55 e düşene kadar da bizi yiğebilirsin canım. yeterki istediğin kiloya gel. yanındayız sonuna kadar

tuğçe balım sende adını hemen benimsemişssin aferin sana
melek tuğçe heeee

bende evliğim ama ne evli eşim sabah çıkar akşam 10dan sonra gelir, çocuğum yok.benim kocam kk ve topikler ben zaten sormadan girdim aranızada haberiniz yok

erkek fatmalar girebilir mi aranıza? ben de biraz erkek fatmalık var. dışardan değil ama hal ve hareketlerim hanım hanımcıktır da karakter olarak biraz ağır abi gibiyim.

Aşkolsun canım. Senin başımızın üstünde yerin var. Hem bize erkek fatmalar lazim :)

arkadaşlar
dün gece için yorumum;

çıkan kahkalarımdan dolayı yukardakiler benim delirdiğimi düşünmüştür.
çok değil birkaç güç içinde beni kapıya atarlar böyle devam edersem.
gülmekten öldüm kopdum az kalır resmen unufak oldum. :84::111:

hele aslı sen yıktın ortalığı +18 ve pisi pisi ile geceye damganı vurdun.
tabii ev sahibemiz ortada yoktu neredeydi yahuuuu bizim bırakıp nereye gitmiş

kıslarrr arada yapalım bu gece muhabbetlerini iyi oluyor. güne iyi başladım valla

Valla bana da aynısı oldu canim. Komşular ya delirdi ya da eve birini attı demislerdir. :) Asli'nin özlü sözleri hala aklimda, ozellike "sen pisi pisi demezsen gelmezler" lafını çerçeveletip odamın duvarına asacagim :)

Kızlar,
Nerelerdesiniz yahu? Herkes mi yoğun?
Çay molası verdim. Size bir bakayım, dedim fakat in cin top oynuyor bizim konuda!

Akşam gene başlar sohbetler, kediler, musluklar!

O zaman da ben olamıyorum ama!!! :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…