30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın fıstıklar :KK3:

E hadi ama artık biriniz "ben aşık oldummm !" diye gelsin de, biz de sevinelim..
Gülümsün ve Turkuaz ikinizden bir aksiyon bekliyorum en yakın zamanda,
Meleğimiz de bu çocukla evlenecek sanırım :KK3:

Herkes için hayırlısı olsun :KK16:

Kızz nerden hissettin evleniceğimi :)
İçine mi doğduu?
Bilmiyorum ki valla ne olur. Akışına bıraktım.
Hayırlısı neyse o olcak artık. :KK16:

Canım benimmm, sağol birtanem..
Hala içimden çok yakında sizden güzzel haberler alacakmışım gibi geliyor. :KK16:

Ben kendimden çok da umutlu değilim lakin, siz aşık olun, ben de mutlu olurum sizin adınıza..
Dünyada biraz daha fazla aşk olması beni çoook mutlu eder :KK16:

Aaa neden umutlu değilsin canım?
Senn de aşık ol. Sensiz olmaz bu iş. :)

Tünaydın canlarımm...:KK3:
İpeknurcum üzülme sen. O kişi sinirle ağzından çıkan lafı bilememiş.
Onun densizliğine ver ve yıpratma kendini.
bİLİYORsun ki bu sadece sana zarar verir.
Ve herkese güzel, mutlu, aşklı günler dilerim. :KK16:

Teşekkür ederim tugcecigim. Unuttum gitti zaten kendimi uzmeye değmez böyle insanlar için.
Beni bırak haberler senden :) Ufukta güzel seyler var sanırım :KK16:
Ama burdan aşk arifesinde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Beyaz atli prensleri bulup bizleri unutursaniz hepinizin düğünlerini basmaya gelirim ona göre :KK37:

Teşekkür ederim tugcecigim. Unuttum gitti zaten kendimi uzmeye değmez böyle insanlar için.
Ama burdan aşk arifesinde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Beyaz atli prensleri bulup bizleri unutursaniz hepinizin düğünlerini basmaya gelirim ona göre :KK37:

İpeknur,
Boş ver! Telaşından ne diyeceğini bilememiş. Densizlik olmuş ama boş ver, üzme kendini.

Bu arada bana kalori listesi verecektin değil mi?
Yoksa bir başka arkadaşla mı konuşmuştum ben o konuyu. :KK59:

İpeknur,
Boş ver! Telaşından ne diyeceğini bilememiş. Densizlik olmuş ama boş ver, üzme kendini.

Bu arada bana kalori listesi verecektin değil mi?
Yoksa bir başka arkadaşla mı konuşmuştum ben o konuyu. :KK59:

Canım ya çok özür dilerim isten güçten akilmdan tamamen çıkmış . En sevmediğim şeyi kendim yaptim, birine söz verip yerine getirmemek.
Hemen arıyorum canım kusura bakma

Canım ya çok özür dilerim isten güçten akilmdan tamamen çıkmış . En sevmediğim şeyi kendim yaptim, birine söz verip yerine getirmemek.
Hemen arıyorum canım kusura bakma
Estağfurullah canım, insanlık halidir. Asıl ben üzüldüm şimdi, ipeknur'a zahmet verdim diye. Aldım listeyi bu arada sağ ol canım. :KK16: :KK37:

Son düzenleme:

Canım yeni bir insanı tanımaya çalışıyorum 3 haftadır. :)
Hayırlısı diyorum benim için ve herkes için. :KK16:

işini gücünü kurduysan gerçekten bekar olmak bu toplumda çok zor. herkesle uygun düşer mi düşmez mi demeden yakıştırılıyorsun. bekar olmak bi yerde de sanki tercih edilmemişiz gözüyle görülüyor. sıkıldım artık, yaşda 30 a daha var devlette iş sahibiyim ama mahalle kadınlarından beter agız var işyerinde. kimmseyle konuşasım yok bıktım saçma sapan muhabbetlerinden:KK43:(

Canımsın :))
Hepimiz için en iyisi , en güzeli, en hayırlısı ne ise ; öyle olsun canım..
Evlilikse evlilik, ilişkiyse ,ilişki , yalnızlıksa yalnızlık...
Benim için en hayırlı ne olacaksa, o durumdan mutlu olabilmeyi diliyorum kendim için :KK16:

