+30 yaş üstü yalnız kadınlar sizce neden yalnızsınız?

Kendiniz yazdiklarima sinir oldugunuz icin sinirli gelmiştir belki ben gayet sakin yazdim hatta yazdiklarima bi daha baktim sinirli mi diye yok sadece gülen emoji koymadim. 😁 ah koydum simdi.

Kore dizilerinden koreli erkek hayranligini 15-17 yaş araliginda goruyorum yogun olarak. 31 yasindaki kadinlarin butun erkeklerden nefret edip dizilerden izledigi bi milletin erkeklerini cok iyi diye sevmesini hic gormemistim en azindan kendi cevremde hic gormemistim o yuzden sordum orada mi yasiyorsunuz diye. 🙄
Iyi aksamlar
Merhaba, sadece anlam veremedim yazdıklarınıza... çok ssertten kastım şu, yazdıklarım sizi öyle rahatsız etmiş ki ,yargıladınız beni. Düşüncemi ,ilgilendiklerimi,hayata bakış açımı beğenmediniz ya da sanırım çok saçma buldunuz ,akıl dışı buldunuz bilmiyorum.. kendiniz nasıl bir ruh halinde yazdığınızı göremiyor ve yazdıklarınızı normal bir insanın yapacağı yorum olarak nitelendiriyorsanız bence bir sıkıntı var.. bunu başkasından da duyarsanız bir ruh hastalıklarına görürün derim. Ne olur ne olmaz.☺️
Ve ister rahatsız ol veya ister beğenme vs. Evet ben 31 yaşındayım. Kdrama izlerim kpop dinlerim. Kime ne? .çocuksu ruh halim, hayattan uzak oluşum,erkeklerden nefret edişim seni neden dertlendirdi canım?🤣 çok mu üzüldün kıyamam.
Ama sana tavsiye vereyim: insanların yaptığı arkadaşça ,samimi yorumlarını anlayarak okuyup ,yorum yapma gereğinde bulunurken empati yaparak yorum yap. İyi günler💚🥰

Merhaba, sadece anlam veremedim yazdıklarınıza... çok ssertten kastım şu, yazdıklarım sizi öyle rahatsız etmiş ki ,yargıladınız beni. Düşüncemi ,ilgilendiklerimi,hayata bakış açımı beğenmediniz ya da sanırım çok saçma buldunuz ,akıl dışı buldunuz bilmiyorum.. kendiniz nasıl bir ruh halinde yazdığınızı göremiyor ve yazdıklarınızı normal bir insanın yapacağı yorum olarak nitelendiriyorsanız bence bir sıkıntı var.. bunu başkasından da duyarsanız bir ruh hastalıklarına görürün derim. Ne olur ne olmaz.☺️
Ve ister rahatsız ol veya ister beğenme vs. Evet ben 31 yaşındayım. Kdrama izlerim kpop dinlerim. Kime ne? .çocuksu ruh halim, hayattan uzak oluşum,erkeklerden nefret edişim seni neden dertlendirdi canım?🤣 çok mu üzüldün kıyamam.
Ama sana tavsiye vereyim: insanların yaptığı arkadaşça ,samimi yorumlarını anlayarak okuyup ,yorum yapma gereğinde bulunurken empati yaparak yorum yap. İyi günler💚🥰
Bana en sevdigin kdrama yi tavsiye eder misin? 1 tane izlemistim bi kac yil once, oh my venus. Fena degildi.

Bana en sevdigin kdrama yi tavsiye eder misin? 1 tane izlemistim bi kac yil once, oh my venus. Fena degildi.
Hepsi benim bebeklerim gibi hangisini seçeyim?🤣.oooo oh my Venus u 4 kez izledim .🫣🤭 beni derinden etkileyen bir kdrama var .sonunda ağlamıştım.. çok kafa karıştırıcı ve çok duygusal.olayı son bölümde anlamıştım. Dizinin ismi : a time called you.
Dizi listem de var. İlgilenirsen bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Teşekkürler 🩵

