30 yaş kadınları :) :(

TURANJJJ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
3
0
36
Kocaeli
slm arkadaşlar, kk yı uzun zamandır takip ediyorum ve begeniyorum.Ben 30 yaşındayım ve 30 yaşın ne kadar zor bir yaş olduğunu düşünüyorum galiba 30 yaş sendromu yaşıyorum:)) Şöyleki herşeyi daha iyi ve net gördüğümüzü, daha gerçekçi, daha dogrucu,daha ne istediğimizi bilen, haksızlığı kabul etmeyen yani hayatı tam anlamıyla gözlemleyip görebildiğimizi isteklerimizin ne oldugunu tam anlamıyla bilip hayal kırıklıkları çok yaşadığımız, hayatı daha çok sorguladığımız :kahve::kahve:bir yaş olduğunu düşünüyorum, merak ediyorum 30 yaş ve üstü kadınlar neler yaşıyor ne düşünüyorlar benimle paylaşırsanız sevinirim :) sevgiler..

benim -şimdilik- en mutlu olduğum yaş dilimi 30.. ayaklarım yere daha sağlam basıyor. daha keyifli ve bilerek yaşıyorum herşeyi.. lale devrim diyebilirim kaydirigubbakcemile3

slm, benimde bahsettiğim şey bu ama herşeyi daha iyi anlamak yorucu değilmi? hani ergenlik dönemi geçiriyoruz ya bu 30 lu yaşlarda bence bir dönem.

eskiden 30 yaşıma gelince çok yaşlı olacağımı düşünürdüm,şimdi görüyorum ki en güzel yıllarım.Ama işin kötüsü benim 30 yaşımla,öğlumun 2 yaşı aynı zamana geldi,evde sendromlular çoğaldı :)

ben 30 yasima yeni girdim.bu yasi seviyorum hatirliyorumda20li yaslara girdigimde ne kadar cok uzulmustum simdi bna aldirmiyorum cunku rotam cizildi.3 cocugum evim esim sorumluluklarim belli.tek korkum 40 li yaslara birazdaha yaklasmam

bende 30 yaşındayım ve gerçekler sanki gözüme gözüme sokarak kendini gösteriyor, lay lay lom bitti, aman hadi gülelim geçelimde bitti, herşeyi yargılar oldum sanki gözüm açıldı, bence bu 18 yaşına girmek gibi bir sınır gibi bişey 31 32 olunca sanki alışacağım gibi bu duruma, şimdi anlıyorum evliliktede 2. evre yaşlar ilerledikçe bazı şeylerde kendi ekseni etrafında dönüyor, 30 yaş krizi evliliğide değiştiriyor belki, evliliğin tadı kaçıyor diyemem ama çılgın aşık gidiyor yerine olgun, mantıklı, akılcı ve ayakları yere basan bir kadın geliyor

uffff 29 yasindayim 30 a cok az kaldi :sinifsinif:
yillar su gibi gecti sanirim 30 yas sendromuna yakalandim. keske 20 yasina giriyo olsaydim :2:

Back
X