- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.161
merhaba güzel hanımlar,
nasılsınız bugün? ben aynıyım, dayanamadım bugün bir mutfak askılığı aldım çok çok sevimli : )
ne yapayım ben de böyle şeylerle mutlu oluyorum : ))
iyi günlerde kullan canım
Bende yazayım yaş 32 hala bekarım
30 Yaş üstü tüm bayanlara tek duam Allah tez zamanda nasiplerini karşılarına çıkarsın
hayret biz normaliz yani
sen evlisin sanırım, ama yurtdışı sebebiyle zorunlu bekarsın aynı zamanda...
bende evli ama yaz sonuna kadar zorunlu bekar olacağım
herkes doğru zamanda doğru insanla karşılaşsın inşallah arkadaşlar...
karyatid; güzel günlerde kullan inşallah....
beyza; itiraf etmeliyim merak ediyorum nasıl oldu da ikna ettin yurtdışı konusunda, meslektaş olmanız lazım yoksa bizi bizden başkası asla anlamaz, ben bir hafta yurtdışı kongreye gittim, destekliyor güzel ama içten içe deliriyor, kıskanıyor ...:44:
güzel taktik....
post doc diyorum adama, iyimiş benim 6 ay ücretsiz izin hakkım var gideriz diyor ya, heyyy sen nereye geliyorsun koca denmez ki şimdi
aklın yolu bir işte; vallahi düşündüm bunu, sen misin peşimden gelen, al sana bebek sen bakadur ben post doc yapayım, ohh ne ala...
hahahha, gitmeden çalışmaya başlayalım o zaman biz, 1 yıllık evli 3 aylık bebekli olurum artık... sektirmeden devam...
bir dahaki gelişe yine çalışın,çifte vatandaşlık için herşey yoksa başka bir amaç yok yani
sesli güldüm walla ya, uyumayı haketmek güzelmişşş..
bir derdim var bölümünde bir arkadaş yumurtlama günüm ama adam yattı uyudu, gidip tecavüz edicem diye yazmıştı o geldi aklıma...
uyutmak yok bunları, işe yarasınlar boşuna mı aldık yawww
puhahaha beslenme ile ilgili ayrıca bilgi alıcam senden hocam, üstadımsın şu şartlar altındaama artık uyumam lazım, yarın maratona devam... çok keyifliydi sohbet teşekkürler, iyi geceler...
günaydın
hayırlı cumalar herkese.
dularımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin
ahahaha ne yakışıklısı canım, beni gören ne salak kız demiştir, 2 gündür maymun gibiyim, ordan oraya yuvarlanıyorum... Büyükşehir çarptı sanırım
bir de akşam nişanlımla birbirimize girdik gece de uykusuz geçti anlayacağın, kuzenimde kalıyorum Ankara'da, dün gece 10 da dışarı çıktık kahve içelim diye, 11 de eve döndük...
10.15 te nişanlımla konuştuk dışardayım dedim, cafede telefonu çantamdan çıkarmamışım muhabbete daldık bir de... 10.45 te duydum tel.i, " bak bakalım kaç cevapsız araman var, 3 gün seni aramıyorum şu andan itibaren" buyurdu beyimiz... hoppala noluyoruz şaşırdım kaldım, bir baktım telefona 25 cevapsız... benim canım kavga etmek istiyor dese ederdim seve seve, ama beyimiz 30 dk da 25 çağrı bırakarak belli etmeyi tercih etti kavga isteğini... vay efendim nerdeymişim kaç kez aramış hem de sonuna kadar çaldırmış( ki 30 dk 25 çağrı kapanana kadar çaldırmaya yetmeyecek bir süre) neden o telefon açılmamış,konuşmayacakmış benimle.... offf bir de 36 yaşında adam telefonları kapatmaz mı cinnet geldi bana... kaynımı aradım abim evde yok demez mi,o da merak etti bu defa... neyse gece 1 de konuştuk toparladık...
bu günde beni haddinden fazla özlediğini farketmiş, (akşamın etkisi herhalde)
14 gün sonra nikahımız var bu arada biz açılmayan telefon için kavga ediyoruz liseliler gibi... yaşlar 31-36...