Hepsi benim bebeklerim gibi hangisini seçeyim?🤣.oooo oh my Venus u 4 kez izledim .🫣🤭 beni derinden etkileyen bir kdrama var .sonunda ağlamıştım.. çok kafa karıştırıcı ve çok duygusal.olayı son bölümde anlamıştım. Dizinin ismi : a time called you.
Dizi listem de var. İlgilenirsen bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Teşekkürler 🩵
Tamam tesekkurler. A time called you yu izleyecegim. Insallah cok uzun degildir. Yanlislikla spoiler yemiyim diye oncesinden arastirmicam

Olay evlılık deıl. Bıraz daha akıllı oluosun tek hatasında hayatından cıkarıosun yada hayatından cıkaramıosan yanlış olduğunu bilsen dahi hayatından cıkaracagın noktaya getırıp kendını hazırlauıp beklıosun

Yok öyle bir kuralı. Hatta dindar. Ama öyle bunalmış ki dindar olmasa da kabul ediyor. Yuva istiyor napsın. Cidden iyi birisi. Eşim de dindar. Ben değilim. Oruç namaz vs yok benim. Eşim namazını kılar orucunu tutar. Bana dua eder. Ama sen de kıl demez. Kardeşi de o da çok efendi.

Demek istediğim cidden iyi ve yuva kurmak isteyen erkekler gözardı edilebiliyor.

O kadın bu kadın gezen sık sıl flört eden erkek çok. Benim kaynım tipik ev kızı ile evlenip ona bakar. Çalışmasa niye çalışmıyosun demez aksine 1 dediğini 2 etmez. Kimi kadınlar işte böyle erkek sevmiyor. Bakın siz bile kusur arıyorsunuz adamı tanımadan. Yaş boy iş meslek takıntısı olmayan dini bütün iyi biri. Belli ki muhataplarıyla uyuşmuyor.

Ben ona üzülüyorum. Herkesin yuvası var. Onun da olsun isterim. Bunu hak ediyor. Allah nasip eder umarım. İyi insanlar mutlu olsun istiyorum. Hayat yalnızken zor belli bi yaştan sonra.
amin inşallah gönlüne göre olsun diyelim de
bu sefer de hiç mi kriteri yok yani bu adamın? bu da biraz fazla değil mi?

bir de polemik için değil, benim dünyama göre zaten "Ama sen de kıl demez." dediğiniz şey söylenebilecek bir şey değil.

dünya-din-siyaset görüşü, hayat tarzı, aile kültürü, ahlak anlayışı...

böyle şeyler neysen odur
kimse kimseye "sen de böyle ol, şunu yap bunu yapma vs." diyemez, hele sene 1589 filan olmadığı için 13-15 yaşımızda çocuk olarak evlenmediğimiz için
yetişkin insanlar zaten birbirine böyle şeyler diyemez ki (elbette yetişkin insanların da zamanla fikirleri görüşleri değişebilir ama o başka bişey)

bunu söylemeniz abes yani, anlatabiliyor muyum?

ya bunları önemsersin ona göre uyumlu seçersin ya da esneksindir ona göre farklı da olsak tamam dersin, eyvallah (ki hiç yapabileceğim şey değildir ama insanlar çeşit çeşit, neyse). ama 3. bir yol olarak "olsun ya nasılsa uydururum kendime" öyle bişeyi hiç normal kabul edemem zaten.

Size bir fikir veya düşüncenizi sormadım. Banane sizin düşüncenizden. 😀 Sizi neden dikkate alayım ki? Kendimde yaşadığım olgunluğum veya bakış açımı neden yargılıyorsun? Sürü psikolojisi mi? Hım evet anlıyorum... ilk sizin sorduğunuz soruya yazdığım samimi cevabımın,samimi arkadaşlık doğuracağını düşünmüştüm... Durduk yere düşüncelerimle,bakış açımla,ilgilendiklerimle yargılandım.. korelileri sevmek ,arkadaş olmak için sohbet etmenin neresi kötü onu anlayamadım. İdrak edemiyorum. Bu kadar canınızı sıkan nedir? Allah başka dert vermesin.💚
Ve Olan aklınızı ,fikrinizi,düşüncenizi illa bir hevesle aktarmak istiyorsanız : aklını kullanamayan kişilere bağışlayınız.
İyi günler🤣..
ilk hangi soruma cvp verdiğinizi bilmiyorum, görmedim herhalde.

ister koreli sevin ister mozambikli yahu, kimle ne sohbeti etmenize kim kötü dedi, benim buna neden canım sıkılsın? ne saçma çıkarımlarla ne alakasız tepkileriniz var.

düşüncelerimi şiar edinin de aydınlanın diye belirtiyorum ben de hep oysaki, nasıl üzüldüm şimdi mihmandarınız olamadım diye, oturur ağlarım ama şimdi..

