+30 yaş üstü yalnız kadınlar sizce neden yalnızsınız?

Diğer türlü şansı yok mu. Yani az konuşan insanların bulma şansı daha mı az
Yani sosyal ilişkileri kuvvetli insanlar daha çok ve rahat ilişkiler kurdukları için özgüven de varsa evet bence daha kolay bulurlar.
Herkes kadın erkek herkes daha böyle eğlenceli hoşsohbet girişken insan severler

Kadınlarda sorun yok tersine kadınlar eskiye göre daha donanımlı. Erkeklerlede ise durum çok farklı daha uyumsuz ve sorumsuzlar. Sevmeyi, flört etmeyi, ilişki nasıl sürdürülür bilmiyor. Zaten sevmeyi bilmedikleri içinde büyük çoğunluğu modası geçeceğini hissetmeye başladığı an anasının bulduğu kızla evlenecek.

Ben 27 yaşındayım ve bekarım. 30 üstü olmadığım için yorumum ne kadar geçerli olur bilmem ama şöyle bir ikilemim var;
1-Birine aşık olunca onun yaptığı her şeyi çok kafama takıyorum. Rahat ve doğal davranamıyorum. Vermem gereken tepkileri kendi akışında veremiyorum. Bu da ilişkiyi baltalıyor ve kötü ayrılıklarla sonuçlanıyor.
2-Aşık değilsem ama karakterini sevdiysem ilişki güzel gidiyor. İstediğim gibi davranıp dozunda hareket ediyorum. İlişkiye yön verebiliyorum. Fakat evlenemiyorum çünkü duygular yeterli gelmiyor, ayrılıyorum :(
Çok isterim gönlümün aktığı insanla olayım. Ama yoğun aşk insanları toksikliğe itiyor bence. Ya da çok el pençe kalıp ilişkiyi yönlendiremiyorum. Kocaman bir kafa karışıklığıyla ortada kalıyorum.
22 yaşımda evlenebilirdim. İstemedim. Sonrasında büyük bir gönül kırgınlığı yaşadım derken şimdi aşk konusunda biraz kendime döndüm. Evlenmeyi çok isterim. Bakalım hayat ne gösterir.

Çevremde otuz küsür olup evlenmemiş 3-4 insan var. Hepsi iş güç sahibi kadınlar. Bunlardan en genci 32 en büyüğü ise 37 yaşında. İki tanesi kendi işinin patronu. Benim gözlemlerime göre düzgün insanlar. Evli olan kadınlardan farklı olan uç bir noktalarını göremedim. Bir tanesi flörtlerinde biraz fazla kısasa kısasçıydı. Kendinden taviz verme noktası pek yoktu. Diğeri de öyle aslında. Çok net ve sınırları keskin biriydi. İlişki sürdürmek biraz esneklik ve zaman tanımayla olan bir şey bence. Hayat hep teorilerle yaşanmıyor. Evet yalan söylemek kötüdür, evet seven şunu bunu yapar ama her şey bu kadar kurallarla sabit midir? Bazen su akar yolunu bulur. İnsanlar ilişkide zamanla şekil alabilir. Kestirip atmak, dediğim dedik davranmak, akışına bırakamamak, fazla kurcalamak sorunuzun cevabı olabilir. Çünkü eksik ve kusur ararsak mutlaka buluruz.
Mesela burda bekar bir üye vardı. Yeni flörtleştiği adamın ablasını instada stalklayıp storylerine bakıp o gün adamın ona doğru söyleyip söylemediğini kontrol ediyordu. Bence bu biraz fazla kontrolcülük. Sonuçta yeni flörtleştiğimiz kişilerden aşırı şeffaflık beklemek de o kişinin sınırlarını ihlal etmektir. Doğru insanı mı arıyoruz yoksa kendi korkularımızı mı tasdiklemeye çalışıyoruz biraz düşünmek lazım.

Yaş 32den sesleniyorum, sorunu cevabını bilmiyorum. Yıllardanberi değil bana aşık olan, çaya kahveye çağıran bile olmadı. O kadar üzülüyorum ki. Karşıma tek tük birileri çıktı ama cinsellik odaklıydı. Daha dün bir bu gün iki konuyu oraya getiriyolar.bu kez ben soğuyorum. Öyle

Daha önceden karşıma bir video çıkmıştı .Çift nasıl tanıştığını anlatıyordu ve kızdan su istemiş yol kenarında kötüleşmiş adam kız da suyu getirmiş ve birkaç ay içinde evleniyorlar :KK48:

Nasibin nereden geleceği belli olmuyor biraz da karakter meselesi bazı insanlar süreci uzatmayı sever 10 yıl sevgili kalır iteler de iteler evlenmez.Bazıları da 1 sene içerisinde evlenir hemen .Kim nasıl mutluysa öyle yapsın

Daha önceden karşıma bir video çıkmıştı .Çift nasıl tanıştığını anlatıyordu ve kızdan su istemiş yol kenarında kötüleşmiş adam kız da suyu getirmiş ve birkaç ay içinde evleniyorlar :KK48:

Nasibin nereden geleceği belli olmuyor biraz da karakter meselesi bazı insanlar süreci uzatmayı sever 10 yıl sevgili kalır iteler de iteler evlenmez.Bazıları da 1 sene içerisinde evlenir hemen .Kim nasıl mutluysa öyle yapsın
Ben de burada bir iki tanışma hikayesi okumuştum kızın biri bir yerde garsonluk yapıyormuş oraya da bayağı zengin biri gelip kızı görüp etkilenmiş o şekil evlenmişler İngiltere ye mi ne taşınmışlar sonra
Benim ablam gibi sevdiğim biri de dershaneye giderken hocası görüp açılmış üniversiteyi kazanmasına rağmen gitmeyip evlenmiş eşi de hem dershane hocası hem de esnaf bayağı zengin biriydi sonradan özel üniversite de okutmuş ablayı
Yani nasip bu işler tamamen bir bakıyorsun iki sevgili kanlı bıçaklı gibi ayrılıyor aradan 2 3 sene geçip tekrar bir araya gelip evleniyor böyle tanıdığım 3 kişi falan var kaderde iki kişiyi yazıldıysa er ya da geç yolları bir şekilde kesişiyor işte

Hayir, kadinlar 30’dan sonra hatta 35’den sonra daha secici hale geliyor. Toplumsa kadindan tam tersini bekliyor. “E gelmissin 35ine, dogurganligin azaldi, yalniz kalinca yasliliginda naapcan” diyor. Kadin zaten yasliligi icin gerekli yatirimi yapmis, kariyerinin zirvesinde cocuk da olsa da olur olmasa da olur kafasinda, erkekten beklentileri arasina standartlarini yukseltmesi de girmis hakli olarak, e cilt bakimiydi, botokstu yaslanmayi iyice geciktirmis. Simdi bu kadin begenir mi adami? Yalnız kalmayı tercih ediyor.

33 yaşındayım,22 yaşında aşık oldum evlendim iyiki de evlenmisim.yoksa şimdiki aklımla asla evlenmezdim illa evleneceksem yine kocamla evlenirdim.

32 yaşında evlendim. Bizim oralarda evlenme yaşı 18-20 olduğundan, müzmin bekarlar derneği başkanıydım. O yaşa kadar evlenmeme sebebim kimseye ısınamamamdı. Bir erkekten öyle bir adım gelse, hemen tiksinmeye başlıyordum o kişiden elimde olmadan. Sonra evleneceğim kişiyle tanıştım ve evlendim. Ha evlilik çok matah bir şey mi? Evlenince yalnızlığımız bitiyor mu?
O da başka zamanın konusu olsun.

Back
X