- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
-
- Konu Sahibi AngelHeart
günaydın kızlar,,, yeni bir hafta yeni bir işgünü..güzellikler getirsin hepimize..
günaydın kızlar,,, yeni bir hafta yeni bir işgünü..güzellikler getirsin hepimize..
Günaydınnn.. Çok zor uyandım bu sabah. Alıştım tabii hafta sonu yayılmaya, saat çaldığında ağlayacaktım az kalsın
Tuğçe ve Aslı, benim de aklıma soğan kürü geldi. haaa, sen içebilir misin? derseniz hiç sanmıyorum. soğana bile zor alıştım ben! hâlâ taze soğan yiyemem ama Allah mecbur etmesin tabii! mecbur kalsam belki içerim.Tugcem cnm kartin icin tsk ediyorum. İns guzel degisimler olur hayatimda amin
Bu arada sogan kurunu uygula derim cnm. Kistlere helede kucuklere birebir. Dogum kontrol ilacini bazi doktorlar onermiyor cnm. Vucuda ekstra hirmon yuklendigi icin. O yuzden bence kuru uygula derim cnm.
sağ ol canım, bilmukabele!günaydın kızlar,,, yeni bir hafta yeni bir işgünü..güzellikler getirsin hepimize..
iyiyiz Allah'a şükür Turkuaz, uykusuzluk dışında iyiyiz. sen de iyisindir inşallah?günaydın,
herkese hayırlı huzurlu güpgüzel bir hafta olsun inşşşşşşşşşşş
nasılsınız bakalım???
aynen ben de ağlayacaktım. ütü falan derken ikiyi geçiyordu yattığımda. sabah telefonun alarmı çalınca "yok canım, daha yatalı bir saat anca olmuştur, saatin zili olamaz bu!"Günaydınnn.. Çok zor uyandım bu sabah. Alıştım tabii hafta sonu yayılmaya, saat çaldığında ağlayacaktım az kalsın
tebrik ederim arkadaşım.bugün tartıda birazda olsa kilo vermiş olmamdan dolayı daha iyiyim..bugün protein diyetim var kızlar biraz zor bi gün olucak ama yarın diyetisyen kontrolüm var:) tartıda fark edersem herşeye değecek:) ne zaman 62 ye tekrar inicem meraklardayımdaha 4,5 kilom var..
sağ ol canım, bilmukabele!
iyiyiz Allah'a şükür Turkuaz, uykusuzluk dışında iyiyiz. sen de iyisindir inşallah?
aynen ben de ağlayacaktım. ütü falan derken ikiyi geçiyordu yattığımda. sabah telefonun alarmı çalınca "yok canım, daha yatalı bir saat anca olmuştur, saatin zili olamaz bu!"diye düşünerek saati erteleye erteleye 50 dk sonra falan kalktım. ha o onar dakikalık ertelemelerde de derin uykulara daldım. ve tabii iş yerine de 20 dk kadar geç kaldım.
Kilo sorunu bende de var kızlar. 1,65 boyundayım, yıllardır yazın 50 kg, kışın 52 kg arasında yaşayıp gidiyordum ne güzel.
Son sekiz aydır 61 kg'a kadar çıktım. Şubatta bir fitness center'a başlayacağım. Pilates ve aletlerle çalışmak biraz toparlar
diye umuyorum. Şu Karatay diyeti de bana çok mantıklı geldi. Bakalım, yaza kadar eski kiloma dönmem lazım. Bu süreçte
neyi nasıl yaptığımızı, gelişmeleri falan paylaşalım, motivasyon olur
Ve, şu soğan kürü dediğiniz şeyi biraz daha detaylı anlatır mısınız? Bende de polikistik over var. Belki deneyebilirim.
canım sen yine yisin ben 66,5 kiloyum ve boyum 1.62ühühühhü..yakın zamana kadar 62,5 tum.ama aldım maalesef.şimdi diyetisyene başladım ben tek başıma veremiyorum çünkü..bakalım bende şubat 15 gibi 62 hedefliyorum sonraki hedefte 58..58 olsam daha ne isterim bana çok bile:) ama 58 olucam ahdettim resmen..
