30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yalnızmı yaşıyorsun şimdi canım?
Allah yalnızlığını unutturucak kişiyle karşılaştırsın seni canım.

Tesekkur ederim canım ama benim sorunum da burada zaten.
Karşıma kim çıkarsa çıksın aklıma yaşadıklarım geliyor. Bu yüzden hem kendimi hem karşımdaki insanı üzüyorum.

Kızlar günlüğü okuyorsanız biliyorsunuzdur sevgilimin babası kanser.
Bunun için önereceğiniz olumlamalar var mı?

Çok geçmiş olsun tatlım. Olumlama elbette işe yarar ama, kanser için daha derin bir şifa gerekiyor. Keşke sadece olumlamalarla
her şeyi çözebilsek..Bu hastalığa yakalanmasına neden olan duygusal travmalarıyla yüzleşmesi ve onlardan arınması önemli..
Üstelik, kanserin hangi aşamada olduğu ve ne kanseri olduğu da önemli.. Louise Hayy'in "tüm hastalıkların zihinsel nedenleri"
diye harika bir kitabı var. İnternette arattırdığında içeriğini bulabileceğin bloglar bile mevcut.. Bir bak istersen.

Kızlarrrrr bügün cumaaaaa ! Ve şimdiden yarın sabah uzun uzun uyuduktan sonra yapacağım kahvaltının hayalini
kurmaya başladım... Akşam olsun lütfennn ! :)))))

"Yemek yemek üzerine ne düşünürsünüz bilmem ama
Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.. " (C.SÜREYA)

Kızlarrrrr bügün cumaaaaa ! Ve şimdiden yarın sabah uzun uzun uyuduktan sonra yapacağım kahvaltının hayalini
kurmaya başladım... Akşam olsun lütfennn ! :)))))

"Yemek yemek üzerine ne düşünürsünüz bilmem ama
Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.. " (C.SÜREYA)

Aynen canım. Benim de en sevdiğim şey haftasonu kahvaltilari. Sırf bu yüzden haftasonları da erken kalkarim :)

Tesekkur ederim canım ama benim sorunum da burada zaten.
Karşıma kim çıkarsa çıksın aklıma yaşadıklarım geliyor. Bu yüzden hem kendimi hem karşımdaki insanı üzüyorum.

Canım yaa.. Az önce baktım 2009'da boşanmışsın. Zor olmalı senin için yeniden güvenmek. Ne denir ki, her şey gönlünce olsun...

Canım yaa.. Az önce baktım 2009'da boşanmışsın. Zor olmalı senin için yeniden güvenmek. Ne denir ki, her şey gönlünce olsun...

Teşekkür ederim canım. Aslında 2011 de bosandim resmi olarak ama 2009'dan beri ayrı yaşıyorum.
Senin de herşey gönlünce olsun. Beraber kahvaltı edeceginiz kişileri çıkarsın karşına :KK16:

Çok geçmiş olsun tatlım. Olumlama elbette işe yarar ama, kanser için daha derin bir şifa gerekiyor. Keşke sadece olumlamalarla
her şeyi çözebilsek..Bu hastalığa yakalanmasına neden olan duygusal travmalarıyla yüzleşmesi ve onlardan arınması önemli..
Üstelik, kanserin hangi aşamada olduğu ve ne kanseri olduğu da önemli.. Louise Hayy'in "tüm hastalıkların zihinsel nedenleri"
diye harika bir kitabı var. İnternette arattırdığında içeriğini bulabileceğin bloglar bile mevcut.. Bir bak istersen.

Çok teşekkür ederim maria...
Şuan 3 saattir kemoterapide...Biliyorum olumlamalar yetmez ama hiç değilse içinde bulunduğumuz durumda bizi rahatabilir mi bişeyler diye umut ediyorum işte... :KK50:

Teşekkür ederim canım. Aslında 2011 de bosandim resmi olarak ama 2009'dan beri ayrı yaşıyorum.
Senin de herşey gönlünce olsun. Beraber kahvaltı edeceginiz kişileri çıkarsın karşına :KK16:

Amin,hepimizin canım :)
Yalnızlığa öyle alıştım ve öyle sevdim ki , umarım karşıma kahvaltı edebileceğim kişi çıktığında onu tanıyabilirim :))

Ben de memnun oldum bu kadar sıcak karşılandığıma. :KK16:
Yüksek Lisans hakkında pek bir şey bilmiyorum. Tezsiz olursa ilerde akademisyen olamıyorsun sanırım? Bilmiyorum gerçi ben de tezsiz yapabilirim ya da uzaktan eğitimle bile yapabilirim. kısmet bakalım. O zaman sorularımla kafanı şişirebilirim. :KK17:
Özel hayatın konusunda her şey gönlüne göre olsun diyorum. Yeni mi ayrıldın nişanlından? Eğer geri dönüşü yoksa boş ver. Ben çok üzüldüm bu konuda ama hiçbir şeye faydası olmadığını gördüm. :KK5: Yıpranan ben oldum sadece!!!
:KK53: :KK36:

Sağol canım. Evet 3 haftayı geçti ayrılalı. Bir kez daha konuştuk geçen hafta yüz yüze.
Ben bitti dedim evet ama beni yıldırmak için çok uğraştı.
Sonrada mücadele etmedi.
Kendine güvenmedi açıkçası. Zaten ilişki içerisindede beni sürekli eleştirirdi.
Kendini mükemmel görüp herkesi kusurlu gören bir yapısı vardı.
Yordu beni. Dün annesi annemle helalleşti telefonda. Artık arayan soran olmaz benimde kafam rahat eder.
Yüksek lisans tezsiz yaparsan kalamıyorsun okulda canım. Ben formasyon amaçlı yapmıştım yüksek lisans.
Seninde herşey gönlünce olsun canım. Kimbilir sende neler yaşadın?![/QUOTE]

Sen seni yoran değil destekleyen, ruhunda delikler açan değil tamamlayan bir erkeği hak ediyorsun Tuğçeciğim.
Nedense içimden bir ses , seni aramaya devam edecek, pişman olacak bir süre sonra diyor. Ama onun değil, senin ne istediğin
önemli. Çok güçlü ve sağlam bir duruşun var. Gerçekten takdir ediyorum seni.

Hangi aşamada ?

Hangi aşamada olduğunu tam bilmiyorum ama dün 2 kemoterapiden sonra tahlil olmuştu sonuçlarında kitlede küçülme çıktı.
Akciğer kanseri :KK50: buna bile sevindik düşünebiliyo musun ?
Dr ilaç ve kemoterapiye devam edileceğini söylemiş

selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kulubünüzü dün yaklaşık 45 dakikalık uğraşıdan sonra kayıt olmayı başardım bende 29 yaşındayım benide listeye ekley,n :)

O zaman işe o öfkeyi boşaltmakla başlayabilirsin tatlım.. Ben de sonuçta bu konuda böyle guru falan değilim.
Burada ukalanın teki gibi görünmek de istemem. İstersen, akşam sana kendi deneyimlerimden öğrendiklerimle ilgili birşeyler yazabilirim.
Burada denedim yazmayı ama, iş öyle yoğun ki, sayfa pc de sürekli açık yalnız işten kafamı kaldırıp da bakamadım bir türlü.

yok canım,niye ukala gibi görünesin, sadece fikir alışverişi yapıyoruz burada. evet akşam yazarsan çok mutlu olurum. bir de bana kuantuma başlangıçla ilgili kitaplar önerebilirmisin acaba bilgisi olan arkadaşlar da önerebilirler

X