30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)

yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..

Sendeki şu kilo verme azminden birazcık da bende olsa ya... Çok takdir ediyorum senin bu azmini canım.
İyi haberlerini bekliyoruz :KK16:

Sendeki şu kilo verme azminden birazcık da bende olsa ya... Çok takdir ediyorum senin bu azmini canım.
İyi haberlerini bekliyoruz :KK16:

tatlım ben verdiysem ehrkes verir.geç bile kaldım..3 sene önce ben 77-78 kiloydum..ondan öncede 72-73 idim.78 lere çıkınca diyetisyene başlamaya karar verdim..3 ayda 62,5 oldum..sonra ara verdim ama 63-67 aralığında 2 yıl kaldım...sonra işte yaşadığım stresten tekrar 70 i görünce...dedim bu gidecek 60 ın altına inmem lazım.yeniden diyetisyene başladım...şimdi işte 65,8 i gördüm ama 60 ın altına inmeden rahat yüzü yok...:) ama ben verdiysem herkes verir..ama kendi kendine zor ermek diyetisyenle ancak verebiliyorum ben...

tatlım ben verdiysem ehrkes verir.geç bile kaldım..3 sene önce ben 77-78 kiloydum..ondan öncede 72-73 idim.78 lere çıkınca diyetisyene başlamaya karar verdim..3 ayda 62,5 oldum..sonra ara verdim ama 63-67 aralığında 2 yıl kaldım...sonra işte yaşadığım stresten tekrar 70 i görünce...dedim bu gidecek 60 ın altına inmem lazım.yeniden diyetisyene başladım...şimdi işte 65,8 i gördüm ama 60 ın altına inmeden rahat yüzü yok...:) ama ben verdiysem herkes verir..ama kendi kendine zor ermek diyetisyenle ancak verebiliyorum ben...

Ben 61 kg oldum.. Daha önce yazları 49-50 kg, kışları 52 kg yaşayıp gidiyordum...
Şubat başında spora başlayacağım ben de. Şu an diyet yapıyorum dersem, yalan söylemiş olurum.
Ama spora başlayınca ben de dikkat edeceğim yediklerime. Karatay diyetini okuyorum bir süredir.
Çok mantıklı ve sağlıklı geldi bana..

Çıtır derken, son 8 ayda aldığım 10 kilo da dahil mi, değil mi bilemedim ama... :KK53:
Günaydın fıstığım !:KK16:

evet evet o kilolarda dahil. ama eski kilona inersen bak senin topic in en çıtırı ilan ederiz. :KK34::KK34:
runa nın arkasından sende koşabilirsin. çıtırlığına çıtırlık katarsın :KK34:

canım termal bi tesise gidiyoruz ailemle..orda hamam sauna fitness 4 gün kalıcam daha bi veririm gibi sanki:) valla son verdiği 1 kilo acaip mutlu etti beni..buraya sizede yazmıştım ya takılmıştım resmen veremiyordum..mutlu oldum 65 li rakamlarımı görünce...eski kilom 62.5 a 3.3 kilo kaldı, inşallah veririm turkuazcım..tatilde ii gelicek inşallah..bugün de kendime özendim güzel giydim ojelerim bordo ama bi kurumadı tam kötü oldu gibin:)
kızlar ayrıca haftasonu alışverişe çıktım,pentide indirimden dolu çorap aldım, zaten kaçmıştı çoğu..birde atalardan ki ordan şimdiye kadar bişey alamıştım hiç bir çanta aldım, park bravodanda siyah bir yelek:)

runa sen iste verirsin. azmin elinden bişi kurtulmaz. yemek yemek anlık zevkdir. azcık boğazını tuttumuydu verirsin.
oooo termal tesis filan oooooooo, bende gelip o termal tesisde sıcak sıcak sularda yatsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43:
git git canım değişiklik iyi gelir. kilo ver bak inan özgüvenin daha da fazla olur. ayrıca emin ol, akşam geç yemek yemedim mi, asitli şeyler kahve ve hamur işindne uzak durdumuydu inemeyeceğin kilo olmaz. ben buna çok inanıyorum. çok su iç ve akşam geçe kalma yemek konusunda :KK34::KK34:
inş 60 oldum diyeceğin günleride duyalım. fazla verki dengelemek aşamasında 1 kilo filan alabilirsin. :KK34::KK34: (bu arada ben bunları diyet yapan arkadaşlarımdan öğrendim.) sankim sürekli diyet yapıyom sanılmasın.

runa aldıklarını güle güle kullan canım. senden de resim bekliyoruz. ben merak ettim seni