Biraz olgunlaşmayla ilgisi var aslında.daha genç yaşlarda macera olsun diye ya da belki tutar umuduyla geleceği olmayan ilişkiler daha çok yaşanıyor.deneme yanılmaya hevesin oluyor yani.hatta o hayal kırıklıkları, kavgalar, sinirlenmeler falan hoşuna bile gidiyor.adamın kötü olduğunu ya da sana uygun olmadığını anlamıyor değilsin ama yine de saçma sapan şeyler yaşatıyorsun kendine.belli bir yaşa gelince bu tarz şeyler yaşamak için istek duymayı geç resmen tiksinmeye başlıyorsun.bir ilişki olacaksa tam istediğin gibi bir adamla istediğin gibi bir ilişki olmalı.iliski seni beslemeli, mutlu etmeli.en ufak bir stres ve anlaşmazlık durumunda engeli basıyorsun.eee bunu bulabilmek de her babayiğidin harcı olmadığı için ilişkisizliği tercih eden kişi sayısı da çok fazla oluyor.kaldı ki yaşadığı yerde insanlar yalnızlıktan intihar ediyor.kadın erkek ilişkileri neredeyse durma noktasında.zaten karşısına deneyebileceği kaç kişi çıkıyordur ki doğru ilişkiyi tutturacak.aşirı şanslı bir kişi olması gerekiyor.bazen ülke de farketmiyor.bazi arkadaşlarımız amiyane tabirle tuzu kuru duğu için bu durumlara destek çıkamıyor.benim de şu an sevdiğim erkek arkadaşlarım ama piyasa gerçekten resmen ölü durumda.kimse kimseyle ilgilenmiyor herkes ölü gibi işine gidip geliyor falan.tanışan da sanaldan tanışıyor.o da ne kadar tutarsa artık.önceden enerji alma verme diye birşey yok artik.canlı flört yok.tarihe karıştı.hiç kendimi kurtardım nasıl olsa diye ılımlı olamayacağım.durum çok vahim valla.şanslı olanlar var evet.ama olmayanlar artık daha fazla.insanlar da bununla başa çıkabilmek için arkadaş gibi çeşitli mâkul olmayan yollara başvuruyorlar maalesef.demem o ki hayata olumlu bakmaya çalışmak, olumlu olduğunu kanıtlamıyor.bir gün boşa çıksan o zaman baka bakalım sen neler yazıyorsun.😁 bir kere evlenmişsin bilmem kaç yıl önce, denk gelmiş yani.bekara karı boşamak kolay derler.benimle de evlenmek isteyen kişiler oldu ama öyle güven de duyamadım hiçbir zaman.sana da laf etmiyorum ha yanlış anlama.zaman öyle.hepimiz için geçerli.

Ayy ferhans denk filan gelmedi. Bosa ciksam yalnizliktan ölmem.
Ben evliysem de cevremde gencecik kizlar var flört eden, kuzenlerim var bekar yine sevgilileri oluyor goruyorum senin gibi yalniz ölen cidden görmedim gercek hayatta. Hani vardir mutlaka ama herkes o durumda degil. 🙄

Kaynım 41 yaşında. Memur. Efendi. Zeki. Eğitimli. İnanın gerçekten de dürüst ve iyi biri. Esprili, eli açık, sosyal. Ama kadınla kızla işi yok. Evlenmek istiyor ama artık umudu kalmamış.

Geçenlerde tam bu tarife uyan bir kızla tanıştırmışlar. Kaynım ideal eş adayı bana güvenin. Bu devirde böyle sadık ve güvenilir koca bulunmaz. Kız 35 yaşında. kaynımı tanımaya hiç çalışmamış. Hep dik dik konuşmuş. Halbuki azcık işi bilse kaynım dünyaları sererdi önüne. Sonunda tabii ki 1 ay sonunda görüşme sona erdi.

