- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.661
Olamaz mı? Olabilir! :) Hoş geldin.30 sart mi 27 olmaz mi :)
ben de evlenmez sandım. ben de unutmadım. ben de hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, dedim. ben de artık kimseyi sevemem, dedim.Hoşbuldum arkadaşlar. 29 yaşındayım ben. 20 yaşında tanıştım biriyle 7 yıl sürdü, nikaha 25 gün falan vardı sanırım ayrıldık. İlk sevdiğim adamdı, o yüzden sanırım bazı şeyleri kabullenemiyorum. Evlenmiş bir kaç ay önce. Asla yapamaz diye düşünüyodum ben, ama yapmış fotoğraflarını gördüm. İnşallah birini sevebilirim bende artık. Tabi ki hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum hiçbir zaman.
Bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama, ben nedense evlenmicekmişim gibi geliyo. Çünkü kimseyi sevemiyorum, birini sevmeye çalışsam adam gibi biri olmadığı ortaya çıkıyo. Umarım yanılırım bir gün. :)
gülümsün kısss,
menüde güzel miş heee banada versene
bu arada şunu unutmayın, kimse unutulmaz değil, isterseniz gayet unutur, missler gibide seversiniz.
sevmenin en büyük kuralı bence gönlünü gerçekten sevgiye kapatmamak.
şahsım adına karşıma hayırlı biri çıksında misss gibi severim.
geçmişteki insan mı, o kim yahuuu derim
valla olsa hayırlı biri sevecem hemen. ama yok. hani hani ben göremiyom varda mı göremiyom acep
evlilik olayı kısmet bunda biraz hala emin değilim, gönülden isteyip istemediğime.
çok ısrar ederse evlenirim belki
ama evlenmeden evvel özgür kıs olmanın tadını çıkmarmak istiyom yahuu
gülümsün valla ciddi düşüncem bu. artık hayat bizi o noktaya getirdi. vefasız hayırsızın neyini sevim. hayırlı olsaydı hayatımda olurdu. olmayan adamı neyini bekliyim.
umrum olmaz. severimde gezerimde tozarım evlenirimde
Maria'm, senin o temiz kalbine böyle doğuyorsa TURKUAZ ve benim aşık olmamız yakındır inşallah. Hayırlısıyla...Günaydın fıstıklar
E hadi ama artık biriniz "ben aşık oldummm !" diye gelsin de, biz de sevinelim..
Gülümsün ve Turkuaz ikinizden bir aksiyon bekliyorum en yakın zamanda,
Meleğimiz de bu çocukla evlenecek sanırım
Herkes için hayırlısı olsun
Maria'm, senin o temiz kalbine böyle doğuyorsa TURKUAZ ve benim aşık olmamız yakındır inşallah. Hayırlısıyla...
Biliyor musun? Ben de senin için istiyorum. (tabii hepimiz için istiyorum da sen unutamadım falan diyorsun ya o yüzden!)
Merhaba kızlar, umarım haftasonunuz güzel gecmistir. Maalesef berbat bir haftasonu geçirdim ben.
Cumartesi günü 6 aylık hamile bir arkadaşım beni aradi. Alışverişe gideceğini, benim de gelmemi istediğini söyledi. Ben de uzun zamandır gitmek istiyordum bu yüzden kabul ettim.
3-4 magaza gezdikten sonra "Bir yerlerde oturalım, yorulmuşsundur" dedim, çünkü daha önce de düşük yapmıştı. Kendisi 1-2 yere daha baktıktan sonra otururuz dedi, ben de tamam dedim.
Neyse bir kafeye oturduk. 5 dakika sonra endişeyle tuvalete gitti ve koşarak geri döndü. Akıntım var hemen hastaneye gidelim dedi apar topae hastaneye doğru yola çıktık. Yolda eşine de haber verdi. Hastaneye gittiğimizde eşi de içerideydi ve birden bağırmaya başladı. Sabahtan akşama kadar geziyorsun, bu cocugu da oldureceksin diye. Sonra bana döndü, bunlarin tuzu kuru kocası çocuğu mu var, sen bunlarla bir misin dedi...
O an ne olduğumu bilmedim. Arkadaşıma beni haberdar et diyebildim ve arkama bile bakmadan terkettim hastaneyi. Akşam arkadaşımi aradım ne oldu diye. Eşi açtı telefonu. Bir kibar, bana teşekkürler, iltifatlar, iyi ki yanindaymissin yoksa panikten daha kötü şeyler olurdu gibisinden laflar. Sanki hastanedeki o değil. Ben de hiç cevap vermeden arkadaşimi istedim. Vajinal iltihaplanmadan kaynaklanan akıntıymis. Bebekle ilgili herhangi bir sorun yokmuş. Geçmiş olsun dedim. Eşiyle beni kahvaltıya davet ettigini söyledi. Gelmek istemedigimi söyledim ben de.
Yarım saat sonra mesaj çekti. Eşim çok üzülmüş, senden özür dilemek istiyor lütfen kahvaltıya gel diye. Ben de cevap yazmadım.
Başıma böyle şeyler geldikçe insanlardan soğuyorum, kimseyle gorusesim gelmiyor.
Merhaba kızlar, umarım haftasonunuz güzel gecmistir. Maalesef berbat bir haftasonu geçirdim ben.
Cumartesi günü 6 aylık hamile bir arkadaşım beni aradi. Alışverişe gideceğini, benim de gelmemi istediğini söyledi. Ben de uzun zamandır gitmek istiyordum bu yüzden kabul ettim.
