- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.841
sen pisi pisi demedikçe kediler sana bakmaz kiii
ahahhah mart ayı da geliyo değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen pisi pisi demedikçe kediler sana bakmaz kiii
ahahhah mart ayı da geliyo değil mi
Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)
Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)
sen pisi pisi demedikçe kediler sana bakmaz kiii[/
Canım ya yataktan düşüyordum gülmekten :) valla antidepresana filan gerek yok hergün bir doz asli lazım herkese :)
Duşumu alayım, yatağıma sığınıp,ağzı var dili yok peluş kedime sarılayım yatayım ben
yordunuz beni hatunlar, bakın saat 00.00a da çıkamadan yatıcam bırazdan
Türkiye de saat 24:00 oldu sende hemen banyoya koşuyorsun
sen pisi pisi demedikçe kediler sana bakmaz kiii[/
Canım ya yataktan düşüyordum gülmekten :) valla antidepresana filan gerek yok hergün bir doz asli lazım herkese :)
sağol canım benimmm
sabah erken kalkacagım, çenem düştü bugün de.
haydi iyi geceler hepinize. yarın akşam görüşmek üzere, esen kalın
hahahahha O hiç aklıma gelmemişti bak. Neyse, bu gece de öyle olsun bir bakayım 24:00'da duşa girince
musluklardan lavanta köpüklü su akıyordur, yanında da buzlu badem veriyorlardır belki
sustunuz hanımlar bu ne halll
dut mu yediniz yoksam
Kızlar valla beni deli zannedecek komşular.. Bildiğiniz, sesli gülüyorum evin içinde..
Turkuaz'ın su meselesine dönecek sonra, allahtan onun yaşlılar evli, ben bir de bekar ve yalnız bir kadın olarak
artık ne senaryo yazacaklar kimbilir.. Çilekli muzlu fondü, buzlu badem, lavanta köpüklü su...
Peluş kediye kimseyi inandıramam