30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

tom cruse da epey yasatıyor
james bond olan adamlarda
dogru soyluyorsunuz gozumuze gorunen kısmı oyuncukları , oynadıkları rolle butunlestırıp o gozle bakıyoruz
yıne cok yakısıklılar ya yıne tersden de baksam yana da cevırsem ne acıdan baksam yakısıklılar :KK70:
Orası öyle ama mesela Tom Cruse macera filmlerinde oynR genelde ordan oraya atlar falan. Normal jnsanin yapamayacağı şeyleri yapar.
Her role uyan aktör mu bilemedim o da yolunu öyle bulmuş iyi de olmuş. Ona o şekilde bakıyoruz.
Yakışıklılar yani diyecek laf yok:)

28 yaşındayım babam bile o yaşta değil bu nasl boşluk ve ozguvensizliktir adam resmen bosandiginizi biliyor ve ordan yakalamış sizi asla oluru yok sizde hata ki adama tenezzül edip aynı ortamda bulunmuşsunuz ne işiniz var kuzenn evinde

Daddy issues deniyor buna. Zengin ve kariyerli olanlar tercih ediliyor. Karşılıklı bir çıkar olmalı. Genç kızların bunu tercih etme sebepleri en hafifi duygusal boşluk, lüks hayat yaşama, holding gibi yerlerde iyi bir pozisyonda işe başlama gibi. Bu arkadaşını duygusal boşluğa giriyor sanırım. Adam ne zengin ne de kariyerli.
Bu da fakirus kartoloz akımından :KK49:

Neşe, amcanın eski kırığı. Orçun da ortak çocukları olabilir. Başka da bi şey demiyorum. Arkadaşlar gerekeni söylemişler zaten

Gerçekler böyle pat diye söylenmez:tokat:
O kadar zengin olacak niye baksın özel tam donanımlı bakıcılar doktorlar tutar kocişkosuna
Ali ağaoğlunu geçmişler :KK70: yakında o iç donu görünce aklı başına gelir. Sarkmışşi ayy hahahha 😂😂 ölcemm

@oglakburcuu Mune Mune
Böyle kalitesiz insanlar kafalarına göre özelden gelip aklınca hakaret edip pisleşebiliyor mu? Bunun bir yaptırımı olmuyor mu kalıcı üyelik iptali gibi??

Eklentiler

• 9DAA1C94-115E-4312-B76F-D706F94DC07D.jpeg
    9DAA1C94-115E-4312-B76F-D706F94DC07D.jpeg
    275,9 KB · Görüntüleme: 151
@oglakburcuu Mune Mune
Böyle kalitesiz insanlar kafalarına göre özelden gelip aklınca hakaret edip pisleşebiliyor mu? Bunun bir yaptırımı olmuyor mu kalıcı üyelik iptali gibi??
şikayet ettim .gerçek yüzünü iyice göstermiş hiç şaşmadım okuyunca

@oglakburcuu Mune Mune
en rahatsız olduğum şey o bu profile Atatürk’ün fotoğrafını koyması. Algı yaratmak için mi yapıyor napıyor bilmiyorum ama çok çirkin. Benim en samimi arkadaşım avukat. Ona danışacağım haftasonu anneme hakaretten dava açmayı ciddi anlamda düşünüyorum. Ekran görüntülerini aldım.

X