30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Vck ve beyza 190 nolu sayfayı okur musunuz?

Anlayacaksınız?
Maria nere gitti meleğimis tuğce yok

bak ne diyecem ananı babanı seçemezsin ama

kaynanaı ve kayınbabanı seçebilirsin

evet katılıyorum beyza :)) ama şimdiki beylerde çalışan hatun istiyor iyi mi ? evde çalıştıgı yetmiyo gidip bide para kazanacak. evli ve çalışan arkadaşlarıma bakıyorum onları öyle görünce kendim için göze alamıyorum. arı gibiler yaa tembellik yapmaya lüksleri yok bide çocuk varsa yandın :)). ben biraz daha çalışıyım sonrasına bakacaz artık :))
boş durmayı seven biri değilim yine ilerde kendi işimi kurmayı istiyorm ama bu erken kalkmak bana işkence.
çalışan evli bayanlar için düşünüyorumda özgürlük mü oluyo şimdi bu :)) git işte çalış gel evde çalışş amaan bree dağlarr :))

daha rahat bir iş bulacaksın canım

gerçi öyle iş varda bizmi kabul etmiyomuyuz diyeceksin sende haklısın

en iyisi zengin koca ve boy boy bebe

büyük şehirde olunca zor canım çalışmak, yol uzun bikere.. nerdeyse günde 12 saatim gidiyo. devletbabadayız rahat olur dedik ama günümün büyük bi kısmını çalıyoiş . yaş yavaş yavaş kemale eriyor.. strateji değiştirme zamanı :))

gecenin ödüllerini dağıtmışsın bakıyorum da, hakkımı da vermişsin ama

oyooyoy sende benim gibi sırtını dayamışsın devlet babaya

gel keyfim gel

bi de öğretmensen düşer ölürüm şimdi

Herkes öyle deyince normal hayattada burdada, alıştım artık. :)

Geldim canlarım. Yazılanları okuyordum. :)
Kız kaçırmadılar sağlamım.
Bugünn uyandığımda dolunay etkisindenmi ne içimde bir sıkıntı vardı.
Süslenip attım kendimi sokağa iyi geldi.
Siz ne yapıyorsunuz bakıyımm?

Dün azdık azdık
bugün duj alıp tövbe ediyoruz

oyooyoy sende benim gibi sırtını dayamışsın devlet babaya

gel keyfim gel

bi de öğretmensen düşer ölürüm şimdi

çok isterdimmm öğretmen olmayı mini mini ögrencilerimin olmasını birde yazın 2 ay kışın 10 gün tatilini sizin 1 yz ılda yaptıgınız istirahati biz 3 yılda yapıyoruz canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…