30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

biraz canım sıkkındı..sizin de enerjinizi düşürmek istemedim..iyiyim ama artık çok şükür :)))hem de tatildeyim..evde geçireceğim ama olsun :)))

Gelip paylaşabilirdin bizimle canım. Yardımcı olmaya çalışırdık.
Ama şimdi iyi olmana sevindim. :)
Ne kadar tatilin var?

Aynen canım kac kere giderken bu sefer bitecek senin fikrini degistkrmesine izin verme dedim olmadı. Yok yalama olmuştu ilişki bizim ki de 4 yıl sürdü sandı ki ondan kopamam bitiremem. Çantada keklik gördü :) ama bitirdim. Şimdi sağ da solda 30a kadar evlenmezse ben alırım diyormuş gerizekali sanki ben ona kaldım hala adamda özgüven tavan ya:) şu face de foto paylaşma işini sevmem ama öyle bi durum olursa ilk isim nispet yapmak olacak tabi o benden önce evlenmezse.çünkü bu tiplerin anaları da oğullarını hint kumaşı sandığı için sana kız mi yok modunda hepsi. Bize ölüp biten maşallah eden ablası ayrılınca kilini kipirdatmadi ve beni suçladı kadin alttan almaliymis falan. Ayy dolmusum neyse relax :)

Bizde bigün tartışıyoduk ablası geldi, o sana hesap vermek zorunda değil ama sen zorundasın demişti. Bende ablasına sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eziliyo kadınlar zaten dedim. O tartışmadan sonra zaten benden uzaklaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Bilmiyorum insanlar neden bu kadar kötü. Ben evlilik fotoğraflarını gördüm, imkansız sanıyordum evlenmesi. Yani belki 5 sene sonra evlense yine bu kadar zorlanmazdım. :)

Canım 7 yıl emek vermişsin kötü olmuş. Ama hayırlısı değildi demekki.
Umarım birine kalbini açıp sevebilirsin. Karşına adam gibi bir adam çıkar.
Bizler içinde öyle...
Bende nişanlımdan ayrıldım.
1 Ayı geçti.
Gece rüyamda gördüm onu. Gözlerine bakıyordum. Hiç konuşmadan gözlerimle Neden, neden mücadele etmedin diyordum.
O da susuyordu.
Kısmet iştee... Ben genede kalbimi kapatmadım. Görüştüğüm, tanımaya çalıştığım biri var hatta şu anda.
Kendimi koyvermedim.

Denedim bende, deniyorum da. Yani hayatıma biri girmesin diye bi düşüncem yok. Girsin hayatıma biri, ama adam gibi biri olsun. Bu devirde böylesini bulmak zor, ümitsizliğim ondan.

Bizde bigün tartışıyoduk ablası geldi, o sana hesap vermek zorunda değil ama sen zorundasın demişti. Bende ablasına sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eziliyo kadınlar zaten dedim. O tartışmadan sonra zaten benden uzaklaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Bilmiyorum insanlar neden bu kadar kötü. Ben evlilik fotoğraflarını gördüm, imkansız sanıyordum evlenmesi. Yani belki 5 sene sonra evlense yine bu kadar zorlanmazdım. :)

Denedim bende, deniyorum da. Yani hayatıma biri girmesin diye bi düşüncem yok. Girsin hayatıma biri, ama adam gibi biri olsun. Bu devirde böylesini bulmak zor, ümitsizliğim ondan.

Zor deme canım kolay de ki öyle olsun :)
Ne dersek o olur biliyorsun.
İnşallah karşına seviceğin düzgün biri çıkar en kısa zamanda.

kızlarrr günaydınn:) dün gittima lışveriş yaptım süperdi:) çok güzel şeyler aldım kendime:))

kilo vermem durdu ya ona canım sıkkın ama ii hissediyorum şu aralar...öpüyorum sizi..

kızlarrr günaydınn:) dün gittima lışveriş yaptım süperdi:) çok güzel şeyler aldım kendime:))

kilo vermem durdu ya ona canım sıkkın ama ii hissediyorum şu aralar...öpüyorum sizi..

günaydın canım,

runa bak kilo verirken zaten başta önce vücuttan su çekilir. sonra azar azar vermeye başlarsın. sonra daha hızlı olur kilo vermen. bir anda hızlı kilo vermen sağlıklı değil zaten.
ayrıca hiççç üzülme aldıklarını güle güle kullan, iyi günlerde inş.
iyice kilo ver ilonu oturt sonra kendine bir sürü cici al. giyin resim çekin bize de göster :KK34:

herkese günaydıncıklarrr :KK3::KK3:

Günaydın Kızçeler,
Etiform bisküvim, peynirim, çayım ve ben size merhaba demek istedik. :-)
Kilo vermeye çalışama çabalarım devam ediyor. :)

İpeknur'du sanırım bana arkadaşından kalori listesi alıp verecekti. ne oldu acaba?

X