Ben de memnun oldum bu kadar sıcak karşılandığıma. Yüksek Lisans hakkında pek bir şey bilmiyorum. Tezsiz olursa ilerde akademisyen olamıyorsun sanırım? Bilmiyorum gerçi ben de tezsiz yapabilirim ya da uzaktan eğitimle bile yapabilirim. kısmet bakalım. O zaman sorularımla kafanı şişirebilirim.
Özel hayatın konusunda her şey gönlüne göre olsun diyorum. Yeni mi ayrıldın nişanlından? Eğer geri dönüşü yoksa boş ver. Ben çok üzüldüm bu konuda ama hiçbir şeye faydası olmadığını gördüm. Yıpranan ben oldum sadece!!!
Sağol canım. Evet 3 haftayı geçti ayrılalı. Bir kez daha konuştuk geçen hafta yüz yüze.
Ben bitti dedim evet ama beni yıldırmak için çok uğraştı.
Sonrada mücadele etmedi.
Kendine güvenmedi açıkçası. Zaten ilişki içerisindede beni sürekli eleştirirdi.
Kendini mükemmel görüp herkesi kusurlu gören bir yapısı vardı.
Yordu beni. Dün annesi annemle helalleşti telefonda. Artık arayan soran olmaz benimde kafam rahat eder.
Yüksek lisans tezsiz yaparsan kalamıyorsun okulda canım. Ben formasyon amaçlı yapmıştım yüksek lisans.
Seninde herşey gönlünce olsun canım. Kimbilir sende neler yaşadın?![/QUOTE]
Sen seni yoran değil destekleyen, ruhunda delikler açan değil tamamlayan bir erkeği hak ediyorsun Tuğçeciğim.
Nedense içimden bir ses , seni aramaya devam edecek, pişman olacak bir süre sonra diyor. Ama onun değil, senin ne istediğin
önemli. Çok güçlü ve sağlam bir duruşun var. Gerçekten takdir ediyorum seni.