30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

amin ALLAH razı olsun daha iyileri senin olsun inşallah tez vakitte huzurlu bir yuvan ve hayırlı bir eşin olur

Rabbim ana babanı başınızdan eksik etmesin en büyük güzellik ailede her başımız sıkıştığında çaldığımız tek kapı başımızı yasladığımız omuzlar ve en çıkarsız sevgi ana baba sevgisi
ben evlendim ve bunu daha iyi anladım sana hak veriyorum ailene yakın ol ailen arkanda olursa seni hiç kimse üzemez bunu sakın unutma:KK34::KK34:

Teşekkür ederim canımm güzel dileklerin için. :KK16:
Senden Allah razı olsun.

birde gamsız hayat çalsın fonda deymeyin keyfimize:)) dicem de sahi bu gamsızlık genetik bişey mi? sonradan kazanılamaz mı? bugunde kronik gastrit teşhisi koydular :KK43: 1 ay papates haşlaması yesem geçermiş :KK70: gerçeklik payı var mı kızlar yoksa şehir efsanesi mi :)

birde gamsız hayat çalsın fonda deymeyin keyfimize:)) dicem de sahi bu gamsızlık genetik bişey mi? sonradan kazanılamaz mı? bugunde kronik gastrit teşhisi koydular :KK43: 1 ay papates haşlaması yesem geçermiş :KK70: gerçeklik payı var mı kızlar yoksa şehir efsanesi mi :)

Mide rahatsızlığı herşeyi dert etmekten olur canım.
Bence artık hiçbirşeyi takma. Kendi sağlığımızdan daha değerli değil hiçbirşey. :)

Canım gamsizlik genetik ama yaşadığın olaylar da bu yeteneği kazandırıyor kısmen :)
Patates haslamasi mide bulantisina iyi gelir diye biliyorum ama gastrite iyi gelir mi bilemem, cahilligime ver lütfen :)

Meleğimiss bugün yoğundu kuzucum.
Çalıştım bol bol. Aşırı yoğun olunca topice girmiyom. Hem iş hem topic vs site gezmek yoruyor açıkcası
Bende sadece işe bakıyom böyle olunca

Bende sizden özendim çay çikolata yaptım.
İpek sende kahve değide bir çay içebilirsin bence. Sen ailenlemi yaşıuorsun ipek cim. Yoksa tekmi birde hangi ildesin?

Kızlar bu arada bugün aşk konuşulmuş aşkı bulursam öpcem onu:KK54: dua edinde hayırlı akşlar bulsun inş bizleri.
Valla çok hevesliyi. Topic in adını değiştirmek için. :KK24:

Çalıştım bol bol. Aşırı yoğun olunca topice girmiyom. Hem iş hem topic vs site gezmek yoruyor açıkcası

İpek sende kahve değide bir çay içebilirsin bence. Sen ailenlemi yaşıuorsun ipek cim. Yoksa tekmi birde hangi ildesin?

Kızlar bu arada bugün aşk konuşulmuş aşkı bulursam öpcem onu:KK54: dua edinde hayırlı akşlar bulsun inş bizleri.

Evet canım yorucu olabilir dediğin gibi.
Aşkı yakalarsan muck muckk... :KK19:

Ben tek yaşıyorum canım, Mugla'dayim.
Ben de senin gibi işler yoğun olunca ki genelde öyle oluyor, pek takip edemiyorum burayı.
Topicin adını değiştirme konusunda en isteksiz benim herhalde. Hepinizi kendi ellerimle evereyim bir, sonra bakarız :)
Senin tavsiyene uydum, papatya çayı içiyorum bu arada :)

sağolun kızlar :) stres en büyük neden oldu bide işe başlayınca aç tok demeden sigara içtim ardı ardına..... o tetikledi bu körükledi ben destekledim derken midem şükür iyi dayandı bana :) artık dikkat etmeye başladm ama herşeye yeniden başlıcam sıfır km olcam inş :)

