30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yani gece 00.00dan sonra evden gelen şuh kahkahalar... bilemiyorum yani

İyi geldiğine sevindim canım.
Aminn canım...
Senin de Allah kalbine göre versinn.

ben de dusumu aldım geldim. muhabbet tam gaz devam ediyormus :) hoşgeldin tuğçecigim buarada. valla çok şey kacirdin gelmeyeli :)

ben de dusumu aldım geldim. muhabbet tam gaz devam ediyormus :) hoşgeldin tuğçecigim buarada. valla çok şey kacirdin gelmeyeli :)
.
Ayy evet öyle olmuşş tam benlikmiş ama kaçırdım. Neyse devamı yarın 00:00 dan sonra artık :)
Bugün herkes te duşa girmiş.
Bende şimdi çay koydum. Duş sonrası çayı.

Hoşgeldinn canımm...
Bende ojemi sürdümm. Kuruttum geldim.
İyiyiz muhabbetler dönmüş baya ama kaçırdık. :)
Sen nasılsın?

iyiyim tuğçecim...yarın sabah erken kalkıcam yatmam lazım aslında...:) neler dönmüş acaba burda, okuyamadım ben...yarın süper bigün olsun kızlar...yarın diyetisyen randevum var...ve eminim birşey değişmedi bugün öle az yedimki halbuki..ben 60 a inene kadar beni dinleyeceksiniz valla:)
bu arada sevgilim olma duygusunu özledim sanırım tuğçe ya...bugün öle bi geldiler bana nedense..

Özlenmezmi kızz?
Ben yeni yeni birşeylere başlıyorum şu aralar.
Valla flört etmeyi özlemişim. Nişanlımla ayrılalı çok uzun bir süre olmadı ama onla hep sorunlar içindeydik.
Ona göre önce iş gelirdi ve ona göre aik 30 dan sonra olmazdı. Aşk ona göre 18 lerinde yaşanması gereken bir duyguydu.
Neyse sonuçta şimdi özüme döndüm.
Allah gönlüne göre versin canımm...
Bu arada sen diyet dedin ama ben tıkınıyorum bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…