Bu kız ortamlarda kendine uygun birini bulamadığından dert yanıyordur eminim. Acaba ne istiyordu da bulamadı. İnsan hayret ediyor. Karşınızdaki kişiye şans verin. Tanımaya çalışın. Hemen en başta resti çekmeyin derim. Bu kız gibi olanların yalnız kalmasına şaşmamak lazım.

Evet kaynımı beğenmek zorunda değil ama evlilik istiyorum demiş görüşme başında. Ee kaynım da tam aile babası olacak insan. Boyu var postu var işi var gücü var. Başka ne olması gerekiyor evlilik için. Şimdi kaynım boşverdi. Belki de kimseyle görüşmeyecek. Yazık yani evlenilecek erkeklerin böyle yalnız kalması da kötü.

Keşke iyiler hemen eşleşse, hemen birbirini bulsa. ne güzel olur.
Kaynınız cidden çok iyi biri olabilir ama onun da kızla nasıl konuştuğunu bilmiyoruz. Çok sorgulayıcı davranıyorsa dik cevaplar almış olabilir. Benim de var böyle arkadaşım cidden efendidir sevince dünyaları serer ama çok takıntılı ilişkilerde. Her şeyi sorguluyor. Kızların hep yumuşak yaklaşması lazım o da zor.
Sonuçta kaynınız 40 küsür yaşında ve bekar. Hadi bu kız dik konuşmuş diğerleri de mi dik konuşmuş.
İnsanlar kötülükten değil ama iş bilmezlikten flört edememekten dolayı böyle davranabiliyorlar. Keşke ikisi de birbirine zaman tanısaymış. Güven kazandıkça birbirini tanıdıkça o diklikler, savunma mekanizmaları kalmaz. Orda da iş kaynınıza düşüyor erkeğin biraz manevra bilmesi lazım

Kaynım 41 yaşında. Memur. Efendi. Zeki. Eğitimli. İnanın gerçekten de dürüst ve iyi biri. Esprili, eli açık, sosyal. Ama kadınla kızla işi yok. Evlenmek istiyor ama artık umudu kalmamış.

Geçenlerde tam bu tarife uyan bir kızla tanıştırmışlar. Kaynım ideal eş adayı bana güvenin. Bu devirde böyle sadık ve güvenilir koca bulunmaz. Kız 35 yaşında. kaynımı tanımaya hiç çalışmamış. Hep dik dik konuşmuş. Halbuki azcık işi bilse kaynım dünyaları sererdi önüne. Sonunda tabii ki 1 ay sonunda görüşme sona erdi.

Bu kız ortamlarda kendine uygun birini bulamadığından dert yanıyordur eminim. Acaba ne istiyordu da bulamadı. İnsan hayret ediyor. Karşınızdaki kişiye şans verin. Tanımaya çalışın. Hemen en başta resti çekmeyin derim. Bu kız gibi olanların yalnız kalmasına şaşmamak lazım.

Evet kaynımı beğenmek zorunda değil ama evlilik istiyorum demiş görüşme başında. Ee kaynım da tam aile babası olacak insan. Boyu var postu var işi var gücü var. Başka ne olması gerekiyor evlilik için. Şimdi kaynım boşverdi. Belki de kimseyle görüşmeyecek. Yazık yani evlenilecek erkeklerin böyle yalnız kalması da kötü.

Keşke iyiler hemen eşleşse, hemen birbirini bulsa. ne güzel olur.
Size bu kadar şahane biri gibi geliyor.bence kızlara göre sünepenin teki.kızlarla nasıl konuşulacağını bilmediği için kızları sinirlendiriyor muhtemelen.kizin yaşına, tipine, saçındaki beyaza falan laf ediyor olabilir.kötü niyetli demiyorum ama düşünemiyor olabilir.haa bir de karıyla kızla işi olmamak övünülecek bir özellik değil.yapılması gereken kendine yakışan seviyeli bir ilişkinin içindeyken karı kız peşinde koşmamak.sevgilin yoksa da abuk sabuk kalitesiz kişilerle birlikte olmamak.görüldüğü üzere insanların sağlıklı ruhsal gelişiminde karşı cins ilişkisi çok önemli.bence siz de şu at gözlüklerinizi çıkartıp faydalı tavsiyeler vermeye çalışın arkadaşa kadınlar konusunda.

