30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

eğitim derken canım eğitilmiş insan olarak gördüğüm için onları ondan öyle dedim. çalıştığım kurum belkide bi bayanın en son tercih edeceği yerleden biri, yada bu insanlar beni böyle düşündürttü bilmiyorum
bu seferdee ee artık işini gücünü buldun sevgilin varsa uzatma evlenin yaşında tam müsait demezler mi:) ölür müsün öldürür müsün mahalle baskısı var mış ya eskiden, odanı evini kapat kimseyi duymazdın şimdiki bi başka Allah cemil cümleye sabır versin. sanki eli yüzü düzgün evlenilecek birini bulduk da istemedik.

kızlar sohbetinize ortak olayım istedim evli olmak bence birşey değil insanların ağzı torba değil ki büzesin
ben evliğim ama evlenince herşey bitmiyor bu seferde başka dertler başlıyor
ben ismekte el sanatları öğretmeni olmak için kursa falan gidiyordum bölümümüzle ilgili olarak alış verişte falan bir sürü kişilerle tanışıyoruz
neyse kursa giderken son senemde nişanlandım ertesi sene eksiğim olan bir çerçevemi bitirmek için her zaman gitmiş olduğum hocamın aile dostu olan kişinin çerçeveci dükkanına gittim
çerçevem bitmişti ama koskoca bir çerçeve adam nazik bir şekilde size arabaya kadar yardımcı olayım dedi bende iyi olur dedim
yeni evliğdim belki hamileyimdir sorun olmasın ağır taşımıyayım diğe düşündüm ama pislik adam meğerse aklı başka şeydeymiş
sizin bir sorununuzmu var geçen sene geliyordunuz çok neşeliydiniz şimdi çok üzgünsünüz sizi düşünceli gördüm
bir sıkıntınızmı var arkadaş olalım mı eşinizin bundan haberi olmaz dedi
bende aldım çerçeveyi sinirlendim ayrıldım adamın yanından
daha sonra telefonum çaldı hocama benim ona ücret ödemediğimi söylemiş telefon numaramı istemiş oda vermiş dostları olduğu için güvenmiş kendisine
kızlar daha neler oldu neler fazla yazıp uzatmak istemiyorum ama az kalsın eşimden onun yüzünden ayrılıyordum .
o yüzden benden size abla tavsiyesi ne olursa olsun cahil ve densiz insanlardan uzak durun kendileri pislik başkalarınada çamur atmaktan korkmuyorlar

geçmiş olsun canım yaa, ucuz kurtulmuşsun... var öyle tipler. bela gelir bulur zaten bir şekilde. tavrı yerinde ve zamanında koymak gerek. kadın olmak zor.

benım canım da kahve cektı şimdi, kahve yapıp yanında çikolatayla yiyip içeyim bari:)

geçmiş olsun canım yaa, ucuz kurtulmuşsun... var öyle tipler. bela gelir bulur zaten bir şekilde. tavrı yerinde ve zamanında koymak gerek. kadın olmak zor.
sağol canım var tabikide sanki ben ona kalmışım adam evli barklı bende mutsuzmuşum gerizekalı bizi kendiyle karıştırdı herhalde benim ona evet diyeceğimi düşündü ama ben eşime karşı dürüst oldum ve 2 aylık yeni gelindim eşimle görücü usulü evlenmiştim eşim beni tam olarak tanımıyor benim namusuma bir laf atılsa bende eşimde çok kötü olurduk. ne olursa olsun eşime söyledim ve adamın hakkından geldiler bundan sonra belki başkasının namusuna yan gözle bakmamayı öğrenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…