30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar yemek molasındaydım sizin terbiyenizi bozmak istemiyorum sonra 40hamam dolaşmak zorunda kalıyorsunuz

şekerim nedir bu dolunay hikayesi dün rüyamda gece boyunca ay ve bir kızbebeği gördüm hayırdır inşallah

kız biri benimle dalgamı geçiyor şu kullanıcı adımı değiştiremedim birtürlü
aslında kendimce anlamlı ama karşıdan bakınca komik geliyor herhalde
eşimin adının ilk harfi v
c'nin anlamı canım
k'nın anlamı kocam yani
v.....canım kocam(vck)yeteri kadar açık olmuştur umarım:nazar::nazar::nazar:

evet cok açıklayıcı oldu sağol:KK1: nick inle dalga geçmedım, anlattıgın fıkrayla ilgili laf cambazlıgı yapmaya calışmıstım sadece:KK17:

Turkuaz'ımmmm sürprizin süperdi.. Meleğim tuğçem'e de sana da teşekkür ederim. İçimdeki bilgeyle sohbet zamanım gelmiş anlaşılan,
3. kez çıktı bu kart bana :KK16:

Canım piyasaları sormuşsun. Evet, sabahtan akşama kadar borsayı takip ediyorum, alıyorum/satıyorum, soranlara ahkam kesiyorum :KK9:

Şaka bir tarafa ; Cuma günü ve dün çok feci düştük. Ama endişelenecek bir şey yok, 70.000'lerden buraya soluksuz gelmiştik.
Piyasaya bir düzeltme gerekiyordu, Moody's not artırmadı diye bahane ettiler. Bir yerden kar realizasyonu yapılası gerekiyordu ki, yeni
pozisyonlar alınabilsin. Bugün biraz topladı ama, ben yine de 78.000'i kademeli de olsa görürüz diye düşünüyorum. Uygun bir yerden alım yapılabilir zira endeksin yönü orta-uzun vadede yukarı görünüyor. Çünkü, dünyada sıcak paranın gidebileceği güvenli bir liman yok gibi görünüyor.

Birşey değil canımm... Devamlı aynı kart çıkıyorsa bu konuda sana mesajları var demekki meleklerinin canım. :KK16:

Allah sabır versin canım. İnşallah olaylar senin en yüksek hayrına olucak şekilde çözümlenir.
Dolunay etkiler canım. Özellikle bazı insanları daha fazla...

Meleğim doğru söylüyor Turkuazcığım..
Dolunay insanları etkiler , burcu ya da yükseleninde su grubu ağır basanları daha çok etkiler.
Dünyadaki med-cezir olaylarını düşün mesela. Dolunayda , yeryüzündeki sular kabarır, ay küçülmeye başlayınca çekilir ya hani..
Coğrafya derslerinde öğrenmiştik hatırla.. İnsan vücudunun büyük bir çoğunluğu da su. Bu nedenle bizi de etkiler.
Dolunay dönemlerinde daha agresif, sıkıntılı vs hissedebiliriz. Ama kurtadama dönüşmediğimiz sürece sorun yok :KK53:

Meleğim doğru söylüyor Turkuazcığım..
Dolunay insanları etkiler , burcu ya da yükseleninde su grubu ağır basanları daha çok etkiler.
Dünyadaki med-cezir olaylarını düşün mesela. Dolunayda , yeryüzündeki sular kabarır, ay küçülmeye başlayınca çekilir ya hani..
Coğrafya derslerinde öğrenmiştik hatırla.. İnsan vücudunun büyük bir çoğunluğu da su. Bu nedenle bizi de etkiler.
Dolunay dönemlerinde daha agresif, sıkıntılı vs hissedebiliriz. Ama kurtadama dönüşmediğimiz sürece sorun yok :KK53:

içimin sıkıntısı dolunaydan mı acaba?çok bunaldım ya..hiç bi istek yok içimde..çok üzgünüm :KK43:(

kısa vadede ne aldırayım kocama :KK9::KK9:

Hisse adı veremem ki, 2-5 yıl arası hapis cezası var :KK53:

Ama iyice dibi görüp, endeksin yönünü yukarıya çevirdiğinden emin olduktan sonra bankalar düşünülebilir gibi..
Eğer günlük al/sat yapmıyorsa, uzun vade alım için beklenmesi taraftarıyım. Kısa vadeyi öngörmek , kehanet gibi.. :KK1:

İyi geceler ballar

Mariam saol cnm açıklama için
Aslı şu mailine baksana kısss. Uyumak üzereyim kqfam gitti gidecek yahu
Gittim ben

Ama iyice dibi görüp, endeksin yönünü yukarıya çevirdiğinden emin olduktan sonra bankalar düşünülebilir gibi..
Eğer günlük al/sat yapmıyorsa, uzun vade alım için beklenmesi taraftarıyım. Kısa vadeyi öngörmek , kehanet gibi.. :KK1:

sen hapisteyken ben sana bakarım

temiz beyaz pamuklu don atlet getiririm :KK9::KK9::KK9:

evet cok açıklayıcı oldu sağol:KK1: nick inle dalga geçmedım, anlattıgın fıkrayla ilgili laf cambazlıgı yapmaya calışmıstım sadece:KK17:
rica ederim canımcım kız ne olacak dalga geçsende önemli değil ben bakmam böyle şeylere ne bileyim açıklamak istedim çoğu kişi merak ediyorda anlamını senin vesilenle açıklama yaptım:KK1::KK1::KK1::KK1:

Canım benim.. Sıkma canını.Hadi bir oyun oynayalım.. Mesela, ne olsaydı mutlu olurdun ? :KK16:

aslında bana bi akıl verseniz..görüşmek istemediğim biri var..o arayınca içimi sıkıntı bastı..görüşmek istemiyorum..açmadım teli ama bi daha arar..kestirip atmak istiyorum ama kırmadan..bunu dert ettim..kesinlikle muhattap olmak istemiyorum..kurtarın beni :KK43:

ne cezası canım, suç mu gercekten, ne sucuymuş?

X