Son düzenleme:
bu arada bence bugün meleği beklmeyelim.
o gelmez bugün önümüzdeki hafta sonuna kadar dinlenir.
hafta sonu sevgili adayı ile gezdi yaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: artık kendine gelmesi vakit alırrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Sen kaç yaşındasın canım? :)
Kimimiz yeni başlangıçlar yapıyoruz kimimizin sevgilisi yok. :KK66:

yaş 37 sevgili de başlangıcı da yok yok oğlu yok
kıs bildiğin evde kalmış kıs kurusuyum :KK9::KK9::KK9:

yıldönümüne 4 ay kalmış bak:))) gün sayıyoruz burada:))

bana diyosan eğer 4 ay diil ya 4 hafta hafta bitsin o 4 hafta hayırlısıyla yeni tecker yapayım kendime:KK31::KK31::KK31: bu seferde başka b tarih sallar o tarihe kadar kandırırım kendiceğizimi:)

günaydın çıtırlar :KK3::KK3::KK3::KK3: neredesiniz yahuuuuu :44::44::44:
buradayız görmüyo musun:)

günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)

yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..

aa tebrikler keşke bende başlayabilsem şu işe tam 7 kilo vermem lazım :KK43:

Günaydın tatlım :KK16:
günaydın ama yine yakalayamadım :)

Çıtır derken, son 8 ayda aldığım 10 kilo da dahil mi, değil mi bilemedim ama... :KK53:
Günaydın fıstığım !:KK16:

ben iki yılda 7 kilo yukaırya attım yaş ilerleyince kilo vermek te zorlaşıyor metabolizma yavaşlıyorum yani oooooooooooffffffffffffff:KK43:

Ben 61 kg oldum.. Daha önce yazları 49-50 kg, kışları 52 kg yaşayıp gidiyordum...
Şubat başında spora başlayacağım ben de. Şu an diyet yapıyorum dersem, yalan söylemiş olurum.
Ama spora başlayınca ben de dikkat edeceğim yediklerime. Karatay diyetini okuyorum bir süredir.
Çok mantıklı ve sağlıklı geldi bana..

ben deeeeeeeee 57 dim ne güzel:KK43:

bu arada bence bugün meleği beklmeyelim.
o gelmez bugün önümüzdeki hafta sonuna kadar dinlenir.
hafta sonu sevgili adayı ile gezdi yaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: artık kendine gelmesi vakit alırrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

gezdi gezdi yoruldu garbim:)

boşver kuzu geç olsun temiz olsun.:KK34:
ben evlendimde ne oldu ruhum kalbim her bişeyim organlarım bile yaralandı
en azından sende o yok :KK52::KK52::KK52::KK52:

çoooooooooooooooooooook geçmiş olsun
bu arada organlarım bile derken:44::44::44::44: üzüntüden mi yoksa şiddet falan mı vardı :KK53:

Kızlar selammmm !
Sabah sabah nasıl yoğunum anlatamam. Hoşbuldum Turkuazımmm..:KK16: Aslında forum sürekli açık ama , kafamı kaldırıp
bakamadım hiç tatlım :KK43:

Patsy , yaşa çok fazla takılma bence. Ama merak ettiğim bir şey var, hiç aşık da mı olmadın ? :KK9:

Kızçeler merhaba,
Hafta yoğun başladı. Bir selam veremedim.
Herkes iyi mi inşallah :KK66:

Maria, senin fotoğrafını da gördüm. Ne kadar şekersin maşallah! (daha önce de yazdım da görmedin sanırım.)

Herkese çok kolay gelsin. Şimdilik kaçıyorum. :KK70:

Kızçeler merhaba,
Hafta yoğun başladı. Bir selam veremedim.
Herkes iyi mi inşallah :KK66:

Maria, senin fotoğrafını da gördüm. Ne kadar şekersin maşallah! (daha önce de yazdım da görmedin sanırım.)

Herkese çok kolay gelsin. Şimdilik kaçıyorum. :KK70:

Çok teşekkür ederim canım benim. Yazdığını gördüm, sana cevap da yazmıştım hatta :KK16:
Sen de yoğunsun sanırım, yine de fazla boş bırakma buraları bak özlüyoruz sonra :KK16:

çoooooooooooooooooooook geçmiş olsun
bu arada organlarım bile derken:44::44::44::44: üzüntüden mi yoksa şiddet falan mı vardı :KK53:

psikolojik yara oldu organlarım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

geçmiş geçti ama yaralarıda gecek inş. ruhumu onarıyom bir yandan da aşk çıksın istiyom
çivi çiviyi söker inanıyorum

X