30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bak ne diyecem ananı babanı seçemezsin ama

kaynanaı ve kayınbabanı seçebilirsin :KK9::KK9:

evet katılıyorum beyza :)) ama şimdiki beylerde çalışan hatun istiyor iyi mi ? evde çalıştıgı yetmiyo gidip bide para kazanacak. evli ve çalışan arkadaşlarıma bakıyorum onları öyle görünce kendim için göze alamıyorum. arı gibiler yaa tembellik yapmaya lüksleri yok bide çocuk varsa yandın :)). ben biraz daha çalışıyım sonrasına bakacaz artık :))
boş durmayı seven biri değilim yine ilerde kendi işimi kurmayı istiyorm ama bu erken kalkmak bana işkence.
çalışan evli bayanlar için düşünüyorumda özgürlük mü oluyo şimdi bu :)) git işte çalış gel evde çalışş amaan bree dağlarr :))

evet katılıyorum beyza :)) ama şimdiki beylerde çalışan hatun istiyor iyi mi ? evde çalıştıgı yetmiyo gidip bide para kazanacak. evli ve çalışan arkadaşlarıma bakıyorum onları öyle görünce kendim için göze alamıyorum. arı gibiler yaa tembellik yapmaya lüksleri yok bide çocuk varsa yandın :)). ben biraz daha çalışıyım sonrasına bakacaz artık :))
boş durmayı seven biri değilim yine ilerde kendi işimi kurmayı istiyorm ama bu erken kalkmak bana işkence.
çalışan evli bayanlar için düşünüyorumda özgürlük mü oluyo şimdi bu :)) git işte çalış gel evde çalışş amaan bree dağlarr :))

daha rahat bir iş bulacaksın canım :KK9::KK9:

gerçi öyle iş varda bizmi kabul etmiyomuyuz diyeceksin sende haklısın :KK9::KK9:

en iyisi zengin koca ve boy boy bebe

büyük şehirde olunca zor canım çalışmak, yol uzun bikere.. nerdeyse günde 12 saatim gidiyo. devletbabadayız rahat olur dedik ama günümün büyük bi kısmını çalıyoiş . yaş yavaş yavaş kemale eriyor.. strateji değiştirme zamanı :))

arkadaşlar
dün gece için yorumum;

çıkan kahkalarımdan dolayı yukardakiler benim delirdiğimi düşünmüştür. :KK53::KK53::KK53:
çok değil birkaç güç içinde beni kapıya atarlar böyle devam edersem. :KK52::KK52:
gülmekten öldüm kopdum az kalır resmen unufak oldum. :84::111::KK66:

hele aslı sen yıktın ortalığı +18 ve pisi pisi ile geceye damganı vurdun.
tabii ev sahibemiz ortada yoktu neredeydi yahuuuu bizim bırakıp nereye gitmiş :KK53::KK53:

kıslarrr arada yapalım bu gece muhabbetlerini iyi oluyor. güne iyi başladım valla

gecenin ödüllerini dağıtmışsın bakıyorum da, hakkımı da vermişsin ama :KK1::KK34:

büyük şehirde olunca zor canım çalışmak, yol uzun bikere.. nerdeyse günde 12 saatim gidiyo. devletbabadayız rahat olur dedik ama günümün büyük bi kısmını çalıyoiş . yaş yavaş yavaş kemale eriyor.. strateji değiştirme zamanı :))

oyooyoy sende benim gibi sırtını dayamışsın devlet babaya

gel keyfim gel

bi de öğretmensen düşer ölürüm şimdi:KK9::KK9::KK9:

selam herkese :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

nabersiniz inş herkesler süperdir.
Runa sen 55 e düşene kadar da bizi yiğebilirsin canım. yeterki istediğin kiloya gel. yanındayız sonuna kadar :KK55:

tuğçe balım sende adını hemen benimsemişssin aferin sana
melek tuğçe heeee:KK9::KK9::KK9:

Herkes öyle deyince normal hayattada burdada, alıştım artık. :)

İyi akşamlar herkese

Vck kocana yakalandım seni bugün bu sabah :KK9:
Bugün kızlar yok hehalde gecenin etkisinden kurtulamadılar:KK52:
Mariam senin peluşun var bizim oda yok :KK53:
Meleğimissss süslendi akşam kesin bugün dışardaydı. Kaçırdılar mı ne meleğimisi hala yok:KK53:

Geldim canlarım. Yazılanları okuyordum. :)
Kız kaçırmadılar sağlamım. :KK8:
Bugünn uyandığımda dolunay etkisindenmi ne içimde bir sıkıntı vardı.
Süslenip attım kendimi sokağa iyi geldi.
Siz ne yapıyorsunuz bakıyımm?

Geldim canlarım. Yazılanları okuyordum. :)
Kız kaçırmadılar sağlamım. :KK8:
Bugünn uyandığımda dolunay etkisindenmi ne içimde bir sıkıntı vardı.
Süslenip attım kendimi sokağa iyi geldi.
Siz ne yapıyorsunuz bakıyımm?

Dün azdık azdık
bugün duj alıp tövbe ediyoruz :KK9::KK9:

oyooyoy sende benim gibi sırtını dayamışsın devlet babaya

gel keyfim gel

bi de öğretmensen düşer ölürüm şimdi:KK9::KK9::KK9:

çok isterdimmm öğretmen olmayı mini mini ögrencilerimin olmasını birde yazın 2 ay kışın 10 gün tatilini sizin 1 yz ılda yaptıgınız istirahati biz 3 yılda yapıyoruz canım :))

X