30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Namusuyla kazanıyor kadın öyle deme şimdi kons çok başka bi şeymiş
Ne iş yaptığı beni zerre ilgilendirmez. İçinde nasıl bir yara varsa, hemcinsleri ile uğraşıyor, hınç alıyor, canını yakmaya çalışıyor, ama erkeklerin yanında tam bir melek. Onlar tarafından tercih edilmek ruhunu besliyor ama herifler kürkçü dükkanına geri dönünce deliye dönüyor, karılarını arıyor kocanla hoş vakit geçirdik ahhaha diye bağrınıyor. Gencecik bir kadın daha, 25 yoktur, bu kalıp davranışı çok spesifik değil mi sence? İçinde kötülük varsa neden hep bu şekilde açığa çıkıyor? Nasıl bir çocukluk travması buna sebep olmuş olabilir?

@oglakburcuu @Mune
Böyle kalitesiz insanlar kafalarına göre özelden gelip aklınca hakaret edip pisleşebiliyor mu? Bunun bir yaptırımı olmuyor mu kalıcı üyelik iptali gibi??
Ya bu nasıl bir kindir ya işi nasıl cocuklara kadar getiriyor böyleleri burada barınmamalı gitsin işini yapsın evli erkeklerle takılanların rahatlığıda beni bende alacak utanmadan yaziyorlar bide

Ya bu nasıl bir kindir ya işi nasıl cocuklara kadar getiriyor böyleleri burada barınmamalı gitsin işini yapsın evli erkeklerle takılanların rahatlığıda beni bende alacak utanmadan yaziyorlar bide
Öyle güya beni korkutacak çocuğum üstünden bedduayla. Asıl kendisi kadınlardan aldığı ahların çıkmasından korksun bence

Arkadaşlar sayfanın başından baya bir okudum konu sahibinin yorumlara cevabını göremeyince sondan geriye doğru da gittim hala göremedim. Gözlerim şaşı olacak. Som durumu bilen varsa özet geçebilir mi özellikle çocuğu nerede onu merak ediyorum.

Çocuğu hakkında bir şey yazmamış o belirsiz kaldı.

enim sirketteki pozisyonum ondan bir tik ust bile diyebilirim. Bu arada sunu soyleyeyim, kendim aileden varlikliyim. Kolejde okudum, cevremde ust sinif insanlar vardi ama ben es olarak fakir birini sectim.
27 Yasında kadın 57 yasında Brad Pitt olsa begenmez ya:)(Brad bile yaslandı)
Hayır neden yani?Cok mu yakısıklı cok mu havalı nedir?
Gercekten yazık insan kendine bunu niye yapar?

hiçbişey olmasa bile 30 yaş farkı nedir ya? kesinlikletasvipetmiyorum ayrıca adam da sağlam papuç değil. normal biri olsa nerdeyse torunu yaşındaki kıza asılmazdı

ya allah aşkına bende yenı bosandım berbat bır duruma soktum kendımı ama bu nedır. gencecıksın yapma sunu kendıne keske bır adım gerıye çekilip bakabılsen kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…