- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi karabortlen
bu konu sayesınde gordumAdam evrensel yakışıklılık ölçü birimi olmuş, alemin diline düşmüş, o kucaktan bu kucaga savrulmuş garibimzoruma gidiyor anlıyor musun
Ama bir Kadir İnanır ve Tarık Akan gerçeği var bu ülkedebu konu sayesınde gordum50 yas turk unlu dıye arattım da burak kut bıle 50 yasındaymıs o nıyeyse hep 20 yasında gorunuyor
mustafa sandalda 51 yasındaymıs ve resmen hepsı yakısıklı kaslı maslı
Mehmet günsur mesela 47 yaşındaymış çok iyi gorunuyor hala. Bazıları doğuştan şanslı sanırım.bu konu sayesınde gordum50 yas turk unlu dıye arattım da burak kut bıle 50 yasındaymıs o nıyeyse hep 20 yasında gorunuyor
onlarda cok yakısıklıAma bir Kadir İnanır ve Tarık Akan gerçeği var bu ülkede.
Tarık Akan kırmızı çizgimiz, medarı iftihar ımizAma bir Kadir İnanır ve Tarık Akan gerçeği var bu ülkede.
Ya ben bir de Danzel Washington'u çok beğenirimMehmet günsur mesela 47 yaşındaymış çok iyi gorunuyor hala. Bazıları doğuştan şanslı sanırım.
Hem de nasıl. Eşi Türk. kiskanmistimEki Görüntüle 2976755 50 yasında serseri ya
Kesinlikle,Gülşen Bubikoglu ile olan filmlerine bayılıyorum.Tarık Akan kırmızı çizgimiz, medarı iftihar ımiz
40 ından önce erkek , erkek değildir , çoluk çombalaktır diyoruz linçleniyoruzbu konu sayesınde gordum50 yas turk unlu dıye arattım da burak kut bıle 50 yasındaymıs o nıyeyse hep 20 yasında gorunuyor
genetık faktorde var tabıMehmet günsur mesela 47 yaşındaymış çok iyi gorunuyor hala. Bazıları doğuştan şanslı sanırım.
erkekler anca olgunlasıyor zaten40 ından önce erkek erkek değildir , çoluk çombalaktır diyoruz linçleniyoruzteyzelere kulak verin
Ben şaka yapmıştır, bilmezden gelmiştir diye düşünüyorum. O nasıl bilebilemezMetresleri bu kadar iyi kim savunabilir, tabi ki tirsi, bunun senin gözünden kaçması beni şaşırttı
eveeeet aydaHem de nasıl. Eşi Türk. kiskanmistim
Eşim de ben de 42 yaşındayız,o benden sadece iki ay büyük.İnanın üç çocuk büyütüyor gibi hissediyorum kendimierkekler anca olgunlasıyor zaten
Smith de iyidir mesela.Ya ben bir de Danzel Washington'u çok beğenirim.
Ya bir de popülerlik değil de çekicilik,karizma çok daha önemli.Danzel acayip bir oyuncu gerçekten.Smith de iyidir mesela.
Ama Danzelin oyunculuğu çok iyi bazı rollerde yaşıyor resmen..bence gözümüze iyi görünen kısım oyunculuklari aslinda.
Mesela Christian Bale favorimdir benim baksan tipi çok mu iyi, yoo değil ama adam filmlerini izletirken yaşatıyor resmen en azından bana öyle geliyor. Bir filmde o varsa uyidir deyip izliyorum o kadar yani
Ah ah Heyecanla yeni kliplerini beklerdim gençlik ateşieveeeet ayda
haberı duyunca kı o zaman daha genctım
senıı hınzıııırr kan cekmıs demek kı demıstım
tom cruse da epey yasatıyorSmith de iyidir mesela.
Ama Danzelin oyunculuğu çok iyi bazı rollerde yaşıyor resmen..bence gözümüze iyi görünen kısım oyunculuklari aslinda.
Mesela Christian Bale favorimdir benim baksan tipi çok mu iyi, yoo değil ama adam filmlerini izletirken yaşatıyor resmen en azından bana öyle geliyor. Bir filmde o varsa uyidir deyip izliyorum o kadar yani