30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım aşırı yorgunum balım aşırı hemde Yatcam birazdan. Bu aralarda da bir keyifsizlik hakim.
İşte bazı şeyler var beklediğim onlar açıkcası yordu. Sabır diyorum işte.

Dolunay etkisini bilmiyom ki ben olur mu!!!!
Aslı kıs bak senin melek kartın hazır
Mariam nerde yahuuu

o yorgunluk dündendir dünden bak aslı konusmuyo bıle:KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım aşırı yorgunum balım aşırı hemde Yatcam birazdan. Bu aralarda da bir keyifsizlik hakim.

Mariam nerde yahuuu

sağol canım evet iyi çıkmış kartım.

Canım alışveriş merkezlerindeydim gezindim, yemek yedim geldim. :)
Bakıyım canım.
Sana kartın zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin. zAMAN Herşeyin ilacıdır ve meleklerin mucizelerini gerçek kılar canım.
Aslı;
Bir adım at dedi kartı. Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağı bu adım ona tüm kapıları açıcak. Bu adımı güvenle atmalı. Melekleri yanında.
Maria için;
Bilgelik kartı geldi. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor. :KK16:

teşekkür edıyorum canım.:KK16:

Mariam nerde yahuuu

Allah sabır versin canım. İnşallah olaylar senin en yüksek hayrına olucak şekilde çözümlenir.
Dolunay etkiler canım. Özellikle bazı insanları daha fazla...

evet ben de yorgunum ve erken yatmayı planlıyorum, bugün yine kaynatmışsınız, onları okumaya çalışıyordum.

Dün zaten geçti, yarın daha gelmedi hatta geleceği de garanti değil, öyleyse
ancak bugün vardır, hatta bu “an”… Gerisi anlamsızdır.:KK9::KK9::KK9:

tamam onlar gelsin ben size tavsiyede bulunurum önce fıkrayla başlıyorum ön sevişme gibi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
adamın biri tv izliyor karısı önüne geçmiş adam kızmış karısına çek koca makinanı önümden demiş tabi kadın sinirlenmiş çekilmiş önünden
gece yatağa girmişler kocası sırnaşıyor canım cicim hayatım falan karısı hiç yüz vermiyor
adam yine sırnaşıyor karısı sinirli bir şekilde kusura bakma koskoca çamaşır makinasını küçücük bir parça için çalıştıramam elinde çitileyi ver demiş:KK9::KK9::KK9:

vck vIcIk vIcIk olmuş bugün:KK53::KK1:

Allah sabır versin canım. İnşallah olaylar senin en yüksek hayrına olucak şekilde çözümlenir.

Valla dolunayı bilmem ama dünkü konuşmalar bayagı etkilemiş arkadaşları, baksana +18 gırla :KK1::KK1:

Turkuaz'ımmmm sürprizin süperdi.. Meleğim tuğçem'e de sana da teşekkür ederim. İçimdeki bilgeyle sohbet zamanım gelmiş anlaşılan,
3. kez çıktı bu kart bana :KK16:

Canım piyasaları sormuşsun. Evet, sabahtan akşama kadar borsayı takip ediyorum, alıyorum/satıyorum, soranlara ahkam kesiyorum :KK9:

Şaka bir tarafa ; Cuma günü ve dün çok feci düştük. Ama endişelenecek bir şey yok, 70.000'lerden buraya soluksuz gelmiştik.
Piyasaya bir düzeltme gerekiyordu, Moody's not artırmadı diye bahane ettiler. Bir yerden kar realizasyonu yapılası gerekiyordu ki, yeni
pozisyonlar alınabilsin. Bugün biraz topladı ama, ben yine de 78.000'i kademeli de olsa görürüz diye düşünüyorum. Uygun bir yerden alım yapılabilir zira endeksin yönü orta-uzun vadede yukarı görünüyor. Çünkü, dünyada sıcak paranın gidebileceği güvenli bir liman yok gibi görünüyor.

vck hayırdır sustun :KK9::KK9:

+18 fıkra bile anlatmıyosun:KK9::KK9:
kızlar yemek molasındaydım sizin terbiyenizi bozmak istemiyorum sonra 40hamam dolaşmak zorunda kalıyorsunuz
şekerim nedir bu dolunay hikayesi dün rüyamda gece boyunca ay ve bir kızbebeği gördüm hayırdır inşallah
Vıcık da cıvık da olmasın kimse
Herşey tadında güzel :26:
kız biri benimle dalgamı geçiyor şu kullanıcı adımı değiştiremedim birtürlü
aslında kendimce anlamlı ama karşıdan bakınca komik geliyor herhalde
eşimin adının ilk harfi v
c'nin anlamı canım
k'nın anlamı kocam yani
v.....canım kocam(vck)yeteri kadar açık olmuştur umarım:nazar::nazar::nazar:

Turkuaz'ımmmm sürprizin süperdi.. Meleğim tuğçem'e de sana da teşekkür ederim. İçimdeki bilgeyle sohbet zamanım gelmiş anlaşılan,
3. kez çıktı bu kart bana :KK16:

Canım piyasaları sormuşsun. Evet, sabahtan akşama kadar borsayı takip ediyorum, alıyorum/satıyorum, soranlara ahkam kesiyorum :KK9:

Şaka bir tarafa ; Cuma günü ve dün çok feci düştük. Ama endişelenecek bir şey yok, 70.000'lerden buraya soluksuz gelmiştik.
Piyasaya bir düzeltme gerekiyordu, Moody's not artırmadı diye bahane ettiler. Bir yerden kar realizasyonu yapılası gerekiyordu ki, yeni
pozisyonlar alınabilsin. Bugün biraz topladı ama, ben yine de 78.000'i kademeli de olsa görürüz diye düşünüyorum. Uygun bir yerden alım yapılabilir zira endeksin yönü orta-uzun vadede yukarı görünüyor. Çünkü, dünyada sıcak paranın gidebileceği güvenli bir liman yok gibi görünüyor.

kısa vadede ne aldırayım kocama :KK9::KK9:

X