Ben tek yaşıyorum canım, Mugla'dayim.
Ben de senin gibi işler yoğun olunca ki genelde öyle oluyor, pek takip edemiyorum burayı.
Topicin adını değiştirme konusunda en isteksiz benim herhalde. Hepinizi kendi ellerimle evereyim bir, sonra bakarız :)
Senin tavsiyene uydum, papatya çayı içiyorum bu arada :)

İpekkkk hayalim bodrum da yaşamak
Anaaaa muğla demek ya. Ölüyom muğlaya yaaaa çok seviyorum. Ben yalnış yerdeyim. Orda yaşamam gerekli. İst bana göre değil.
Teksin demek kader arkadaşım bende tekim. Olsun huzursuz olup evli olmaktansa bekar olup tek olmak en güzeli valla. Allah hayırlı ise nasip etsin inş evliliği. Bide inan karşına hayırlısı çıktımı o isteksiliğin gider ( duyanda karşıma biri çıktı öle oldum sanar :KK52: )
Ama inanıyorum ben ya iyi insanlar erkekler açısından avar yani. Allah bize hayırlı ailenin hayırlı evladını nasip etsin inş. Ailede önemli.

Meleğimisss sen bu hafta şu çocukla görüşmedin mi? İçimden bşr ses sen hızlı şekilde evlencen diyor. Hayırlısı ile înş. :KK16:

Anaaaa muğla demek ya. Ölüyom muğlaya yaaaa çok seviyorum. Ben yalnış yerdeyim. Orda yaşamam gerekli. İst bana göre değil.
Teksin demek kader arkadaşım bende tekim. Olsun huzursuz olup evli olmaktansa bekar olup tek olmak en güzeli valla. Allah hayırlı ise nasip etsin inş evliliği. Bide inan karşına hayırlısı çıktımı o isteksiliğin gider ( duyanda karşıma biri çıktı öle oldum sanar :KK52: )
Ama inanıyorum ben ya iyi insanlar erkekler açısından avar yani. Allah bize hayırlı ailenin hayırlı evladını nasip etsin inş. Ailede önemli.

Meleğimisss sen bu hafta şu çocukla görüşmedin mi? İçimden bşr ses sen hızlı şekilde evlencen diyor. Hayırlısı ile înş. :KK16:

Görüştük canım. :)
Bugün mariada öyle dedi. Bilmiyorum ki canım hayırlısı diyorum. :KK16:

kıslar bencede topikimizin adı değişsin... gördükçe bilinç altımıza farklı kodlamalar yerleşecek mazallahh :)) her telden konuşuluyo bekarlık derken, iş sıkıntısı eş dost hastalık vs. hepsinden dem vuruyoruz. Kahve Molası olabilir, bu akşam herkes kahvesiyle eşlik etti ne de olsa :))

Canım benim başımdan kötü bir evlilik geçti. Isteksiz olmam büyük ölçüde bundan kaynaklanıyor.
Hayırlı aile, hayırlı evlat isteğine en içten dileklerimle katılıyorum. Ne tip, ne maddi durum, bence en önemli şey karşınızdakinin hayırlı biri olması ve önce kendisine saygılı olmasi.
Canım her zaman beklerim, ben Bodrum'da oturmuyorum ama, bence, ordan daha güzel bor yer olan Fethiye'deyim. Istanbul'da doğup buyumeme rağmen ınan ki oraya gidince boğulacak gibi oluyorum. Buradaki huzura alıştım sanırım. Bir de yazın sıcağı olmasa :)

kıslar bencede topikimizin adı değişsin... gördükçe bilinç altımıza farklı kodlamalar yerleşecek mazallahh :)) her telden konuşuluyo bekarlık derken, iş sıkıntısı eş dost hastalık vs. hepsinden dem vuruyoruz. Kahve Molası olabilir, bu akşam herkes kahvesiyle eşlik etti ne de olsa :))

30 lu yaşlar ve kahve molası :)

X