30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne suyu kız, sen de ucundan +18 e mi giriyorsun ne yapıyorsun öyle

Üst kattan habire su sesi geliyor valla.dün uyuyamadım. Anlamıyom evde iki kişiler o kadar su niye akıyor. Bişî değil barajlarda su kalmayacak kurutacaklar yahu. Uykumdan vazgeçtim

yatak değil de içindeki bir erkek söyleseydi hiç fena olmazdı anam valla az kaldı 00.00 'a da, +18 'e de

abowwww

musluk ?? + suların durmaması ???

bu ne bohemya

bu ne benzetmeler

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Maria ve İpek edepleriyle Amazon olmaya karar verdiler tatlım
Sizin üst kattaki yaşlılara da çok saygı duydum şu anda.. Burada olsalar ellerini öperin o derece, amcam süpermen karısı da kalamiti ceyn zaar

Üst kattan habire su sesi geliyor valla.dün uyuyamadım. Anlamıyom evde iki kişiler o kadar su niye akıyor. Bişî değil barajlarda su kalmayacak kurutacaklar yahu. Uykumdan vazgeçtim

çamaşırı bulaşığı derken başka başka işleri olabilir sabaha kadar

doğa dostu bayan seni

Beyzamm komşucuklarımı görsen birde bu yazdıklarımı okursan daha anlamlı olurdu inan
Herkese iyi geceler.
Mariam ellerşnş öpeceğine onlardan genç ruhlarından örnek al ayol
Öpüldünüz bebikler. 30 luk bebiklerimmmmm

Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)

ben bu gece iyice safçanak oldum

komşucuklar yaşlımı yani

iyi geceler, yatmadan önce muslukları kontrol etmeyı unutma

sen de hepten safmışsın ayol,kusura bakma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…