30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende yazayım yaş 32 hala bekarım
30 Yaş üstü tüm bayanlara tek duam Allah tez zamanda nasiplerini karşılarına çıkarsın

hayret biz normaliz yani
sen evlisin sanırım, ama yurtdışı sebebiyle zorunlu bekarsın aynı zamanda...
bende evli ama yaz sonuna kadar zorunlu bekar olacağım

evet biz zorunlu bekarız

Biraz sabredecez ya da beyefendi buralara gezmeye gelirse bekarlık son bulacak

herkes doğru zamanda doğru insanla karşılaşsın inşallah arkadaşlar...

karyatid; güzel günlerde kullan inşallah....

beyza; itiraf etmeliyim merak ediyorum nasıl oldu da ikna ettin yurtdışı konusunda, meslektaş olmanız lazım yoksa bizi bizden başkası asla anlamaz, ben bir hafta yurtdışı kongreye gittim, destekliyor güzel ama içten içe deliriyor, kıskanıyor ...:44:

benden öncede o gitti çünkü

güzel taktik....
post doc diyorum adama, iyimiş benim 6 ay ücretsiz izin hakkım var gideriz diyor ya, heyyy sen nereye geliyorsun koca denmez ki şimdi

güzel taktik....
post doc diyorum adama, iyimiş benim 6 ay ücretsiz izin hakkım var gideriz diyor ya, heyyy sen nereye geliyorsun koca denmez ki şimdi

ne yap biliyomusun

burada hamile kal ondan sonra kocanla git ver eline baksın üstelik çocuk çifte vatandaş olur

aklın yolu bir işte; vallahi düşündüm bunu, sen misin peşimden gelen, al sana bebek sen bakadur ben post doc yapayım, ohh ne ala...

hahahha, gitmeden çalışmaya başlayalım o zaman biz, 1 yıllık evli 3 aylık bebekli olurum artık... sektirmeden devam...
bir dahaki gelişe yine çalışın,çifte vatandaşlık için herşey yoksa başka bir amaç yok yani

kesinlikle çalışmak lazım

çalışmadan birşey olmaz

o çalışmasa bile ben onu çalıştırırım

yok oyle boş boş uyumak

uyumayı bile haketmek lazım

sesli güldüm walla ya, uyumayı haketmek güzelmişşş..
bir derdim var bölümünde bir arkadaş yumurtlama günüm ama adam yattı uyudu, gidip tecavüz edicem diye yazmıştı o geldi aklıma...
uyutmak yok bunları, işe yarasınlar boşuna mı aldık yawww

haaahahha evlenmeden önce kendilerini ben şöyleyim ben böyleyim derler

evlendikten sonra tırttt

işin yoksa besle dur

puhahaha beslenme ile ilgili ayrıca bilgi alıcam senden hocam, üstadımsın şu şartlar altında ama artık uyumam lazım, yarın maratona devam... çok keyifliydi sohbet teşekkürler, iyi geceler...

puhahaha beslenme ile ilgili ayrıca bilgi alıcam senden hocam, üstadımsın şu şartlar altında ama artık uyumam lazım, yarın maratona devam... çok keyifliydi sohbet teşekkürler, iyi geceler...

evet bende keyif aldım

estafifi ne hocası buralarda ne kızlar var cevheri içlerinde saklı

günaydın

hayırlı cumalar herkese.
dularımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin

günaydın

hayırlı cumalar herkese.
dularımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin

Günaydın Herkese
Hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlısıyla kabul etsin insallah! amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Günaydın Turkuaz canım, nasılsın? Ben uykusuzum. Dün migrenim tuttu eve gittim direkt yattım bir şeyler atıştırdıktan sonra, misafir vardı sesten uyandım 21.00 gibi sonra da uykum şaştı. gece 02.00 gibi ancak uyuyabildim. :'(

burcu ne nişanlınızın? merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…