30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben Ankara'da yaşıyorum canım. 32 yaşındayım , bir banka aracı kurumunda borsacıyım. Bundan yıllarr önce,22 yaşında, çok aşık oldum,
o da bana aşık oldu, ama bütün dünya karşıydı, ben de bütün dünyanın karşısında durdum, sonra yoruldum, vazgeçtim,
bir daha da aşık olmadım.. Arada denediklerim oldu ve hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.. Çünkü, içim-dışım hala onunla doluyken
başkalarını sığdıramadım hayatıma.. Sonra, bir baktım yaş 32 olmuş işte ! :KK66:
offffffffff! :KK43:
benzer bir hikayede bende var. İçim dışım onunla doluyken, hiç kimseyi alamadım hayatıma, denemedim bile... Aaa! Bir de baktım ki yaş 30 olmuş. :KK53:

Artık hayatıma aşk istiyorum. Hem de çok! Hem de gönlümce olsun istiyorum.:KK16:

İnşallah senin de benim de tüm arkadaşların da gönlüne göre olur maria! :KK16:
Haaa, o mu? O biz ayrıldıktan 1,5 sene sonra falan evlendi. Duyduğuma göre iki çocuğu olmuş. Hem de benimle ilişkiyi kurtarabilir miyiz görüşmesi yaptıktan 2 ay sonra duydum evlendiğini. :113:

Ben Ankara'da yaşıyorum canım. 32 yaşındayım , bir banka aracı kurumunda borsacıyım. Bundan yıllarr önce,22 yaşında, çok aşık oldum,
o da bana aşık oldu, ama bütün dünya karşıydı, ben de bütün dünyanın karşısında durdum, sonra yoruldum, vazgeçtim,
bir daha da aşık olmadım.. Arada denediklerim oldu ve hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.. Çünkü, içim-dışım hala onunla doluyken
başkalarını sığdıramadım hayatıma.. Sonra, bir baktım yaş 32 olmuş işte ! :KK66:

canım özel değilse neden tüm dünya karşıydı size, yaşınız da küçükmüş o zamanlar gerçi...
ben de ınternetten yabancı bir çocukla görüşüyorum şu an, sanki bana da öyle geliyor biraz da, o yüzden soruyorum...

Biraz önce aşk filmi izledim çok dokunaklıydı.
Ailece ağladık valla.
Tutamadım bende kendimi.
Kayıp sevgili adı...
Tavsiye ederim kızlar.
Şuan duygusallaştım çok.

banyo yapacagım yine:KK1: sonra birkaç işim var, onları halledecegim yarına.
senden ne haber. biriyle tanısmıssın . biri mi tanıstırdı.

Yok canım nette karşılaştık. Görüştük.
Ama kısmet...
Şuan iyi olıyım, mutlu olıyım yeter.
Sende biriyle konuşuyormuşsun. Hangi ülkeden canım?

Yok canım nette karşılaştık. Görüştük.
Ama kısmet...
Şuan iyi olıyım, mutlu olıyım yeter.
Sende biriyle konuşuyormuşsun. Hangi ülkeden canım?

anladım canım,uzak mı senın yasadıgın yere. dikkat et lütfen. aynı şehırde olsanız ınternet sadece vesıle olur tanısmanıza. ama ınternetten herkese güven olmuyor. güvenılır bir sitede mı karsılastın... yalnız dıyene bak, ülke dısından yabancı çocukla ınternetten görusuyor:KK1: ingiliz canım...

anladım canım,uzak mı senın yasadıgın yere. dikkat et lütfen. aynı şehırde olsanız ınternet sadece vesıle olur tanısmanıza. ama ınternetten herkese güven olmuyor. güvenılır bir sitede mı karsılastın... yalnız dıyene bak, ülke dısından yabancı çocukla ınternetten görusuyor:KK1: ingiliz canım...

Yok canım 1,5 saat uzaklıktayız.
Çok uzak değiliz yani.
Güvenilir bir sitedeydi canım.
İngiliz mi ? hımm iyiymiş. :)
İngilizler soğuk olur derler. Bu nasıl?

Yok canım 1,5 saat uzaklıktayız.
Çok uzak değiliz yani.
Güvenilir bir sitedeydi canım.
İngiliz mi ? hımm iyiymiş. :)
İngilizler soğuk olur derler. Bu nasıl?

aman iyi öyle olsun, sevindim canım.

Yok canım ingilizle evli olan bir kişi buldum bu sitede, o da soğuk olmadıkları görüşünde. Benımkı de içimizden biri gibi, ailesi de aynı şekilde. Hele annesi ve ablası çok meraklı insanlar, annesi akrabalarına benden bahsedıyormuş sürekli:KK1:

X