3-4 magaza gezdikten sonra "Bir yerlerde oturalım, yorulmuşsundur" dedim, çünkü daha önce de düşük yapmıştı. Kendisi 1-2 yere daha baktıktan sonra otururuz dedi, ben de tamam dedim.
Neyse bir kafeye oturduk. 5 dakika sonra endişeyle tuvalete gitti ve koşarak geri döndü. Akıntım var hemen hastaneye gidelim dedi apar topae hastaneye doğru yola çıktık. Yolda eşine de haber verdi. Hastaneye gittiğimizde eşi de içerideydi ve birden bağırmaya başladı. Sabahtan akşama kadar geziyorsun, bu cocugu da oldureceksin diye. Sonra bana döndü, bunlarin tuzu kuru kocası çocuğu mu var, sen bunlarla bir misin dedi...
O an ne olduğumu bilmedim. Arkadaşıma beni haberdar et diyebildim ve arkama bile bakmadan terkettim hastaneyi. Akşam arkadaşımi aradım ne oldu diye. Eşi açtı telefonu. Bir kibar, bana teşekkürler, iltifatlar, iyi ki yanindaymissin yoksa panikten daha kötü şeyler olurdu gibisinden laflar. Sanki hastanedeki o değil. Ben de hiç cevap vermeden arkadaşimi istedim. Vajinal iltihaplanmadan kaynaklanan akıntıymis. Bebekle ilgili herhangi bir sorun yokmuş. Geçmiş olsun dedim. Eşiyle beni kahvaltıya davet ettigini söyledi. Gelmek istemedigimi söyledim ben de.
Yarım saat sonra mesaj çekti. Eşim çok üzülmüş, senden özür dilemek istiyor lütfen kahvaltıya gel diye. Ben de cevap yazmadım.
Başıma böyle şeyler geldikçe insanlardan soğuyorum, kimseyle gorusesim gelmiyor.
Canım benimmm, sağol birtanem..
Hala içimden çok yakında sizden güzzel haberler alacakmışım gibi geliyor.
Ben kendimden çok da umutlu değilim lakin, siz aşık olun, ben de mutlu olurum sizin adınıza..
Dünyada biraz daha fazla aşk olması beni çoook mutlu eder
canım benim cidden senin yerimne benim asabım bozuldu...dengesiz insan..hiç üzülüpte cnaını sıkma...o kim ya...deseydin evet ben sizinle bir değilim die..gerizekalıya bak...BUgünde oda arkadaşım bi mevzu üztüne 40 yaşına geldin sen bile elenemedin dedi bana..ona neyse ve ne alakaysa...kaldıki bunu diyen 35 yaşında bir erkek ve bekar...dengesiz insanoğlu işte...cidden cahiller bu insanlar..hiç muhattap olma derim ben..
canım benim cidden senin yerimne benim asabım bozuldu...dengesiz insan..hiç üzülüpte cnaını sıkma...o kim ya...deseydin evet ben sizinle bir değilim die..gerizekalıya bak...BUgünde oda arkadaşım bi mevzu üztüne 40 yaşına geldin sen bile elenemedin dedi bana..ona neyse ve ne alakaysa...kaldıki bunu diyen 35 yaşında bir erkek ve bekar, kimsede beğenip evlenmedi onunla...ben ise 30 yaşındayım...dengesiz insanoğlu işte...cidden cahiller bu insanlar..hiç muhattap olma derim ben..
Canım benim, çok şükür ki anne ve bebeği iyilermiş. Bence bu iyi bir haber.
Arkadaşının eşi panikle densizlik yapmış. Gerçekten davranışının haklı görülecek hiç bir tarafı yok.
Ama diğer taraftan adam hatasını anlamış. Bazen sinirle, panikle, endişeyle hepimiz maksadını aşan sözler
sarfedebiliriz. Kırılmakta çok haklısın, araya mesafe koymakta da haklısın ama sırf o adam sinirle böyle şeyler
söyledi diye bence insanlardan soğuma.
Senin insanları ne kadar seveceğin konusunda kimsenin davranışı referans olmasın. Bu duygu, uzun vadede sana zarar verir.
O adam 3 gün sonra unutur, eşiyle, çocuğuyla, işiyle , gücüyle kendi gündemine döner. Ama sen, sırf bunun gibi bir kaç kendini bilmezin davranışı yüzünden hayata ve insanlara bakışını değiştirirsin.. Sence değer mi ?
Canım benimmm, sağol birtanem..
Hala içimden çok yakında sizden güzzel haberler alacakmışım gibi geliyor.
Ben kendimden çok da umutlu değilim lakin, siz aşık olun, ben de mutlu olurum sizin adınıza..
Dünyada biraz daha fazla aşk olması beni çoook mutlu eder
biz de sizin düğünlerinizde hayal çekeriz.Evet canım benim de içime doğuyor. Sadece aşk değil hayırlı bir ask yaşayacaksınız inşallah. Maria ile ben de düğününuzde göbek atarız artık :)
​senin mutlu olman da bizi mutlu eder ama!!! :)
Canımsın :))
Hepimiz için en iyisi , en güzeli, en hayırlısı ne ise ; öyle olsun canım..
Evlilikse evlilik, ilişkiyse ,ilişki , yalnızlıksa yalnızlık...
Benim için en hayırlı ne olacaksa, o durumdan mutlu olabilmeyi diliyorum kendim için
Ve sizlere de , gönülünüzce dolu dolu yaşayacağınız kocamaaaan bir AŞK diliyorum
Çabuk gelsin !