aşkı bulamama dışındaki şuanki tek sorunum bu kilo verme olayına çözüm bulmak...dün mağazaları gezdimde indirimde hep küçük bedenler kalıyor ve tabiki bana olmuyor.ben zaten direk göbekten alıyorum..şöyle incecik zarif bi kız olsam..bugün protein diyeti yapıyorum..proteind iyetiyle 1- 1,5 kilo arası gidiyor.2 gün yapmak gerekli tabiki..üfff ya hayat neden bu kadar zor..bide adece kilo vermekle olmuyor aslolan onu korumak..epilasyona gidiyorum bide kızlar tüm vucuda o da güzel bi karardı şahsen..süper oldu:)) bide kendime şöle kurs bulsam diyorum yemek kursu olur, tango düşünüyorum ama baharda ancak olur o..seneyede halk oyunlarına gidicem...hayat bize güzel olsun artık lütfen ya...
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün çok zor uyandım. Havalardan midir nedir? Bugün de hiçbir şey yapasim yok. Ise gitmesem suslenesim bile yoktu valla.
Bordo oje favorimdir. İkincisi kirmizi. Bende suan bordro surduk. Ama normalde surmuyorum namaz kilip surekli dua okudugum icin.
Ama en sevdigim sey oje surup saclarima masa yapmaktir
Herkes aynı durumda olduğuna göre, büüyük ihtimalle havalardan..
Yaz gelse de neşemizi bulsak
sağ ol canım, bilmukabele!
iyiyiz Allah'a şükür Turkuaz, uykusuzluk dışında iyiyiz. sen de iyisindir inşallah?[/FONT
aynen ben de ağlayacaktım. ütü falan derken ikiyi geçiyordu yattığımda. sabah telefonun alarmı çalınca "yok canım, daha yatalı bir saat anca olmuştur, saatin zili olamaz bu!"diye düşünerek saati erteleye erteleye 50 dk sonra falan kalktım. ha o onar dakikalık ertelemelerde de derin uykulara daldım. ve tabii iş yerine de 20 dk kadar geç kaldım.
Güzel konu olmuş...
Az biraz okudum...
Allahım hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
33 yaşımdayım,bekarım,iyi bir işim,ailem,en yakın arkadaşım ve çevrem var.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
.................................................................................................
30 benim dönüm noktamdır.
Boşanıp sil baştan bir hayata adım atmak,maddi manevi zorluklarla mücadele etmek,yepyeni bir ortamda kendimi ispatlamak vs.
30 zordu,çok zordu benim için...
...................................................................................................
Şimdilerde bir çok problemimi aştım çok şükür. Sadece sağlıkla sınanmamıştım bu sene kaderde bu da varmış.
Bir tedavi sürecim var,iyileşmeyi umuyorum...
(şu sıkıntımı da ilk defa buraya yazmak nasip oldu ya ne diyeyim...)
Tuğçe ve Aslı, benim de aklıma soğan kürü geldi. haaa, sen içebilir misin? derseniz hiç sanmıyorum. soğana bile zor alıştım ben! hâlâ taze soğan yiyemem ama Allah mecbur etmesin tabii! mecbur kalsam belki içerim.geçmiş olsun bu arada ikinize de.
canım sen yine yisin ben 66,5 kiloyum ve boyum 1.62ühühühhü..yakın zamana kadar 62,5 tum.ama aldım maalesef.şimdi diyetisyene başladım ben tek başıma veremiyorum çünkü..bakalım bende şubat 15 gibi 62 hedefliyorum sonraki hedefte 58..58 olsam daha ne isterim bana çok bile:) ama 58 olucam ahdettim resmen..
aşkı bulamama dışındaki şuanki tek sorunum bu kilo verme olayına çözüm bulmak...dün mağazaları gezdimde indirimde hep küçük bedenler kalıyor ve tabiki bana olmuyor.ben zaten direk göbekten alıyorum..şöyle incecik zarif bi kız olsam..bugün protein diyeti yapıyorum..proteind iyetiyle 1- 1,5 kilo arası gidiyor.2 gün yapmak gerekli tabiki..üfff ya hayat neden bu kadar zor..bide adece kilo vermekle olmuyor aslolan onu korumak..epilasyona gidiyorum bide kızlar tüm vucuda o da güzel bi karardı şahsen..süper oldu:)) bide kendime şöle kurs bulsam diyorum yemek kursu olur, tango düşünüyorum ama baharda ancak olur o..seneyede halk oyunlarına gidicem...hayat bize güzel olsun artık lütfen ya...