Ben de burada bir iki tanışma hikayesi okumuştum kızın biri bir yerde garsonluk yapıyormuş oraya da bayağı zengin biri gelip kızı görüp etkilenmiş o şekil evlenmişler İngiltere ye mi ne taşınmışlar sonra
Benim ablam gibi sevdiğim biri de dershaneye giderken hocası görüp açılmış üniversiteyi kazanmasına rağmen gitmeyip evlenmiş eşi de hem dershane hocası hem de esnaf bayağı zengin biriydi sonradan özel üniversite de okutmuş ablayı
Yani nasip bu işler tamamen bir bakıyorsun iki sevgili kanlı bıçaklı gibi ayrılıyor aradan 2 3 sene geçip tekrar bir araya gelip evleniyor böyle tanıdığım 3 kişi falan var kaderde iki kişiyi yazıldıysa er ya da geç yolları bir şekilde kesişiyor işte

Seni etkileyen hikayeler de hep zengin oğlan fakir kızı kurtarıyor tadında. 😂

Seni etkileyen hikayeler de hep zengin oğlan fakir kızı kurtarıyor tadında. 😂
Yok ne alaka hani imkansız gibi görünen durumlar oluyor ama nasipse bir şekilde insan karşılaşıyor, oluyor ya onu kastettim yani nasipte varsa bir şekilde oluyor yoksa ötesi insanın kendini üzmekten başka bir şey değil

Merhaba, ben 93lüyüm .31 yaşındayım. Hiç evlenmedim.Allah izin verirse hiç evlenmeyeceğim inşallah. Hemcinslerim canımdır ,bacımdır,başımın tacıdır. (Hiç kız arkadaşım yok)
Karşı cinsler ise sevmediğim zararlı hayvan türleri ile denktir.(Normalde erkeklerden hoşlanırım. Koreli erkekler sadece🤣) Yalnız dünyaya geldim ve inşallah Allah nasip ederse yalnız ölmek istiyorum. Her ağızdan çıkan söz dua hükmündedir ya ..ben de şunu diyeyim. ALLAHIM,kimseyi istemiyorum..kalbim sana aittir. Sonra da anneme..
Belki komik gelecek size bu yazdıklarım ama yaş itibari ile gelen olgunluk,değişen bakış açısı ,farkındalıklar, algıların değişimi,insanlara olan bakış açısı,fikir,düşünce, bazı şeylerin boş ve anlamsız gelişi vs ile değişiyor insan..

Sevgiyle kalın 🩵💚🩵💚🩵💚🥰
Yalnız bu yazdıklarınızın uzaktan yakından olgunlukla bir ilgisi yok. Yaşınızı başta yazmasanız 17-18 yaşında ergen yazmış derdim. Olmamışsınız henüz.

Merhaba, ben 93lüyüm .31 yaşındayım. Hiç evlenmedim.Allah izin verirse hiç evlenmeyeceğim inşallah. Hemcinslerim canımdır ,bacımdır,başımın tacıdır. (Hiç kız arkadaşım yok)
Karşı cinsler ise sevmediğim zararlı hayvan türleri ile denktir.(Normalde erkeklerden hoşlanırım. Koreli erkekler sadece🤣) Yalnız dünyaya geldim ve inşallah Allah nasip ederse yalnız ölmek istiyorum. Her ağızdan çıkan söz dua hükmündedir ya ..ben de şunu diyeyim. ALLAHIM,kimseyi istemiyorum..kalbim sana aittir. Sonra da anneme..
Belki komik gelecek size bu yazdıklarım ama yaş itibari ile gelen olgunluk,değişen bakış açısı ,farkındalıklar, algıların değişimi,insanlara olan bakış açısı,fikir,düşünce, bazı şeylerin boş ve anlamsız gelişi vs ile değişiyor insan..

Sevgiyle kalın 🩵💚🩵💚🩵💚🥰

Hiç kız arkadaşınız yok.
Erkeklerle de pek işiniz yok.
Hayatınız dizi izleyerek mi geçiyor?
Umarım çalışıyorsunuzdur.
Yalnızlık güzel bir şey değil. Siz de farkındasınız ama neden güzelleme yapma ihtiyacı duydunuz bilmiyorum.
Umarım siz de bir gün hayatınızı paylaşırsınız yaşıtınız insanlarla.

Emoji koyayım da sinirli olduğumu düşünmeyin 🫶

Back
X