30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)

ama hayatım buradaki tüm kızlar farklı şey anladı

musluk + akmak + su :KK9::KK9::KK9:

Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)

Sevgili İpek ;
İşte bu yüzden biz Amazonuz, onlar yakında evlenecek :KK53:

Bence kolayı var, gidip soralım su sesi ile sizin ne alakanız var,dünya su savaşlarına doğru yol alırkene sizin yaptığınız ayıp olmuyor mu deyuu ?? :KK53:

Kızlar valla beni deli zannedecek komşular.. Bildiğiniz, sesli gülüyorum evin içinde..
Turkuaz'ın su meselesine dönecek sonra, allahtan onun yaşlılar evli, ben bir de bekar ve yalnız bir kadın olarak
artık ne senaryo yazacaklar kimbilir.. Çilekli muzlu fondü, buzlu badem, lavanta köpüklü su...
Peluş kediye kimseyi inandıramam :KK53:

fondip diyecektım fondü imiş:KK1::KK1:

tabii bunu sevdiceğinle yiyecen

$th.jpg

sonra duvarlara tırmanacan :KK9::KK9:

Kızlar valla beni deli zannedecek komşular.. Bildiğiniz, sesli gülüyorum evin içinde..
Turkuaz'ın su meselesine dönecek sonra, allahtan onun yaşlılar evli, ben bir de bekar ve yalnız bir kadın olarak
artık ne senaryo yazacaklar kimbilir.. Çilekli muzlu fondü, buzlu badem, lavanta köpüklü su...
Peluş kediye kimseyi inandıramam :KK53:

Odaya gelip biri bnei görse kesin deli diye içeri atar

karnıma ağrılar girdi gülmekten :KK9::KK9:

X