30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Aynen hepsi ak kaşık bilmez miyim
Hiç bir kadına laf ettirmem. Metresse metres. Susup oturun. Kim birine ne diyorsa 2 katı EVLADINDAN çıksın
Yazmayacaktım ama dayanamadım, kusura bakmayın “matrusqa” hanım.

Hiçbir kadına laf ettirmem diyorsunuz, kadın haklarını savunuyorsunuz ama , sevgilinizin karısını arayıp çatır çatır seviştik sizin evinizde diyorsunuz. Çok tezat değil mi ?

Söylemleriniz ve yaptıklarınız uyumlu olursa , ciddiye alınırsınız ancak.

Bir de buraya yorum yazmamızın sebebi bazı şeylerin bizi “ bağlaması”

Hayatta bazı şeyler vardır, bana ne diyip geçemezsiniz.

Aldatılan bir kadına nispet yapan birine kimse beni ilgilendirmez diyemez bence …

Hayattan beklentileriniz, tecrübeleriniz, heveslerini bile farklı olur. Bence sen kendine farklı bir yol çiz.

Tirsi miymiş bu üye

Böyle ilişkilerden midesi bulanan tek ben miyim? Baban yaşındaki adamla nasıl seks yapabiliyorsunuz? Adam senin yaşındayken sen daha bu dünyada yoktun ya.
Pedofili sadece bir taraf çocuksa mı olur sizce? Bence bu da bir tür sapkınlık..

Bi silkelen kendine gel .

Adamın durumu daha acı bence. Sırf diri vücudu veya bilmediğimiz başka birşey için kendinden 30 yaş küçük kızla muhatap oluyor. Ben 20 liklerle kız erkek farketmez 5 dk sohbet etsem ağzına kürekle vurasım geliyor artık, Adriana Lima bile olsa çekilmez bence o yaşta. Allah kolaylık versin

dedıgım gıbı arada yas farkı cok olmamalı buna katılıyorum ama 50 yasında ınsanlara bıtmıs gozuyle bakılmasını anlamıyorum kısının kendısıne bakmasıyla alakalı

Erkekler belirli yaştan sonra Acun olsa bile genç kadını başarı sayiyor bence.bakin hala cinsel performansım yerinde ve bu genç kadını bile tatmin edebiliyorum gibi birşey Piraye hanım . Ben bu ilişkilerin içinde sevgi ve aşk gibi güzel şeylerin olduğunu asla düşünmüyorum kadın da erkek de farklı hazlarin pesindeler bu yüzden birbirlerine katlanabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…