- Konu Sahibi yingyang92
Merhaba, sadece anlam veremedim yazdıklarınıza... çok ssertten kastım şu, yazdıklarım sizi öyle rahatsız etmiş ki ,yargıladınız beni. Düşüncemi ,ilgilendiklerimi,hayata bakış açımı beğenmediniz ya da sanırım çok saçma buldunuz ,akıl dışı buldunuz bilmiyorum.. kendiniz nasıl bir ruh halinde yazdığınızı göremiyor ve yazdıklarınızı normal bir insanın yapacağı yorum olarak nitelendiriyorsanız bence bir sıkıntı var.. bunu başkasından da duyarsanız bir ruh hastalıklarına görürün derim. Ne olur ne olmaz.Kendiniz yazdiklarima sinir oldugunuz icin sinirli gelmiştir belki ben gayet sakin yazdim hatta yazdiklarima bi daha baktim sinirli mi diye yok sadece gülen emoji koymadim.ah koydum simdi.
Kore dizilerinden koreli erkek hayranligini 15-17 yaş araliginda goruyorum yogun olarak. 31 yasindaki kadinlarin butun erkeklerden nefret edip dizilerden izledigi bi milletin erkeklerini cok iyi diye sevmesini hic gormemistim en azindan kendi cevremde hic gormemistim o yuzden sordum orada mi yasiyorsunuz diye.
Iyi aksamlar

Ve ister rahatsız ol veya ister beğenme vs. Evet ben 31 yaşındayım. Kdrama izlerim kpop dinlerim. Kime ne? .çocuksu ruh halim, hayattan uzak oluşum,erkeklerden nefret edişim seni neden dertlendirdi canım?

Ama sana tavsiye vereyim: insanların yaptığı arkadaşça ,samimi yorumlarını anlayarak okuyup ,yorum yapma gereğinde bulunurken empati yaparak yorum yap. İyi günler