- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.821
ne suyu kız, sen de ucundan +18 e mi giriyorsun ne yapıyorsun öyle
Duş alıp yatayım ben artık , yoksa sabah saat çalınca içimden ağlamak geliyor
"yaaa bana ne yaaa gitmiycem ben karnım ağrıyooooo, ateşim de var bana ne yaaaaa" diye...
Yatağım da şöyle sesleniyor : "ama bebeğimmm dışarısı çok soğuk, biraz daha kal... "
Bütün bhunlar olurken kalkıp işe gitmek bir zor geliyor anlatamam...((
Hadi herkes yatağına uçsunnnyatamıyom sizi burakıp
Bu gece herkes tam enerjik
Maşallah hepinize. Öpüldünüz 30 luk bebekler
Aslı +18 e koptum yeminle. Sesim yukardaki yaşlılara gitmiştir. Yaşlı dediğime bakmayın maria ve ipekden daha enerjiklersular durmuyor sabaha kadar yahuuu musluk bozuk herhalde
Hadi herkes yatağına uçsunnnyatamıyom sizi burakıp
Bu gece herkes tam enerjik
Maşallah hepinize. Öpüldünüz 30 luk bebekler
Aslı +18 e koptum yeminle. Sesim yukardaki yaşlılara gitmiştir. Yaşlı dediğime bakmayın maria ve ipekden daha enerjiklersular durmuyor sabaha kadar yahuuu musluk bozuk herhalde
Maria ve İpek edepleriyle Amazon olmaya karar verdiler tatlım
Sizin üst kattaki yaşlılara da çok saygı duydum şu anda.. Burada olsalar ellerini öperin o derece, amcam süpermen karısı da kalamiti ceyn zaar
yatak değil de içindeki bir erkek söyleseydi hiç fena olmazdıanam valla az kaldı 00.00 'a da, +18 'e de
Üst kattan habire su sesi geliyor valla.dün uyuyamadım. Anlamıyom evde iki kişiler o kadar su niye akıyor. Bişî değil barajlarda su kalmayacak kurutacaklar yahu. Uykumdan vazgeçtim
hanımlar yaşlar kaç ona göre konuşalım
Erkek derken, peluş bir kedim var ama o da konuşmayı bilmiyor.. O olur mu ?
Ben 32.. Bir tek Aslı 30 altı aramızda
yok yavrum ben başka kediden söz edıyorum
Beyzamm komşucuklarımı görsen birde bu yazdıklarımı okursan daha anlamlı olurdu inan
Herkese iyi geceler.
Mariam ellerşnş öpeceğine onlardan genç ruhlarından örnek al ayol
Öpüldünüz bebikler. 30 luk bebiklerimmmmm
Ben 32.. Bir tek Aslı 30 altı aramızda
Kimse beni istemiyoooooo, bana bakmıyo o hain kedilerrrrrr böhüüüüüüüü ..
Özgüvenim zedelendi şimdi, daha da o yatağa girmem
Beyzamm komşucuklarımı görsen birde bu yazdıklarımı okursan daha anlamlı olurdu inan
Herkese iyi geceler.
Herkese iyi geceler.
Canım sizin içiniz kötü :) su sesi diyince hemen farklı anlamlar çıkartıyorsunuz. Mesela benim ilk akla gelen musluklarının bozulmuş olabileceği idi :) aynı zamanda asli yatakta erkek söylese dediğinde de ilk erkek kedi geldi aklıma :)