Ve sizlere de , gönülünüzce dolu dolu yaşayacağınız kocamaaaan bir AŞK diliyorum :KK16:
Çabuk gelsin !:KK9:

bunları ben okurken ezan okunuyordu, ben de kocamaaan bir AMİN dedim az önce. haydi hayırlısı hepimiz için.

işini gücünü kurduysan gerçekten bekar olmak bu toplumda çok zor. herkesle uygun düşer mi düşmez mi demeden yakıştırılıyorsun. bekar olmak bi yerde de sanki tercih edilmemişiz gözüyle görülüyor. sıkıldım artık, yaşda 30 a daha var devlette iş sahibiyim ama mahalle kadınlarından beter agız var işyerinde. kimmseyle konuşasım yok bıktım saçma sapan muhabbetlerinden:KK43:(

ben de senın gibiyım calısıyorum,yasım 28,bana da evde kaldın dıye şaka yollu takılmaya başlandı:KK19:

ben de senın gibiyım calısıyorum,yasım 28,bana da evde kaldın dıye şaka yollu takılmaya başlandı:KK19:
aynen kızlar, ben de bu duruma sinir oluyorum.
seni tanımayan bir insan sırf sen kızsın karşıdaki erkek diye saçma sapan yakıştırmalara giriyor.
arkadaşım sen benimle hiç oturdun, konuştun mu? hayat görüşüm, beklentilerim nedir biliyor musun?

nedir yani eski zamandaki gibi sırf biri kız biri erkek, tamam işte baş göz edelim!!!
olay bu mudur yaa!

inanın bazen sırf bu gibi durumlardan dolayı bile evli olmak istiyorum. bu ne yaaa?
:KK47:

aslı,buglemsu ve gülümsün size katılıyorum..aynı saçma espriler bana da yapılıo ve okuldaki bekar erkek öğretmenlerle slmlaşamıyorum bile bu yüzden..çok sinir bozucu..

cahillik baki kalıyor bazı konularda eğitim de alsa insanların bazı huyları değişmiyor. iş yerinde bi arkadaş var benden 2 yaş büyük ve evli arada takılıyodu seviyesini bozmadan bende arkadaşım gibi görüyürm. yanındaki memur bozuntusu o seni kardeşi gibi görüyoda ondan öyle yapıyo .... dimi abisi, dimi abisi 2 lafından biri oldu. sürekli onun benim abim oldugunu hatırlatma çabası nedir Allah aşkına:KK43: insan abi kardeş muhabbetine girmedende saglık lı ilişki yürütemez mi dostça arkadaşca.....
bende artık günaydın iyi akşamlar dışında muhabbet etmiyorum. sorarlarsa kısa cevap verip geçiyorum. senin yok mu diye sorup duruyolar ayrıldıgım erkek arkadaşım vardı onla görüşüyomuşuz gibi anlatıyorum bazen. amakendimi çk huzursuz hissediyrum :KK43:

cahillik baki kalıyor bazı konularda eğitim de alsa insanların bazı huyları değişmiyor. iş yerinde bi arkadaş var benden 2 yaş büyük ve evli arada takılıyodu seviyesini bozmadan bende arkadaşım gibi görüyürm. yanındaki memur bozuntusu o seni kardeşi gibi görüyoda ondan öyle yapıyo .... dimi abisi, dimi abisi 2 lafından biri oldu. sürekli onun benim abim oldugunu hatırlatma çabası nedir Allah aşkına:KK43: insan abi kardeş muhabbetine girmedende saglık lı ilişki yürütemez mi dostça arkadaşca.....
bende artık günaydın iyi akşamlar dışında muhabbet etmiyorum. sorarlarsa kısa cevap verip geçiyorum. senin yok mu diye sorup duruyolar ayrıldıgım erkek arkadaşım vardı onla görüşüyomuşuz gibi anlatıyorum bazen. amakendimi çk huzursuz hissediyrum :KK43:

Böyleleriyle ilişkilerini mesafeli tut canım en güzeli.
Bunlar nasıl eğitimci ben anlıyamadım açıkçası.
Kafalar değişmiyor bazen demekki.
Okusada eşeklik baki kalıyor.

kendini bilmez çoookkk..kendini neden huzursuz hissediyosunki?mesafeyi koymuşsun zaten..ayrıca da onlar yanlış anlamasın die sanırım görüştüğünü söylüyosun..bitti de..içleri fesat insanlar..kendileri gibi biliyolar herkesi..çok sinir oldum..

X