- 9 Aralık 2009
- 17.084
- 54.288
- Konu Sahibi karabortlen
Anlamadım ki yüzü anlaşılmıyor. Matthew mcconaughey diye düşündüm ben de:)brad değilmiydi?o değilde tü tü lerimi geri alıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım ki yüzü anlaşılmıyor. Matthew mcconaughey diye düşündüm ben de:)brad değilmiydi?o değilde tü tü lerimi geri alıyorummm
Brad bence.Kim bu ya yüzü de görünmüyor ki
Ben de 50 küsür yaşında olmasına rağmen clooneyinin yüzüne bitiyorum ama bunun saçlar falan da havalı, boyalı. Kim bu kim:))
ruhum 30 kaldı hatta 25hee dogru ya sen 43 sun vallahı nıye bılmıyorum ben senı hep aynı yastayız sanıyorum
Olabilir. Ama yeni filmlerinde gördüğüm kadarıyla eski karizmasını korusa da fiziği olmasa da yüzü kendini gösteriyor.Brad bence.
O benim bebeğim evdekinin tek rakibi Gençliği tırttı bunun, 40 ından sonra vuruldum, 70 e kadar gideri varKim ki bu?
Aktör falan sanirim. Günde 2 saat spor yapıyor olabilir düzenli.
Bizim buralarda işten gelip ayağını uzatıp tv izleyen dayilar var işte bilemedim böylesini
erkek diye behzat ç. ye denir.gerisi tırıvırııııjonny deep de 60 yasındaymıs kızlar
bence bır ınsana yaslı demeden once ıyı dusunun
Hala cevap alamadık ama olsun ismi, pirayenin bebeği olsunO benim bebeğim evdekinin tek rakibi Gençliği tırttı bunun, 40 ından sonra vuruldum, 70 e kadar gideri var
gecelerı sayma uykuda gecıyor 20 sayılırsınruhum 30 kaldı hatta 25
Aynen,ben çok beğenmiyorum onu ya ne bileyim.Keanu çok çok daha iyi☺.Olabilir. Ama yeni filmlerinde gördüğüm kadarıyla eski karizmasını korusa da fiziği olmasa da yüzü kendini gösteriyor.
O benim bebeğim evdekinin tek rakibi Gençliği tırttı bunun, 40 ından sonra vuruldum, 70 e kadar gideri var
Metresleri bu kadar iyi kim savunabilir, tabi ki tirsi, bunun senin gözünden kaçması beni şaşırttıTirsi miymiş bu üye
Evet ben de bayılıyorum ona melez çekiciliği var bir kere.Aynen,ben çok beğenmiyorum onu ya ne bileyim.Keanu çok çok daha iyi☺.
Olsun,adamdaki karizma hepsini örtbas ediyor.Evet ben de bayılıyorum ona melez çekiciliği var bir kere.
Ama oyunculuğu yerden yere vuruluyor yabancılar arasinda:)
bekar olaydım peşindeydim bununnn vaşşşşşşKızlar brad pitt, johnny depp, george clooney falan diyonuz da adamın eşgal muhtemelen şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2976751
Dünya ahiret eniştem, saygılar:)Eki Görüntüle 2976759
İfşa etmeyecektim, bı yerde namusumuz sayılır ama hadi kirmiyim seni...op eniştenin elini
bazı ınsanlar yas aldıkca guzellesıyor gercekten normalde hıc begenmem ama olgun hali yakısıklı .Eki Görüntüle 2976759
İfşa etmeyecektim, bı yerde namusumuz sayılır ama hadi kirmiyim seni...op eniştenin elini
Adam evrensel yakışıklılık ölçü birimi olmuş, alemin diline düşmüş, o kucaktan bu kucaga savrulmuş garibim zoruma gidiyor anlıyor musunDünya ahiret eniştem, saygılar:)
Julia ile oynadığı Meksikali filminde off diyerek izlemisligim var ama onun dışında çok da beğenmem zaten